en sån lista.

hissa
roliga helger. tjejerna jag har träffat i maidstone nu är skithärliga! nästa helg blir det gym (hissa) eftersom vi inte kom in i helgen (dissa)







dissa
mammor med feta barnvagnar som stannar mitt i vägen in till skolan. kommer jag med barnvagn och får gå ut på gräsmattan för att komma förbi. en massa dissa på den. också dissa på att pappan fick mig att börja jobba kvart i sju för att han skulle åka och jobba då och sen gick utanför dörren kvart i åtta istället..

engelsk cider är gott! haha


shut the door, I'm dressing!


mitt kylskåp behöver lite påfyllning. i'm off to tesco's!

enjoy

hahaaa. jag vet att bloggen är fett ful. men jag var så trött på dom gamla färgerna. så nu får ni enjoya dom här ett tag. tills jag får energi igen och orkar göra nåt. hahaa. som sagt. enjooy!

freezing.

måste det vara så jäääkla kallt inne?!?! jag har jeans, mjukisbyxor, jätte"varm" tröja och en filt på mig. sitter här och fryyyser iaf. jäkla element som stängs av under dagen och gör så att jag blir ihjälfrusen typ.

men nu ska jag iväg och hämta ungen. svinkallt ute också. eller, ganska skönt ute är det. sen kom vinden.. värsta isvinden typ, lovar, känns som att det blåser is i ansiktet på en. så kallt äre! imorse när jag kom hem från att ha lämnat ungarna trodde ja huvudet skulle ramla av eller nåt för att det var så kallt. mössa PÅ!

make you feel special

hatar folk på facebook som lägger upp en bild typ. "är du taggad här så betyder du en massa för mig <3" sen har man taggat en miljon människor på bilden. bah. "åååååh, h*n lööööves meeee, men vänta. h*n har ju taggat ALLA sina vänner. ojj, vad speciell ja kände mig!"

clean

nu ska jag städa mitt rum. eller. nu måste jag städa mitt rum. jag kommer liksom inte fram! plus att jag måste tvätta. det är väl därför jag inte kommer fram nånstans eftersom all tvätt är där. men jag vill inte tvätta. det är så jobbigt. måste man hänga upp allt och det torkar aldrig också måste ja ha en bunt med torra kläder på sängen för att ja måste ha galgarna för att hänga upp den blöta. och så.. haha. men nu ska jag städa.

ich habe hunger

jag undrar vad vi får för mat. undra när ja får mat. måste nog gå och undersöka. för ja är hungrig.


huuuuuuuuuur goooooooooooott????


prickigt

sitter här igen och tittar på hundar. katterna har irriterat skiten ur mig idag... som vanligt. dom är så äckliga så jag tror inte ni förstår. ursäkta alla kattälskare, men blä, era katter är säkert jättesöta, det är inte dom här. spyr och är äckliga bara. lovar. inte ens världens största djur/kattälskare skulle gilla dom. jajo, kanske din syster lina, men ingen mer!



en sån skulle ju inte vara helt fel. kan vara för att dom är fett fina, kan vara för att vi kollade på 102 dalmatiner igår. you never know!

okej

jag försöker att inte bli irriterad. för jag vet att då blir det bara värre. både ikväll och imorgon. men när klockan är kvart över nio och det inte ens gjort en ansats att få ungarna i säng. ingen pyjamas, inget borstande av tänderna, inget bara ligga och ta det lugnt. då kan man inte stå emot så mycket längre. men jag försöker. och nuuu kom pappan upp och hämtade dom. kaaanske att dom somnar runt tio halv elva då. ja, ni hör ju. djuuuupa andetag..


jag är så sjukt sugen på kladdkaka.


varm kladdkaka med glass liksom. fyfan va gött.


men det är ju inte helt fel att bara äta ur formen heller. mööööms.

måste baka imorgon.

ska inte bli blöt om fötterna igen!


traaaaaaaain

åååh. ska till london idag då. också håller dom på och gör nåt åt the railway på vägen dit.. så ja måste byta två gånger och åka buss och bläää. så det tar en och en halv timme dit. bläää. men ja kan inte säga till henne ja ska träffa att ja inte kan komma heller. för hon beställde buss för typ två veckor sen som tar henne in till london x) sååå, två byten, here i come!

a good day with good people

vilken brabrabra dag! jag har träffat en massa trevliga tjejer och vi har planerat att göra en maaaassa resor till våren :D ja längtar redan!

