i'm in sweden!

jaa. sverige. det är kallt. fast nu har jag ju min härliga vinterjacka så då blire varmt och skönt :D

just det, resan gick supersmidigt. till och med bättre än vad ja trott från början. NAJS! vari ljusdal fyra på lördag morgon.

tänkte bara visa att ja lever. nu ska ja ta en dusch, och sen blir det lunch med tjejerna mina!


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

haha


blää. så roligt är mitt liv nu.

tror fan ja stannar i england den här veckan. tror inte det är EN grej som har gått rätt med bokning och allt. i england är det lugnt så länge jag hittar bussen till stansted. men sen sket det sig. har ingen som helst jäkla aning hur jag ska ta mig hem till ljusdal. tror fan ja skiter i det snart. packar upp väskan och stannar här..

inga jäkla tåg som vill ta mig hem inte. inga bussjvlar heller. ingen som vill hämta mig heller. blä på allt.

hejdå.

sjunde inlägget för idag x)

tror att allt jag inte skrivit på dom senaste fyra dagarna sprutade ut idag. heh.

menee, kan ju uppdatera att jag fortfarande har nada suitcase. det suger ju. såå, min säng är full i grejjer. fortfarande. vilket är lite jobbigt eftersom ja vill titta på sex and the city.. pappan har nu sagt i 24 timmar att han ska ta ner min väska och i en och en halv timme att han ska åka och köpa mat. jippi. kommer få svälta. också kommer jag få ha på mig allt jag vill ha med mig hem.. heh. sen måste jag fråga om mina pengar imorgon också.. om jag inte får dom ikväll. (vilket jag tvivlar på) ajaaa. syns snart!



dessutom är min vän lite sorglig. men det är ju faktiskt väldigt tragiskt att blondinbella och nils har gjort slut!


converse


dom ska lära sig i tid att converse är bra! hahaha

camden, hopping road and the wanted


ja just det. i söndags var jag till camden market med johanna och jennifer. stort och roligt och najs och så :D vi hamnade i en konstig affär som hade en sexshop. jag undrar bara, varför, VARFÖR skulle man nånsin ever vilja använda en analplugg???? alltså. det var nog det värsta jag sett, inte är dom små heller!


hehehe. jag har en väldigt rolig film på när dom spelar det här x) det går ut på att man är en kanin som ska hoppa till målet. utförandet får ni använda fantasin till x) hahah


och här är anledningen till att jag var tvungen att springa till tåget (som förövrigt gick tio minuter sent)... the wanted. har hört ungefär en låt med dom. jaa, men leicester square var fullt med tjejer som viftade med  tröjor och tandställningar för att få deras uppmärksamhet. så jag fick trycka mig ut. plus att ja måsta ju ta en bild också. tog lite tid.

stars


dom här fick jag från tjejerna för att jag är så duktig på att ta hand om dom! är dom söt eller?

i'm loving it


efter fyra månader här hittade jag en liten gömma i mitt skrivbord. slipper jag lägga precis allt jag inte vill att ungarna ska sno uppe på hyllorna. jippi! :D

packapackapackapackapacka

packar och checkar och tvättar och packar och är nervös och funderar och packar och hoppas att allt går bra och i tid och så. så ser väl min dag ut på ett ungefär. minus det där med att faktiskt PACKA. allt som jag tänkt ta med mig hem ligger at the moment på sängen och väntar på min resväska som skulle tagits ner igår, men inte blev nertagen igår. såå, jag vet liksom inte m jag kan ta med mig allt det här eller om det är för lite eller så. eftersom jag inte har min resväska!!

men jag vet att jag som vanligt packar alldeles för mycket. fast jag ska ju faktiskt vara borta en hel vecka. men ändå. kommer ju hitta saker hemma som bah: men åh, varför tog jag inte med den här? och sen på primark: men åååh, vad billigt! kanske ska begränsa mig lite på klädfronten till resväskan. jaja.

min måndag sög inte längre iaf, elin skulle inte jobba :D så ja snor henne för dagen då :D sen tisdag, jaa, då får jag väl trakassera lina på jobbet. hehe. sen på onsdag åker jag och tittis tillbaka till lovely london! naajs.


ser det ut som att jag behöver nå mer?


grattis påre :D




happy birthday to you! happy birthday to you, happy birthday dear Johanna (imagine jennifer saying it), happy birthday to you!

oops

ojj. haha. jag är så bra på att blogga! skiter man väl i. tänkte lägga upp lite bilder nu, men det är för kallt för att gå upp från täcket.

