feeling better

jahaa. ska man försöka lägga sig och få lite sömn då. that could cause a problem.. lite svårt att byta ut att gå upp halv tio mot halv sju.. jag kommer vara dööd imorgon kväll. wish me luck med att inte döda ungarna imorgon x)

men (med risk att låta som alla bloggare som börjar skolan igen nu) så ska det bli lite skönt att få lite rutiner igen. jag vet vad det är meningen att jag ska göra, vilken tid och allt. MÅNDAGMÅNDAGMÅNDAG!

sleep tight

noo way!

HAH! familjen tror förresten att dom hittat färilakorv på tesco's. HAH!

meatballs everywhere

det värsta som finns är när det luktar mat när man är hungrig. imorgon ska jag äta pasta och köttbullar har jag bestämt. lite swedenfeeling sådär. sen ska jag suta tro att jag vill åka hem. för köttbullar finns ju faktiskt här också!

det är roligt när jag tänker på svenska ibland. också tror jag att jag kommer prata svenska om nån pratar med mig. men det blir automatiskt engelska. ganska coolt. som när man inte sagt nåt på ett tag. också umgås man med typ johanna som är svensk också liksom. så när man ska säga nåt blir det automatiskt engelska. ahja, JAG tyckte iaf det var coolt...

deprimerande, javisst.

okej. helt seriöst. idag, just nu, skulle jag hellre varit hemma.

jag vill vara med mina vänner och med min familj. jag vill hjälpa mamma med huset, speciellt nu när hon har proppar i benet och allt vad det är. och jag vill gå ut och gå med min hund och gå på järnvägs och lata mig. och ha ensamma dagar och kvällar när det bara är jag där hela dagen. och jag kan göra vad jag vill. jag vill ha hårdbröd och lösgodis och loslimpa. och ett gym. och svensk glass. och jag vill ha svenskt väder, när luften är helt klar och inte fuktig och äcklig. och där vännerna inte försvinner (okej jo till universitet och så men ändå) nu och då. och jag vill ha söndagsluncharna när det är bara mamma och jag. och jag vill kunna hänga upp mina bilder utan att nån kladdar på dom med händer och fötter och tungor.. jaja. ni fattar.

meeen, jag vill också kunna åka till london varje helg och träffa nya spännande människor och lära mig ett annat språk så bra som möjligt och slippa myggor. och jag vill inte lämna det jag har här.

äsch. nu ska jag sluta tråka ut er. måste nog ta en promenad och rensa skallen. synd att det är varmt och fuktigt och äckligt ute bara....

06:30 står klockan på..

känns som att det kan bli lite jobbigt att gå upp sju imorgon när man har börjat halv elva i typ fem veckor.. HÄRLIGT är väl livet! men nästa vecka blir det skönt. tre dagar bara. sen blir det tråkigt..heh..

woooaaaah


var det bara jag som tyckte hon såg sjukt läskig ut?

<3



nä man vill ju inte alls åka hem eller nåt sånt!

i love

när man har varit ute och sprungit på dagen och man sover så bra på kvällen. så nu blir det sängen! känns som att jag kanske somnar innan ungarna inatt x) (inte för att det är så ovanligt.. men..)

öhm.

upptäckte precis att jag har en massa skärsår på insidan av låren. tänkte VAD FAN?! sen kom jag på att det nog var från att jag klättrade över ståltråd.. härligt!


Utkast: Aug. 29, 2010


ja undrar vem av mina vänner det kan vara som skrev den här kommentaren ja. haha. använd lexikon24 lina ;)
haha. hittade förresten precis bilder från när jag satt på tåget pinknödig x) jag ser ganska.... ledsen ut. haha. tänker nog inte lägga upp dom här x)

titta på music and lyrics förresten, roolig film OCH bra musik!! and then POP goes my heaaart! hehe.