PLUUUUS, ja träffade en SVENSK tjej här. var rätt kul. hon såg mitt id-kort, knackade mig på axeln och bah: ursäkta, men är du svensk?  och jag kollade på henne och försökte placera henne, bah, men henne känner inte jag igen, seeeeen fatta ja att hon prata svenska med mig. bah. vaaaaaa?!?!?!??! en sveeeeeeeeeeeeensk i maidstone?!?! så då måsta vi byta telefonnummer så vi kan ta en swedish fika nån dag! hur coolt som helst! hon var btw civilingenjör på ett pappersbruk här. så ni inte tror hon var au pair eller nåt.

nu ska ja sova och ladda upp för en shoppingdag i london! stackars stackars plånboken!

gonatt!


har faktiskt ingen lust att ligga där just nu. har haft en föööör bra dag!

and so i went and let you blow my mind

jag träffade ju då några tjejer i maidstone idag, trodde ja skulle träffa en, men det blev visst fyra. dom var trevliga!!!! whhhhhhaaaaattttt?!!!! för ovanlighetens skulle ville jag inte åka hem efter fem minuter!!

dom var så trevliga att ja ska träffa dom om nån timma igen för lite drinkar :D höhö. inte för att jag fatta varför vi absolut skulle hem emellan, eftersom vi ska träffas igen klockan sju.. men jaja. kan ja ju.... sminka mig eller nåt x)

mest använda facebookuppdateringarna at the moment

"mys med älsklingen ikväll"

"det finns då folk till allt"

"nu blir det myskväll med chips/godis/annat onyttigt och film"

"åkt skoter idag"

"vad händer ikväll?"

ungefär det står det på min fb. hela tiden. aldrig nåt annat. typ. och JA JUST JA! har en till, antagligen den mest använda.

"varmt och skönt här i thailand idag"

"jag tar på mig läppstift kanske.. 50 gånger om dan"

hahaha. jag läser maria montazamis blogg. och när jag läser så tänker jag i skallen så som hon skulle ha sagt det. om ni fattar, det är skitkul x)










här liksom. hahhahhahahhahhhaaaaa. hon är så bra x)


Tänkte att ni kanske ville se några träd

english breakfast

det var gott det såhär en lördagsmorgon. fett gott.

nu ska jag göra mig iordning för att möta upp några tjejer i maidstone, håller alla tummar och tår för att dom är normala. haha. brukar inte fungera, men man kan ju alltid hoppas! lite dumt dock, vi ska träffas ett och käka lunch typ, och jag åt precis en massa jäkla frukost.. eeh. hehe. men, jaja. :D


ska snöra på mig mina converse idag åh. häääärligt!

the blind goat

jag måste verkligen skaffa nya glasögon med starkare glas. är ju blind som en get på "långt" håll. dryygt.

det finns förresten en pub som heter the fancy goat här. haha. jag har aldrig varit där. men det skulle ju vara kul att veta vad "the fancy goat" är för ställe liksom.

fan vad jag ser dåligt!


jag saknar troj förresten, eller bara en hund. hata äckelkattteeeeeer. dom gillar en bara när dom ska ha mat. kommer äcklet och stryker upp sig mot benet. så då sparkar ja på den. men fattar den att den ska sluta?? neeej. ÄCKELKATT! äckeläckeläckel. ja vill ha en egen hund också. en finfin en. en stor som lina inte kan sparka på.

vilket håååålll?!?!

guuud. jag förstår inte hur ett så litet element kan göra mitt rum så jäääääkla varmt!! känns som att det är mitt i sommaren typ.. fläkten på och fönstret öppet i januari!

och ja, det finns en liten grej man kan vrida på för att justera värmen på det, men det står ingeeeeet om vilket håll man ska vrida den åt, jag vill ju ogärna göra det värre om man säger så x)


liksom, vad kan det vara, 50 centimeter brett?! bränner armen av mig om jag råkar nudda det. och det är precis vid skrivbordet. skitonice.


ruuuuun

det var en ratt stor skillnad pa att sticka ut och springa nar jag vanligtvis brukar ligga och sova typ. gud, jag kommer nog sova gott inatt!

wish me luck

happ. då var halva familjen påväg till thailand då! själv ska jag ut och springa i kylan. det var sådär... ett tag sen. wish me luck!