äsch. kommer snart hem iaf! kan ni fråga vad ni vill.


big spender

idag har jag spenderat pengar. alldeles för mycket! hehe.

skulle köpa linas present... meen, ja kunde inte. jag kunde verkligen inte ta ner den från hängaren och ställa mig i kö för att köpa den. det gick inte! så ja köpte en finare grej. som jag faktiskt kunde köpa! haha. seeeen, köpte jag ju of course en massa grejer till mig själv också. det enda jag skulle köpa var en outfit till johannas födelsedagsparty. meeeeen, ja kom ju hem med lite mer än så då... en finfin väska, en snygg klänning, tights, smink osv. hehe. nu är ja fattig. hehe.

ont i huvet har jag också. så nu blir det de 101 dalmatinerna så kanske det kommer upp nån bild på grejjerna sen. byyyye

OM EN VECKA SITTER JAG PÅ FLYGET!


friday!

crap. halsen suger. skitskitskit.. den som precis började bli bra..

jaja. i helgen ska det spenderas pengar. fattig kommer ja bliii. shoppa imorrn. sen london och camden på söndag :D naajs. vampires suck ska vi kolla på :D

idag blev jag attackerad av två pojkar när vi väntade utanför dagis, dom började kasta löv och ta tag i mina armar och så. inte på ett läskigt sätt alltså, ett gulligt. så phoebe försökte rädda mig x) hon puttade bort dom och höll på. ganska gulligt faktiskt (: sen kom pete och klagade på musiken som jag hade på tv:n... inte jag som bestämmer den va! heh. jaa, sen städade jag. typ. sen hoppas jag emily färgar mitt hår. jaa. det var det. jag kom precis på att jag inte hr någon choklad heller. blääää. ja som var sugen på det..


tomorrow!

jag måste komma igång med min träning igen. går lagom bra. hehe. går inte alls alltså. bajs. är ju så kallt ute så jag vill inte.. också är ja trött. men ja måste. eller jaa, vill! så, imorgon, då attan!


.................

haha. det ska bli skönt att få min lilla dosa så jag kan beställa saker själv på internet. typ... resor och så ;P förra gången fick mamma namnet fel. den här gången var det mailadressen och telefonnumret.. NICE! men nu har jag fixat det iaf. liiite lättare att fixa det med sidan vi beställt genom nu än med ryanair iaf! tur deeet.

nu ska jag hoppas att lina kommer in på skype sen :D


snart spricker ja!

guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud. föööööööööööör myyyyyyyyckeeeeeeeeet maaaaaaaaaaaaaaaaaat!!



nu väntar duschen!


nu ger jag upp snart.

men inte riktigt än. men snart så gör jag fan det.

cool man

idag har det varit blååååååsigt. också är det skitvarmt i solen, så så fort man hamnar i lä så svettas man som ett as, men sen börjar det blåsa igen också blir det svinkallt. svårt att veta hur man ska klä sig då liksom.

haha. när jag hämtade phoebe så blåste det ju då också, så blev hon irriterad på det eftersom hon ville somna i barnvagnen så ja la en filt över. så somnade hon också började det blåsa framifrån x) haha. så filten klistrade liksom fast sig mot henne. hahaha. såg så jävla kul ut x) ja vet inte riktigt vad det såg ut som att jag skjutsade omkring x) inte nånting levande iaf..

så hämtade jag jenni, kom en gubbe fram och satte sig bredvid mig medan vi väntade på att ungarna skulle komma ut. sa vi typ hej, och you're alright? som man brukar säga. också han bah; jaha, så vart kommer du från då? JAMEN, sååå dålig är väl inte min engelska? men jaa, så började vi iaf prata om ekonomi och så x) haha. mitt favoritämne. haha. men han var trevlig. vita jeans och röda glasögon. coolt serrö!


nu kommer ja snart tjejjjooooorrrr! <3


getting ready for take-off

nu ska jag checka in på mitt flyg hem! sen ikväll ska jag försöka beställa biljetter hem över jul. wohoooo!


mamma, bara så du vet..

man har faktiskt för många rum om man har två tv-rum, två matsalsbord och ett läsrum. bara så du vet!


london


haha. vissa människor måste man liksom bara ta ett kort med!


london igår då. åkte in lite tidigt så jag gick omkring i alla turistshoppar. kom ju på att jag åker hem om två veckor (!) så ja måste ju börja handla!  london var iaf fullt av äckel igår, eller nå. när jag var påväg för att möta jennifer och johanna strök en gubbe upp sig mot mig när han gick förbi och bah. hello sweetheart. ville slåååå han! äckligt. haha. sen var det ett icke äckel inne på en affär, skitsnygg kines som log och blinkade åt mig. haha. så då fick ja för mig att kineser var skitsnygga, så ja gick till chinatown och gick omkring där ett tag x) hehe.

sen kollade vi på the life and death of charlie st cloud. shiiit, den var braaa! så schnyyygg! nästa helg blire vampires suck!