idag så har jag iaf varit ut och sprungit/gått. det var skönt, sprang till parken där en massa hundar gick omkring, blev ja avundsjuk. så då tänkte jag sticka och titta om jag kunde hitta mina hörlurar men såg en liten mysig väg så jag gick där istället (ja jag inser att jag lät ganska töntig där, men den var mysiiig) så då kom jag mitt ute i ingenstans ungefär. där folk på hästar kollade på mig som att jag var dum i huvet, hundar morrade och skällde på mig och folk i ridstövlar gav mig elaka blickar.. såå, jag går nog inte där igen skulle jag tro.. men jaa, när jag var påväg tillbaka hem så märkte jag veerklligen att jag ahr tagit med mig mammas springskor istället för mina... skavsår!! så det är bra att det ska börja regna vid fyra så man kan sitta inne (utan skor) och titta på film och lata sig utan att nån säger nåt :D såå, det ska jag göra nu ;) byyye

my night

to sum up my night, i went to london, had a great time, spent 50 minutes on the train wanting to pee, toilet out of order, got out from the train, thought, lets pee in the wood! jumped over a steel wire, got trapped in steel wire. broke my leggings and lost my headphones, but it was worth it!

POP goes my heart.

kanske skriver nåt mer fint imorgon. gonatt!

(tänkte publicera det på fb, men eftersom några i familjen har min fb så valde jag att inte göra det x)  )

jag vill åka hem!

nä, ja bara skoja. 
 

okej, jag har tråkigt. haha. dagen har bestått av att ta ettt bad med ungarna. äta lunch, ha ungarna springandes runt mig skrikandes på sängen en timme när jag försökte titta på gilmore girls. titta på lite mer tv, och tvätta. jag vill ut och springa, meeen, jag duschade ju imorse och tvättade håret. kan man ju inte ut och springa. drygt ju! heh.

imorgon blir det iaf london, tog ledigt x) tre hela dagar kommer jag ha jobbat i veckan då x) hoppas ja inte får hela lönen, då kommer ja känna mig dum! meen, skulle egentligen ut med kornelia och några andra svenska tjejer på kvällen, skulle vart skitkul! meeen, jag har ingenstans att sova eftersom claire är utomlands. så det får bli en annan gång! men london och träffa johanna ska jag iaf (: najs.

nu är det mat, poooooork!

singing in the rain

idag ska jag ta ett bad med ungarna. sen slutar jag nog. hehehehe. sen ska jag kolla om jag får ledigt imorgon... hatar att fråga om ledigt. jag var ju ledig i måndags, och fredagen innan det. meeen. dom ska nog överleva utan mina två timmar imorgon ;P

nästa gång ska vi sjunga på karaoken också ;D det har vi skakat hand på!

idag..

okej. jag erkänner. england är väl inte perfekt. vädret är inte så härligt alla dagar. idag.. var det blött..

nähä.

det var tydligen helt normalt att äta pannkaka och korv i england också!

perhaps i'm a horrible person, but at least i'm happy

tror jag har fått ungarna att börja säga "there you/we go" hela tiden x) för tydligen säger jag det hela tiden, har räknat till 13 än så länge, jag har umgåtts med dom i nån timme. x) måste sluta med det tror ja.

ikväll blir det träffa lite andra au pairer, jag dissade hon den konstiga, och då skrev några andra jag känner som ville ut x) så jag ska umgås med dom, och träffa den konstiga imorgon tror jag. äta nåt bara, kan jag smita om hon är weird ;p hehehe. jag är HEMSK! jag vet!

nu ska jag försöka göra pannkakssmet. vet inte riktigt hur det kommer gå att steka på deras spis. den blir supervaaarm superfort. och jag vet inte hur man "skruvar ner värmen" på den. hehhe. svarta pannkakor, here i come! gash, dom kommer tycka jag är JÄTTEkonstig när jag börjar äta pannkaka och korv x) hahahaahhahhaah

svammel

är lite avundsjuk på alla som är hemma och kunde lyssna på någon som hade överlevt ett förintelseläger! skulle jag också velat göra! sjukt coolt!

men jaja. min färilakorv var goooooood iaf :D imorgon är det meningen att jag ska träffa en tjej som bor i byn bredvid, meen, jag vet inte om jag ska hitta på en ursäkt x) hon verkar lite konstig. haha. får se hur jag gör.

