musicaaal

alltså. jag hatar när man har en liten musikalepisod i en tv- serie. måste ju vara det värsta som finns. inte som i glee. men jag kollar grey's. och nu sjunger dom. hela tiden. så jävla dåååligt.

mållös

klockan är halv tio och vi har precis slutat äta. inklusive barnen då. man blir ju.. ja vet inte. mållös är nog ett bra ord.

england kan ju vara ganska fint.




här är då parken jag spenderar mina dagar i. brännan börjar ta form tror jag!

vattnet är btw inte riktigt så blått. eller, jo, men det är algernas fel, inte att det är nån liten thailandsoas här.

not complaining!

22 grader idag typ. och så ska det vara dem närmaste sex dagarna. ååh. om ändå min fläkt ville fungera! annars klagar jag inte :D

solsol

var ute och sprang nyss. har varit grått hela dagen. så hoppar jag ur duschen. stråååålande sol....... whaaaaat?!

det går inte bra

seriöööst. vad ska jag göra med mitt lilla liiiv? jag vill inte plugga. men jag vet ju att jag kommer måsta göra det. så då är det ju lika bra att få det överstökat och sen göra en massa man vill. men sen, om jag pluggar då, sen gör jag en massa och inser att jag skulle pluggat något annat. men så är det försent.

ja. ni ser ju. sådär går det i min skalle hela tiden. HELA tiden. så fort jag är själv, bara sitter och funderar, så tänker jag på allt det plus en miljon mer saker. det går inte. jag vet inte vad fan jag ska göra. nu ska jag gå och lägga mig. så får jag tänkte lite mer på det här...


det här kan man ju inte göra hela livet liksom.


kom igeeen! :D

åhååhåhåhåhhhåå!!! jag är nu ledig. i TVÅ VECKOR!!

har suttit och funderat på vad fan jag ska göra under dom här två veckorna. är vääääldigt sugen på en sista minutenresa. någon som vill följa med??


ligga på en strand i en vecka. möms. vem vill med?

vinter

upptäckte precis att jag har en miljon ljus kvar sen i vinter. undra om det blir kallt igen någonting så jag kan bränna upp dom. måste lägga in bilder på datorn sen. så ska ni få se vilket hemskt väder jag har här i england just nu.

ungens



får man skriva så i en artikel? "ungens" ? har jag nog aldrig sett förut.

au pair

haha. folk gillar att man har varit au pair förut alltså. jag gjorde en profil på aupair-world igår kväll. jag har ingen bild och har inte skrivit något om mig själv, men har fått fem förfrågningar. heheeee. blir ja någonsin arbetslös så är det ju bara att sticka :D

whaaaaat

hahaaaa. råkade visst ha sönder en till utav ungarnas tallrikar! vafaan! är jag den klantigaste människan någonsin? ja.

okej, tråkigt djupt inlägg, ni behöver inte läsa. men jag måsta skriva det nånstans.

har så jäkla många jobbiga saker som bara går på repeat i min skalle nu. och jag vet inte vad jag ska göra med dom. jag vet inte. inte alls. och det känns som att i'm running out of time att bestämma mig. visst, att jag inte ens är 20 än. men det känns ändå som att man borde veta allt redan. dom flesta verkar liksom ha en plan. jag har inget. och det känns som att om man inte vet nu, så kommer det vara försent när man väl kommer på det.

jag funderar mest på vad jag ska plugga. för det är ju ganska självklart att man måste plugga. antingen funderar jag på att läsa internationell socionom på engelska. för då kan man ju jobba utomlands också om jag vill det. sen funderar jag också mycket på språk. ska jag fortsätta på det och bli översättare? skulle ju antagligen också vara ganska nice. om man översätter en bok till exempel kan man ju jobba var man vill. det vill jag ha. lite frihet. men. jaa, jag vet inte. sen vet jag inte när jag vill plugga heller. ska jag plugga till hösten, våren eller nästa år? ska jag ta en massa skitjobb, tjäna lite pengar, resa lite. och sen bestämma mig?

sen, vart fan vill jag bo? sverige, england, frankrike, australien, usa? jag vet inte. vill jag bo i stockholm, gävle, ljusdal, uppsala? jag vet inte. vet inte. vet inte. vet inte. jag vill bara hitta ett ställe där jag passar in. på riktigt.

sen vet jag att jag är ganska mycket av en kameleont. jag får mig själv att passa in liksom och skulle trivas med det mesta. men jag vill inte mig själv att passa in. jag vill faktiskt känna att, det här är jag. här vill jag vara. med dom här människorna trivs jag.


sååå, hur gör man allt det här? någon som har facit?


a princess in a castle



här är den söta påsen som ja lovade att ja skulle visa. så jäkla sööööt. kunde inte motstå att köpa den fastän ja redan köpt inslagspapper. hehe.

hon blev glad för grejerna iaf. visste inte riktigt om alla skulle gilla det men dom ääälskade klänningen och hon ville ha på sig den idag fastän hon fick typ tre andra klänningar också. då blev ja glad :D

fick världens godaste frukost imorse, heeelt fantastisk! hoppas det blir lika nice lunch och middag också :D

hejdå

i still haven't found what i'm looking for

jag vill hitta ett ställe där jag hör hemma.

canterbury

ojj. bra dag. bra dag. som vanligt är jag för lat för att skriva om det eller lägga upp bilder. kolla fb senare istället. hehe.

menee. har varit till canterbury då, det var en så jäkla fin stad. niceniceniceeee. :D hade så jäkla kul med tjejerna, har skrattat hela dagen tror ja! och ätit. subway, sen glass, sen godis. höhö. kollat på killar i parken och varit irriterad på småpojkar som sparkat boll mot hus (fönster), människor, djur och till slut sparkade dom den i skallen på en lady som gick förbi. då tog hennes kille bollen och vägrade ge tillbaka den ett tag, det var kul. sen körde vi lite hoppbilder, skitsvårt ju x) hehe. sen.. åkte vi typ hem.

måste visa vilken söt påse jag köpte till ungen som fyller år imorgon. jaa. alltså, en påse som man lägger presenten i (klänning och kakformer). skitfin är deeeeeen.

hejdå. haha


imorgon är lillskrutten fyra!! så i september börjar hon skolan :|

RSS 2.0