byye!


vaaaa?


vad hände här liksom? har jag myspace? och..... vaaaaaa?

to watch or not to watch, that's the question

provade nyss titta på sex and the city med svensk text. det funkade i ungefär tio sekunder..

förresten, det är jobbigt om ungarna kommer in när man kollar på sex and the city. ska man låta dom kolla eller inte liksom? det är ju ändå. SEX and the city. heh.

i miss you

tänkte säga hej, för nu är det helg!!!! efterlängtad? jaa! blir nog bara en helg hemma dock tror ja. eller, behöver åka och köpa lite saker i maidstone, leggings och så. eftersom båda mina bestämt sig för att gå sönder. OCH mina najsa härliga underbara jeanstights.. :( ja är ledsen. men, ska köpa imorgon! och kolla om ja hittar lite presenter och så till glaaaas och andra människor hemma. eftersom dom tydligen förväntar sig sånt också ;o

GLAAS! ja behöver en kväll i soffan med dig!  ja saknar diiiiiiiiiiiig!

everything's perfect

ja hatar att jag inte kan blogga med familjens stora dator. vet inte varför. men ja kan inte skriva inlägg, bara en rubrik... skitdumt ju..

jaja. nu satt ja och kollade på vampire diaries, värsta spännande vare! också kommer jenni in bah; saraa, du måste komma ner så du kan titta när ja sjunger! alla ska titta! ...... ah, då kan man ju inte säga nej heller, alla sitter nere och lyssnar på henne. och jag tittar på tv liksom x) hehe. såå, ja sprang ner. hörde henne sjunga, klappade och sprang upp igen. haha.  jag ska ju faktiskt kanske höra henne imorgon också... dom har nån uppvisning i kyrkan, som dom absolut tyckte jag skulle gå på. döööööööda mäh...

aah. idag köpte jag choklad, sen när ja kom hem ville ja ha druvor. inte ett dugg sugen på choklad är ja idag. suck!


miracles

jag gillar att jag typ har mer muskler i armarna nu än när jag brukade gymma... x) putta omkring en barnvagn hela dagarna, gör under!

man kan visst snorkla i badkaret också!





mitt mission att städa huset fortsätter också! vardagsrummet och en del av köket fixade jag idag. fortsätter med köket imorgon ;P gud, ja låter patetisk. men om ja inte har ont i halsen imorgon heller kanske ja kan ta mig en liten springtur.. hoppaaaas.

life's funny sometimes


haha. okej. jag vet verkligen inte varför. men vi tyckte den här bilden va SÅHÄR rolig. stod och asgarvade åt den hur länge som helst x)


haha. den här bilden var ju mer uppenbart rolig. hehe. men ja skulle liksom ta en bild. också går johanna rakt in i den x) haha. efteråt hon bah; vaa?! vad hände? hehehe.


bara så att ingen ser min kod liksom..


är det illa?

var är soppåsarna?! här försöker jag städa och vara duktig, så kan jag inte slänga nåt för att dom inte har en soppåse i papperskorgen... inte hittar jag några heller nånstans. har letat i hela köket efter en jäkla soppåse nu. vart fan hittar alla andra dom? alla verkar bara trolla fram dom hela tiden. men ja hittar fan inga..

är det illa att jag har bott här i 3 och en halv månad och aldrig slängt soporna?


hp


i london kan man se broar som har varit med i harry potter!


sen kan man gå på dom också!

titti, det här ska vi göra åh va? ;D

det är heeeeeelg


då får man se ut såhär om man är sjuk. och om man inte är det.. :D


imorse vaknade jag tio över fem. och sen kunde jag inte sova för att jag hade världens huvudvärk. och jag orkade inte göra nåt åt den. men det var ganska bra att ha när ja skulle göra iordning ungarna. "can you please be good and quiet? i've got a headache" så blir dom snälla och klappar en på huvudet och ska hjälpa en. söööta är dom! hehe.

jaa, idag har jag stäääääädat.. igen x) efter att ha brukat sprungit nästan varje dag i två veckor typ så var det jobbigt att inte springa nu när ja är sjuk. värsta energikickarna. så idag fick jag mig ett jävligt träningspass när jag skulle dammsuga. gud. jag blev typ lika svettig som efter en springtur x) djävulsmaskin till dammsugare har dom. och ja kom precis på att jag dammsög typ överallt (där det är heltäckningsmatta) förutom i mitt rum.. smart! till och med trappen. DET var jobbigt! det sööööööög. haha. det sög. haha.

imorgon ska jag iaf till london, babysitta med johanna och POP:a lite. förhoppningsvis smittar jag inte nån med min förkylning heller. hehe.

byyye! 

RSS 2.0