omegle.com

min nya favoritsida typ. sidan drar fram en annan som är inloggad också skriver man med varandra. sjukt kul.

nu pratar ja med en tjej från israel som är i militären. coolt

var lite jobbigt dock innan jag kom på vad asl? betydde x) haha. (age/sex/location) ja bah. eeeeh, ny person. hela tiden. sen bah. men DAAAH!

jaja. nu ska ja fortsätta skriva. hejhej

yr

skulle vara duktig och blogga om helgen idag tänkte jag. men nu när ja var ner och käkade så blev jag så jävla yr. vettefan vad som hände. alldeles spyfärdig och yryryr. höll på att ramla ner för trappen... typ x) så nu ska ja sova eller nåt och försöka må lite bättre.

gonatt.

fast nu såg jag att klockan var tjugo i åtta. kanske ska läsa lite först. fyfan. svettas gör ja åh. vad hände?!

solsolsolsolsolsolsolsol

åh guuud vilken dag! det var så jäkla varmmmmtttttt! satt ute i kjol och linne och svettadessss! nu luktar jag sol, så som man luktar när man har solat, det är värsta nice :D synd att ja antagligen kommer vara alldeles röd imorgon x) men det var det värt!


två timmar spenderades här idag. sååå skönnnntttt. :D

en timme

MEN KAN UNGEN SLUTA GRINA NÅGON JÄVLA GÅNG?????!!!!!!

nu har hon grinat en jävla timme. öronen blöder på mig. jag fattar inte vad hon kan behöva grina över under en timme heller annat än att hon är trött. men få henne att sova då era puckade jävla spån! trött på att höra woaaaahoooaaaooooaaaahooooooooooaaah nu. få henne att hålla käften för fan.

haha. jag är lite irriterad ja. men, annars har ja haft en bra helg. var ut igår och dansade lite (innan jag måsta ta mitt sista härliga tåg som går tio i elva....) sen idag träffade vi en massa tjejer och hade det trevligt, åt lunch, satt i parken, fikade och så :D var najsnajs.

nu är det bara en vecka tills linajessikatitti kommer!!!! längtaaaaaaarrrrrrrr!


så. skönt.

det. är. helg.

ooops

jag råkade ha sönder en av ungarnas tallrik idag. så tänkte ja, äh, dom använder den ju aldrig iaf. så var det visst en tallrik från när jenni var liiiiten. oooooooops.

ww3

idag sa jag till familjen att jag åker hem i juni. läskiigt. så ville dom ha datum, så sa jag andra veckan i juni, typ, den 11 eller nå. dom bah. jaa, det kanske kan ordnas. men vi kan inte lova nåt. 

vad fan betyder det?! att jag kanske kan åka hem då? så sa jag att jag hade fått jobb (haha, ja jag ljög lite där) för sommaren och det skulle börja då. dom bah. jaa, kanske. som att jag tänker skippa tre månaders jobb för att dom kanske inte har nån som tar hand om ungarna nån dag. då kan faktiskt nån utav dom ta ledigt. för jag åker hem då! sådeså.

nu ska ja sova. om ja kan med alla jävlar som skriker här just nu. tredje världskriget tror ja det är här nu! kommer bli fjärde världskriget om jag inte får åka hem när jag vill!

crazy

om jag någonsinnågonsin får barn. då ska dom lära sig att man äter vad som bjuds. inte har ett meltdown för att dom inte får cheesecake till middag. fyfan. finns en väldigt lång lista på saker jag skulle göra annorlunda för vad den här familjen gör ifs. en väldigt lång lista.

fan vilken terrormorsa jag skulle bli alltså. undra om det är nån som varit au pair som sett fram emot att bli mamma på resan hem egentligen. isf. är dom crazy. jag tror inte jag har pratat med någon som funderar på att skaffa barn efter att ha varit au pair i nåt år. haha. fast det roliga är att det nog är föräldrarna som är det värsta för dom flesta. så är det i min familj iaf. ungarna är väl... helt okej liksom x)

meeen, nu har jag inte tid längre, nu måste jag duscha. imorgon är en ny dag after all.

pluggpluggplugg

ja glömmer bort lite att jag har en blogg va.

menee. nu kan man söka utbildningar. jag vet inte alltså. skulle vilja prova på lite mer jobb och så innan jag börjar plugga. vara arbetslös ett år och faktiskt vilja plugga. just nu känns det som att jag kommer plugga för att alla andra kommer plugga. visst. skulle vara skönt att få det gjort, för ja kommer ju måsta göra det. men samtidigt vill jag inte göra det bara för att få det gjort. det är ju fett svårt. svårtsvårtsvårt.