"on your left..."

har kommit på att jag måste hem och ta körkort nu. så jag kan söka som reseledare. lite taggad på det. vi får väl seee :D:D

-



jag har förresten bestämt mig för att jag ska vara hemma till midsommar. äta jordgubbar och glass! gud. det är inte så långt dit, eller det är långt, men det är liksom ett slut. slut på min tid i england. nej, fy, nu måste ja tänka på nåt annat. dags att hämta ungen från skolan!

converseväder!



idag är det en såndär finfin vårdag. det är fortfarande rätt "kallt" ute, men solen lyyyyser! jag är lyyyyycklig!

varför åker inte jag till thailand på onsdag som syrran för?

 ja är inte ett duuuugg avundsjuk. inte aaaalllsssssssss. finns ingen som vill åka mindre än jag! faktiskt. så äre.

 

ser ju hemskt tråkigt ut. heeeeeeeeemskt tråkigt. heeeeeeemskt! skulle nog saknar regnet och the lack of sun härifrån alltså. verkligen. det är sant. jag är inte alls bitter. inte avundsjuk. nooope! tycker ju mest synd om dom. kanske får värmeslag. eller bränner sig. ojojoj. stackarna.

moneymoneymoney

jag hatar att fråga om pengar. speciellt när familjen sitter och äter. man känner sig skithemsk. men, annars tar jag mig ju ingenstans. för jag har ju noll cash sen förra veckan. wohooo!

wohoooo

i mars kommer mina tjejer hit. woooohhhooooooo!!!!

jag köpte choklad förresten. nu vill ja spy. tur att ja köpte clementiner åh. gött.

should i?

jag funderar.. ska jag orka dra på mig kläderna och gå ut i blåsten för att köpa choklad?


sad

jag kom in pa facebook. ja hann lasa nagra meddelanden, sen forsvann det. vaaaad har facebook emot mig dag???? dessutom hade det hant en massa dar som ja inte hann se x) vafaan. gud. det ar ju som att vara utan mobil, nanting saknas liksom.. haha. sorglig jag kande mig nu.. gud.

the end of the world

mitt liv gar under. facebook funkar inte!

idag hade jag phoebe hemma.

 åååååh. tänker ni då. stackaaarn som måste varit sjuuuuk! hah! jag hade henne hemma för att hon var trött. ja, ni läste faktiskt rätt. hon var alltså så trött så hon inte kunde gå och leka med sina vänner på dagis. kanske kan föräldrarna fatta då att ungarna behöver sova liiiiiite tidigare än vad dom gör nu.. jag tvivlar starkt på det. men jag menar, om min unge skulle behöva sova nästan fyra timmar to catch up on her sleep mitt i veckan. då skulle jag känna mig misslyckad. jag skulle fan skämmas över mig själv. för att ungarna ska komma i säng är inte deras ansvar, dom förstår inte att dom behöver sömnen, men det ska fan föräldrarna förstå. kan man ju tycka.








jaa. fick bara lust att ladda upp en massa bilder på folk ja saknar in the cold land för att lätta upp stämningen lite efter min hatattack där. (om ni känner er left out äre nog för att ni antagligen är det.. eller så har ja ingen bild på er). haha. tänkte precis på. om mindre än ett år sitter ja väl här och laddar upp bilder härifrån och saknar det. haha.


ps. till moster mamma och andra otekniska. klickar man på bilderna blir dom större!

craving

+

roompa

hatar att kolla på hotell och skit. det suuger rooompa. jag hatar att resa. haha. eller. jag gillar att vara på ställen, ja gillar bara inte resan dit x) det är så dryyygtttttt.

bläää

fyfaaan. ja äter just nu världens äckligaste clementin till frukost. blää, vad äcklig. meeen, det är det enda jag har förutom vitt rostbröd. så den går i!

a lovely weekend

gud vilken värdelös helg jag hade. haha. eller jaa, söndagen iaf. den hade ju lika gärna inte kunnat funnits. bakfuuuuuull var ordet.. tjaaa, lördag natt blev ju inte som jag planerat alltså x) köpte filmer, lite smått och gott och så och skulle ha en riktig myskväll. meeen, klockan sex kommer två utav de äldre systrarna i familjen hem ba: klä på dig nu, vi ska ut ikväll!  och. jaaa. ja hade inte ätit middag eller så mycket annat. såå. usch. sen spillde bartendern en drink på sam. sååå, i ursäkt fick vi en FET SKÅL med nån blandning i. gash. jag mådde inte bra.

jaja, värdo helg helt enkelt! haha. sara knäppte en massa kort men hon har inte lagt upp dom än. ni kanske får se några när dom kommer upp.

