great weather

åhnej. imorgon måste jag jobbaaa. jobbigt det. skönt dock att det är najs väder och att ena ungen är hemma. den jobbigaste på mornarna dessutom, sköönt det :)

idag är det fett fint väder ute. skulle på bio med en kompis, men jag tror vi skippar det. så nu väntar vi på att en annan kompis ska vakna så vi kan göra nåt annat istället. så, jag hade kunnat gått med ungarna till parken eller nåt idag. men nu sitter vi bara och väntar istället för att se om vi kanske ska göra nåt. typ.. haha. skitdrygt x)


han är så söööööt. jag saknar en hund..

how do i do it?

alltså. hur lyckas jag? mina converse är typ helt utslitna i hälen. vaa?

svettt

det var jobbigt på gymmet. fett kul! men jobbigt. gud vad jag svettades! nu är jag trötttttt. och hungrig. det är jobbigt med att träna, man är jääämt hungrig x)

jag kommer göra ont i morgon. och på måndag. och på måndag måste jag börja jobba igen.. jobbiggggt.

nu ska jag på affären tror ja. mina druvor är slut.

hejdåå!

gymgymgymgymgym

har precis ätit frukost. hårdbröd <3 pappan stod och klagade bredvid mig när jag hade på smör. "åååh, det där kan man ju inte äta, ser ut som en bit "plaster" från väggen"  man bah. men sluta klaga, inte du som ska äta det iaf ;p jaaag gillar det! göttgöttgött

nu sitter jag här och börjar bli lite nervös. har ju fan inte varit på gymmet sen innan jag åkte hit. i JUNI!  haha. jag kommer dö. jag känner redan nu var det kommer göra ont. ryggen och magen och benen. hahahaa. jaja, wish me luck, i'll need it! om en halvtimme kommer hon och hämtar upp mig..

do you reeeeeaaaalllyyyyy like them?

plus att hon frågar mig tre gånger på raden om jag gillar min familj typ. How's your family? Are you satisfied with your family? Are you happy with your host family?   Are you not going to ask me if I like them as well? typ..

jag kommer aldrig svara på hennes pm i den här takten! varför blir allt så kul när man är trött för? x)

upd.

upd. om joanna/asia. hon har varit här sen 22 februari och känner sig redan väääääldigt ensam. eeh. det är nu den 24 februari. haha.

i've got plans and it feels good

ehm. haha. det är en au pairtjej som har skrivit till mig på fb. så heter hon joanna. men hon har skrivit under sitt pm med Asia... eeh. va? haha.

just det. min helg är planerad också. imorgon.. ska jag försöka umgås lite med ungarna. bad och biblioteket tänkte jag. kanske jag får pengar om jag faktiskt gör nåt med dom x) haha. sen lördag morgon bär det av till... wait for it... gymmet!! en utav dom äldre systrarnas gym har en "prova på" dag. så då ska jag följa med (: sen blir det antagligen pub på kvällen. dricka lite kopparbeeeerg. (är jag sugen på cider? neeeeeej!) sen söndag är det bioooo. black swan :D och sen.. antagligen pub igen. haha. lite middag. eller som vi gjorde sist. dessert bara :D hehe.

jaja. nu ska jag kolla lite top model. imorgon ska jag kolla på the vampire diaries också. får inte glömmas bort! måste jag nog göra innan jag gör nåt med ungarna. ;o


sånt här saknar jag förresten. att bara umgås med dom. men på måndag är dom aaaall mine! då ska det vara bra väder och vi ska gå till parken! bara så vädret vet tills dess!


btw. kul att jag bara skulle skriva det där om namnen från början x)

hunger

gud. jag är så jäääävla hungrig. klockan är halv nio och ungen var nyss in och sa att middagen inte är klar på ett tag. fyfan. döööööööööda miiiiiiiiiiiiiiig!