funderade på att ta en springtur nu. men det blev alldeles mörkt. så jag vet inte om jag vill.. läskigt ju.

sleep tight

ååh, mina axlar försöker döda mig. en helg med släpande av jäkla väskor och allt. jag vill ha mamma här så hon kan massera mig! dom gör verkligen ont.

trevlig helg i london iaf, funkade skitbra att smyga in på hotellet, lätt som en plätt :D meeen, att sova i en liten säng med syrran tre nätter har inte resulterat i överdrivet mycket sömn... såååå, min stooooora säng med fyra feta kuddar och jättesköna täcke lockar rätt braa!

träffade en ny au pair- tjej som hette kornelia i lördags förresten när pappa och syrran var på fotboll. riktigt trevlig var hon :D så henne träffar jag väl förhoppningsvis igen. :) vi mötte upp jennifer och kollade på SALT, adrenalinkick genom hela filmen vare typ, trodde jag skulle somna när vi satte oss där, meeen, inte då! sen tog vi oss nåt glas och hade det trevligt, och sen blev det middag med pappa och syrran. :)

äsch. kanske berättar nåt mer om helgen imorgon, hände väl inte så mycket mer spännande, meen, kanske kommer på nåt. nu blir det iaf söööömn!

i'm not dead

jag kommer leka död i ungefär fyra dagar framöver. ska som sagt sno några kvällar på ett hotell i london med syrran och pappa. sååå, nu vet ni vart jag är. jag tänker inte gå och dö!

punkt slut

titta aldrig på remember me. visst, robert pattinson ser ganska bra ut i den då. men kolla aldrig på den! jag gillar den inte!

by the way

jag fick en ny dvd från familjen idag!! :D jag är lyyycklig! haha. dom tyckte det var lite roligt när jag sa tack. bah. THAAAAANK YOUU SOOOOOOO MUUUUCH!

nu är den där. och syrran, den är lika superdvd som min dator var superdator! alltså, den är glaaaansig ;)

ja, för det blev ju mindre? eller?




min syster är lika smart som vanligt. och nej, hon är inte med i anonyma alkoholister. hon skulle bara vilja vara? och nej, jag vet inte varför hon har en guldfisk som visningsbild. antagligen för att hon inte ska se så dum ut om hon har den bredvid sina kommentarer?

japp, jag var tolv år!

blev kallad mamma till jenni och phoebe för första gången idag. 
bibliotikarien;  oh, maybe your mum can help you?
jenni är sex år!!! herregud, ja vet att folk inte tycker jag ser ut som arton direkt, men det var väl ändå att ta i..


i'm the tourist

va ju i london i lördags och lekte lite turist, såå tänkte vara liiiite duktig och lägga in några bilder iaf :D


haha, vi åkte till big ben. också kom vi ut från stationen och började kolla oss omkring bah: vart fan är big ben nånstans? hmm. vi kanske måste gå över bron så kan vi se den därifrån! så vi är påväg mot bron, då tittar jag åt höger över vägen, sen upp. och vaaaad finns där? jo världens största klocka typ! då kände man sig inte som nån turist inte.


sen slutade saras (hon ja va med) kamera att fungera eller nåt, så medan hon försökte fixa den tog ja lite fina bilder. hehe.


jaa, här gick vi in i nån spelhall/bio/bowling/osvosv. så åkte vi längst upp, och seeen kom vi inte neer x) hahha. det fanns ingen rulltrappa som gick ner x) så vi var fast där uppe, så jag letade mig ner genom hela stället. tog aages x) haha. men rätt kul var det. det var liksom; hur faan ska vi komma ner?


sen träffade ja lite trevliga "människor". haha. skulle ta en bild, också först fick hon inte på kameran, så jag gick dit och hjälpte henne, och då fick vi vänta på nån annan som tog en bild, sen tog hon en bild, men då kom en gubbe i vägen x) lite han i kostymen började garva då, kände hur han skakade där inne! x)


sen träffade ja the UK- dude eller nå. måsta ja ju ta en bild också of course! (inne i den här affären ja hittade kondomen igår btw. (fan, nu kom jag på att jag skulle lägga in en annan bid också på en tröja ja hittade, men det tar vi en annan gång)

nu ska ja väl sova. jobbar ju så fruktansvärt mycket så jag behöver verkligen min sömn! ;) gonaatt

wanna see my big ben?