nu ska jag käka upp mitt smått och gott och kolla på en utav filmerna x) byyyeee.


de här va kuuuul btw. bada i tunna, bada i snö. ja gillar att vi har ansiktsmask åh!

making every journey better!



tänkte skriva ett inlägg om min resa hem. men, alla som bryr sig har väl redan hört om den. annars. får ni säga till så skriver ja om den. menee, den här bilden suger ju rumpa iaf. stämmer inte på en jäkla punkt. HATA HEATHROW!



aah. såhär såg det ut ungefär. för er som inte vet stängde hela heathrow flygplats ner i tre dagar så folk fick övernatta på flygplatsen. inklusive mig!! inga tåg gick in till london så ja kom inte därifrån.. jippi! meen, ja träffade en skön australiensk kille som ja satt med hela natten. vi spelade monopol på hans dator och sen gjorde vi lite egna kort x)



och nu såg jag att han visst var värsta forskaren som har skrivit en bok och skit. haha. ojj.





ja. okej helt värdelöst inlägg. men nu vet ni.

suckers!

har fönstret öppet för vädring, i JANUARI! hoppas ni har det varmt och skönt hemma i sverige också ;) hahahahhahhahhaha

new year's resolution.

1. Svara på meddelanden jag får.
2. Träna inför nåt jäkla lopp jag tydligen ska vara med i till hösten.
3. Göra saker som gör mig glad.
4. Resa till nåt nice ställe. (förutom hastings med lina, haha)
5. Bli smartare.

Skulle kunna skriva så sjukt mycket mer. också är det såna djupa saker som jag vill göra också. meen, det tar vi inte här. det är ju bara tråkigt. meen, nu vet ni. nu måste jag väl ut och springa imorgon bara för det... nää, då ska jag ju shoppa och äta choklad. tur man är smart och inte skrev nåt sånt på listan. även fast det är vad som borde stått där. hehe.


message in a bottle

har en sån där produktiv kväll och skriver till en massa. Hej, kommer du ihåg mig från innan jul? vill du träffas? pösspöss.  till en massa människor. eeh. typ iaf x) sen hittar jag en massa meddelanden som jag en gång har läst. men sen glömt bort. och nu är det liksom försent att svara på dom. eh. där dom typ skrivit, ska vi träffas? och sen har jag tänkt att jag måste tänka på det, planera in när liksom. sen försvinner det ur skallen. såå, nyårslöfte, bli bättre på att svara på folk kanske?


sen vill jag se narnia också. men det var ju inget nyårslöfte direkt.

blött och kallt

vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. mitt liv är typ back to normal.. haha.

förresten. ni får JÄTTEGÄRNA komma och hälsa på. ta gääärna med er en tom resväska, så kan jag skicka lite grejer med hem x) guud. för. mycket. saker. jag får inte plats med det. allt ligger bara hullerombuller överallt för jag har för lite plats. alla lådor som nästan såg tomma ut när jag hade packat upp när jag först kom går ju inte att stänga längre! väskan som jag tog med mig hem nu som jag tyckte innehöll relativt lite av mina saker vägde 14 kilo.. eeh. ojoj. såå. KOM HIT! haha. så jag får hem lite grejer! menee, vänta tills det blir varmare, kan jag skicka alla feta kläder med er ;)

det märks iaf att mitt rum har varit avlastningszon för allt oönskat skräp som legat i hela huset. inte ska bara mina grejer få plats nu. utan en fet kartong står här inne också, måste göra mig av med den. typ, ställa den i korridoren uanför x)

nej, nu ska jag sluta svamla och börja städa lite.


det regnar idag förresten, fast bara lite, igår öööööööste det ner heeeeela dagen. jag var blöt och kall...

the last song

tänkte nu skriva ett klagoinlägg. men sen ändrade jag mig. skiter jag i. orkar inte x)

tänkte dock skriva att jag läser the last song av nicholas spark nu. grinar ögonen ur mig. fyfan vad bra den är. måste läsa klart den nu, har en misstanke om att jag kommer grina ännu mer.

tänkte också säga att phoebe är sjuk, så jag har noll tid för mig själv. därför kommer det nog inte alltför roliga och många inlägg innan hon skickas iväg på dagis igen. såå, nu vet ni!

nu ska jag forstsätta lääääsa! gonatt.

ps. lina, om du inte har läst boken, läs den!

sj

måste sj:s hemsida vara den jobbigaste mest puckade sidan i hela världen? går ju aldrig att kolla nånting där. puckade sj.

RSS 2.0