det hatar jag med att inte bo hemma eller själv. är jag hemma äter jag ju middag när jag vill. här är dom värsta, vi sitter vid bordet och äter middag tillsammans! skitjobbigt. okej om man hade det nån gång i veckan. men varenda kväll.. också äter dom runt halv åtta åtta också. min mage är hungrig!! dessutom lät det som att det var nån äcklig paj till middag också. blähää! (sen får jag skylla mig själv att jag inte åt ordentlig lunch egentligen. men ändå)



jag vill ha sommar. äta lite jordgubbar, dricka lite cider, gå på krogen. sola, cykla, bada, springa, ha shorts. det är ju dock vår här. var nog runt 15 grader här idag i alla fall. :D

duktig jag ääär!

hejhejhej!

jag är fett produktiv idag. vaknade halv nio imorse. halv tio ungefär stack jag ut och sprang, det tog emot, men ut kom jag! bra var väl det, för det var typ sommarvärme ute kändes det som!

sen har jag städat. eller ja, städat åt familjen, fixat tvätt och lagt in ungarnas grejjer och fixat lite. så nu ska jag nog städa mitt rum. det behövs. hataaaaa heltäckningsmatta!! det är skönt, men så jäkla jobbigt!


den vill jag ha. helst nyss.

innan jag åker till maidstone

hissa
att jag är ledig en vecka! det är huuur skönt som helst. välbehövligt var det just nu också. bara slappa en vecka, ja tack!

dissa
folk på tradera som knäpper kort på det dom säljer med blixten på så man inte ser hur det ser ut.

fortfarande lycklig tjej

jag är leeeeeeeeeeedig i en vecka typ!! :D gissa om det är nå skönt. JA, det är det! så nu försöker jag komma på vad jag ska göra i en vecka x) kommer vara uttråkad som fan. haha. alla andra jobbar ju! menmen, sköntskönt!

såå, idag tog jag mig tid och gjorde en ny header. duktig. sen skrev jag minilite på mitt cv.. höhö. så, vi får väl se vad jag gör resten av dagarna. hehe. mysbyxorna är i alla fall på. skönt.

nej nu ska ja väl... göra ingenting igen :D hejdååå!


lillskrutten fyllde fyra för nån dag sen också! GRATTIS på han! :*

lycklig tjej!


heaven on earth!


gottgottgott med ikea- fika! swedish fika liksom :D

hårdbrödknäckebrödskorpor mer hårdbröd :D gottgottgottgott!

sen köpte jag kaviar, marabou, gifflar, bilar, och en massa gott!

flickor/pojkar

gud vad jag saknar att leka med pojkar. seriöst. flickor är ju skittråkiga. nu leker dom kontor. bah. eeeeeeh... OJ va kul! DET vill man ju LEKA! fem av fem .. nånting liksom!

suck

det suger att det är världens sämsta belysning här. blir man sugen att sticka ut och springa på kvällen ser man ju inget. alldeles kolmööörkt.

valentine's day





(liiinaaa, tycker du det stämmer? hahahahahahhahahaha)

helghelghelghelghelghelghelghelg

helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg
helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg
helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg
helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg
helghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelghelg

bara så ni vet tänkte ja.

hoho hoho hoho


primark. typ, 2 pund eller nåt. satt en liten rosa sten under, men den gjorde jag mig av med! var tvungen att köpa det, haha. tänkte på lina&titti x)

finally


jag har ääääntligen fått lämna tillbaka den här boken på biblioteket! min hatbok nummer ett. phoebes älsklingsbok. jag kan den helt utantill. vartenda. jäkla. ord. men nuuu, är den ett minne blott! mohahahhaaa.

good stuf

imorgon. då. då ska jag titta på the vampire diaries. OM jag längtar.
 

femtio?

haha. mamma och jag är sämst.
"fyller pappa 50 i år?"
"jaaaa, tror det. jaa, han är ju 62:a så det gör han"
"ah, okej"
tänker inte mer på det. sen skriver syrran på fb att han fyller ju 50 nästa år. tänker ja till. 1962... 2011.. är man dum i huvet eller?

dreamsdreamsdreams.



dom vill jag ha. gärna allihop.



åka som volontär och ta hand om typ lejonungar vill jag också göra. en MASSA. måste bara spara ihop en massa jäkla pengar först. haha. det här skulle jag göra om jag vann en miljon!

kill me

haha. jag ska aldrig skaffa barn. nagonsin. tror jag borjade grina av frustration tio ganger pa en halvtimme eller nat. kan ju ifs bero pa att jag har huvudvark och feber och ar dodligt trott. men anda. kommer bli en rolig dag imorgon. saaaa rolig dag. saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rolig...... doda mig....