jaja. nu ska ja sluta klaga. ja åt lasagne idag. det var gott.


ja vill fortfarande ha en hund. myysigt

the day

jäklar vad kul det var med paintball idag!! glömde dock ta bilder. haha. men kuuuul var det!!

idag skippar jag middagen. fyfan. dör på pommes frittes. jag är inte direkt hungrig heller. men. fyfan. ja vill spy såfort jag ser dom. äckligtäckligtäckligt. ge mig lite husmanskost!!


b&j

ja köpte ben och jerrys. men min lilla frys i kylskåpet fungerar tydligen inte. så nu smälter den. måsta nog gå och lägga den i frysen nere..

sick and tired.

klockan är nio och ungen går och letar munkar istället för att sova. blir man nå less eller. ja. jävligt kan jag lova. så jävla jävla less är ja på det här nu. snart ska jag prata med föräldrarna och beställa resa hem. helst i maj. sverige. syns snart!

if you're lucky

jag har egentligen en massa att blogga om. men jag tänkte ta en dusch istället. vi hörs nån annan dag. kan ju berätta att jag har sökt en massa sommarjobb nu iaf. sverige here i come typ. det jobbiga är att nu sitter jag här och vill till sverige och ba, heeeem. sen kommer ja komma hem, vara hemma i en vecka och ba, booooooort! meen. nu ska ja duscha. bloggar kanske nån annan dag om ni har tur ;o


men i sommar vill jag ligga på stranden och sola med my friends. dom är saknade <3


ny header.

ojoj. tur att man har program så man kan göra collage. är ju kul det ju!


min plats i solen


här spenderar jag alla soliga dagar. så jäkla skööönt. lite filtar, en bra bok och nåt gott. idag var det melon och mango. fast mango var inte my cup of tea, som vi skulle säga i england. men det var ju extrapris!

ps. rubriken är rolig såg jag nu. haha. för oss som förstår. alltså, vi som faktiskt bor i england eller folk som har tråkigt lördagmornar. hehe.

partheeey

det är parteeeeeey i huset. dom kollade på mig som att jag var dum i huvet när jag gick förbi dom ute för att komma in i huset. haha. tur att tjejens kille var ute, så han hälsade glatt (läs fullt) så då blev jag accepterad. haha. nu ska jag sova eller nåt. kommer ju iiiiiinte gå i det här oväsendet x) undrar om småbarnen lyckats somna. vatten vill jag ha åh. undra om jag får fula blickar om jag går ner åh. haha. skulle dock vara roligt att se tjejen full. höhö.

JAA och blä

hahaaaa. tänkte precis skriva ett inlägg om hur sur jag var för att jag inte kunde gå ut ikväll. men mamman kom precis in och gav mig två veckors lön idag!!!!!  jag känner mig fett riiiiik ;o

fast nu blev jag sur igen. en kompis skulle vara nykter idag och köra hem alla så vi faktiskt kunde gå ut en kväll. men så hade hon kollat på kartan och skrev nyss att hon inte riktigt ville köra här. så jävla sur. eller. inte sur. men besviken. var SÅHÄR taggad. nu kan jag inte ens vara där tills elva. skitsaker. också vet jag liksom att dom ska ut sen åh då. medans jag får åka hem och lägga mig typ..

should i?

jag borde ut och springa eller gå eller så. det är värsta fint väder och jag har redan slutat. höhö. pappan tog hand om ungarnas bad. wohooo. jag vet inte varför, men nice! meen, jag vill egentligen gå och sova. är så jäääkla trött. kanske kan gå ut en sväng. och sen duscha och sova.


upd. tog på mig alla springkläder och så. sen kom jag på att jag vaknat upp med världens halsont tre dagar i rad. bah... fuck.


proud

man blir ändå rätt stolt över sig själv när man inser att man är bättre än föräldrarna på att få barnen att göra som man vill och lugna ner sig. rätt stolt.


i'm only good at being young


haha. fråga mig inte varför. men jag tyckte det var väldigt roligt att det står "stör mig inte". lät så. haha. jag vet inte x)

nu sitter jag och väntar på att moster ska komma till skype. får se när hon bestämmer sig för att dyka upp ;o

det är jobbigt att jobba igen btw. men nu är det marrrssss. skitkort tid kvar ju!! jag måste börja kolla på skola och jobb och skriva klart mitt cv och blääähhhhhh. jag vill inte bli vuxen!

RSS 2.0