älskaälskaälska

det är jobbigt att inte kunna ta ledigt. väldigt jobbigt.. vill bara lägga mig ner och dö i ett hörn nånstans.

fun times

som jag trodde blev det en mycket rolig dag idag. jag sov till tio. åt frukost. kollade på tv och halvsov till tolv. åt lunch. kollade på narnia, sov en halvtimme. var barnvakt en halvtimme. kollade klart på narnia, somnade. sov tre timmar. åt nyss middag. nu ska jag lägga mig framför tv:n innan jag blir barnvakt lite igen. då ska vi kolla på film och försöka somna. iaf jag. haha. kul liv. kul dag imorgon. kul helt enkelt. wihoo.


den här saknar jag ganska mycket också. long time no see my friend. it was a lonlonglongylong time ago. som the little princess skulle sagt. ja, jag kan citera en massa böcker på engelska nu. jag har också glömt bort hur blinka lilla stjärna går på svenska. och alla andra barnsånger för den delen.

signing out for the day

känner att min hälsa verkligen inte är på topp idag. bävar lite inför imorgon då det antagligen kommer vara värre. råkade dessutom bita mig i andra kinden när jag åt mat x) faaaaaaaail.

klockan är nu halv tio och jag somnar snart. som sagt. det kommer bli en kul dag imorgon känner jag. hoppas jag är bättre på måndag. man kan ju hålla tummarna iaf.

nu signar jag ut. kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden.

intet nytt på kindfronten

förutom att den fortfarande gör LIKA ont som den gjorde för tre dagar sen. och att jag nyss kollade in där med en ficklampa. det ser mindre bra ut. haha. meen, vad gör det om några dagar när det har läkt! (förhoppningsvis)

nu ska ja ta min vårkappa (mohahhahaa) och gå och köpa hårfärg. sen ska jag försöka färga håret själv. hehe. får väl se hur det går! orkar inte vänta på emily, så jag tar saken i egna händer! jag har ju faktiskt gjort det en gång förut, och det blev ju.. helt okej x) äsch, blir väl bra!

seen, ska jag försöka kurera mig, får se om jag går på nån pub sen med maidstonetjejerna. om jag pallar, känns som att jag kommer bli sjuk snart, eller, jag är redan sjuk typ, men ändå. sen är ju inte min kind så najs. om jag inte har sagt det förut? har jag det? eller? lika bra jag säger det en gång till så ni verkligen vet.

MIN KIND GÖR PISSJÄVLAHELVETESBAJSONT!

kill meeeee

nu har jag tagit tre värktabletter. men munnen gör fortfarande så jävla ont. så jävla ont. så jävla ont. jag förstår inte vad jag har gjort. vad faaan. vet att alla inlägg handlar om det nu. men jag kan inte tänka på så mycket annat. det gör bara så jäkla ont. helvete!

helvetehelvetehelvete.


haha. älska failbook. ända som får mig genom mitt lidande at the moment.

men seriöst. döda mig gärna. eller. gör nåt åt min käft. kan ju inte svälja, eller tugga. eller nåt. helvetehelvetehelvete.

hade inget mer att skriva om

så du får lite fina bilder :D dom här är från när jag fyllde nitton :D the very same day. (haha. av nån anledning skrev jag att jag fyllde sexton. eeeh. helt fel.)




haha. jag gillar den här. det ser ut som att ja ska nysa. men jag är ganska säker på att det bara är en ful min.





det var ganska skönt den dagen. var jag ledig. sen var jag ledig i en vecka :D meeen, jag vakna ju och skulle upp och jobba. och ingen sa åt mig att ja inte behövde jobba, så jag gick upp sju i onödan. blääh. men, jag var ju ledig en massa sen iaf :D det var najs :D


(höhö. inläggen kan bara go down from here. ha så kul lina ;) )

my cheeek

tankte uppdatera om min kind. den gor fortfarande ontontontontontontontontontont. kan inte ata. dom mobbade mig igar nar vi at middag. tog varldens minsta tuggor for att fa i mig det. blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. gor sa jaaavla ont. forstar inte hur jag gjorde det heller. i somnen. trodde val ja va en kannibal eller nat..... (ursakta for bristen av prickar forresten)

don't shatter the dream!

onsdagar är mina hat/älsk dagar just nu. jag gillar dom inte för att man alltid är så trött på onsdagar. det var länge sen det var helg, och det är långt tills nästa helg. men, jag ogillar dom också för att på onsdagar har jennifer "trampolining". hon åker alltså och studsar studsmatta med en lärare. jaa, här har dom lektioner för vad man gjorde hela somrarna hemma. men, i alla fall. så, det börjar klockan fyra, vilket innebär att dom måste åka halv fyra och jennifer slutar skolan tre. så jag har alltså ungefär 30 minuter på mig på att hämta henne, sen är vi hemma så jag har typ 20 minuter på mig att byta om henne, laga mat, få dom att äta och göra iordning allt tills dom ska iväg. såå, det är ju lite panikartat där. MEN! sen kommer det härliga. jag slutar då halv fyra! plus att ja alltid har huset för mig själv, (jajo, har ja ju hela dagen också, men det är nå speciellt med att vara själv på kvällen) det är såååå skönt.

ojj, det blev mycket text nu. men jag måste ändå fortsätta, för sen kommer nästa orosmoment. ungarna ska egentligen ha bad på onsdagarna. vilket jag inte ger dom nu eftersom dom är där, sen kommer dom hem typ halv sex. vill ju inte jag börja ett bad liksom. även om det inte är så jobbigt. för då har ju jag slutat känns det som. så har jag inte frågat mamman vad hon vill göra med baden på onsdagarna. för jag vill inte höra henne säga att jag ska ge dom bad när dom kommer hem. det är min fritid. förstör inte glansen med att sluta halv fyra med att jobba halv sex igen.


you're sooooo welcome!

jag har nu fått en titel här, jag är inte längre bara en au pair. nu är jag också.. wait for it... poo cleaner! japp. det är jag det. haha.






aah. det är ju rätt ofräscht när phoebe skiter i trosorna x) hon är skitdålig att gå på toa när hon ska skita. skitdrygt. skitäckligt. och vad fan gör man med trosorna liksom? man kan ju inte bara lägga dom i tvätten x) så jag gjorde som pappan gjorde förut och la dom i blöt först och sen lämnade dom i handfatet på tork. då fick jag skit för det från dom. haha. då sa jag att han hade gjort samma sak, då fick han ännu mer skit x)   (ja, jag inser att ordet skit kanske blir lite fel där, men vilket annat ord använder man?)


haha, visst är jag snäll som ger dig så trevlig läsning på jobbet lina?

frozen

en dag skulle jag göra pasta. vilket gick bra. den blev skitgod, jag köpte till och med dressing till den. seeen, så skulle jag lägga resterna i kylskåpet, men råkade visst lägga dom under den lilla frysen som finns i dom små kylskåpen. och VIPS så hade jag fryst sallad the next day. det var mindre gott, men med en liter dressing gick det i också!


fryyyyyst


ehm. haha. som sagt. fryyyst!

chihauhuahauahaa

lina vill skaffa en chihahuahuahauaaha. (nej, jag vet inte riktigt hur det stavas, och jag bryr mig inte)


om du nu ska ha en chihauauahuha måste du ha en långhårig.


kolla råttorna liksom. ingen sån. då tänker jag sparka på DIN hund. eller, så köper jag en hund som gillar att fånga råttor. höhöhöhöhöhööhöhöö.

men helst kan du ju skaffa en annan hund. typ, en dalmatiner. hehehhe. eller, en sån här

hahaaaa.


till lina!

jag tänkte liva upp din eftermiddag lite lina! snäll jag är vaa? såå, jag har tidsinställt lite inlägg, bara för att du inte ska har tråkigt på jobbet!


jag är såååå snääälll!

min kind.

jag har bitit sönder min kind i sömnen. insidan liksom. det gör så jävla ont. så ont så ont så ont. jag kan inte äta, eller svälja. eller nåt. gör så ontontont. ont.

RSS 2.0