åhnej, imorgon är det en sån där lång arbetsdag igen! puuuuust! haha. jobbar fyra dagar den här veckan, sen blire london, leka tjuv och sno tre nätter på hotell i london med pappa och syrran ;) har försökt kolla lite vad dom vill göra och se och sånt när dom kommer, men efter att ha frågat trettiomiljoner gånger så gav jag upp. dom får fixa det själva!

nu blir det sova. har lite bilder från igår, tänkte försöka fixa in dom på datorn imorgon ;P men hahahha. ja måste berätta en sak nu, har ingen bild på det iaf. vi var inne i en touristshop också hittade jag en kondom som det stod typ; do you wanna see my big ben? på x) hahahaha. var lite roligt tyckte jag då. höhö.


doh!

jag har verkligen inte haft någon lust att blogga den här veckan. meen, det kanske blir bättre snart ;P tänkte bara uppdatera om att det var najs i london igår. om det fortsätter i den här takten kommer jag ha magmuskler som jacob black innan året är slut ;D haha. skrattade som attan, lärde ut lite "svensk" kultur, skrattade lite mer, pratade om könsbyten. hahaha. sjuka samtalsämnen stod på schemat kan jag lova!

är fortfarande "ensam" hemma. och guuuud vad skönt det har varit! så jäkla skönt att bara göra precis vad man vill och inte ha barn som kommer in överallt och så. härligt! men det försvinner ikväll, men det blir najs det med :)

jaja, nu ska ja titta på simpsons och lata mig! :D


-

mina helger som skulle vara så fabulous blev inte riktigt det längre. bläää. just nu hade det varit såhääär mycket bättre att bara bo i london.

alone tonight

okej, blev en lite kortare tripp till london, ska bara dit på lördag (: meeen, det är ju najs åh :D ser faktiskt fram emot lite att få vara själv en kväll. bara typ. vara själv x) titta på lite film, käka lite b&j, öhm. jaaa. typ det!

haha. idag rakade phoebe och jenni emily's ben x) skitkul var det x)

ah just ja, ja åkte ju in och shoppade igår då. så köpte jag en liten större väska som jag tänkte att jag kunde packa grejjer i för i helgen och andra helger om jag ska åka nånstans. sååå, då kunde jag ju lika gärna fylla väskan när jag var på g x) hahhaha. men jag köpte faktiskt lite grejjer jag behövde åh. sminkwipes, nagelborttagning, skärp, klänning, ansiktsgrejj, deo, och lite annat. hehe. gud vad jag är dålig x) meen, jag har ju fan aldrig tjänat pengar förut! sjukt coolt.  


shoppa tack

gud vad svårt det är att inte åka och shoppa när man är ledig när man har ett rätt najs shoppingställe 10 minuter härifrån. måste nog ta halv fyra tåget ner och gå på primark. ja, det gör jag. meen, ja ska nog till oxford street i helgen kanske också. och nästa helg. hmmmmm. skit samma. ja behöver ju faktiskt en nagelfil och en stor väska att packa kläder i för helgen. så jaa. nödvändigt äre att åka faktiskt!

men det får bli en kortis. emily fyller ju år. ja vill ha tårta! hehe


i feel like dancing

lyssnar på musik och dansar omkring i rummet och sängen. fan va härligt sånt är när man bara får såna infall. man blir SÅHÄR glad! :D


-


two thumbs up

haha. ja gillade mammans uttryck när hon frågade vad jag ville ha till middag. liksom, makaroner och korv, OF COURSE! haha. hon rullade ögonen, "ah, typical swedish food, coming up!"  :D:D

ååh, ja längtar SÅHÄR mycket till helgen :D det ska verkligen bli rooooooligt! och nästa helg, ska också bli kuuul :D fredag till söndag i helgen och fredag till måndag nästa vecka. JAAA please. måste prata med claire bara, PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV HÄR!! PÅMINN MIG OCKSÅ TACK!

undra om ja hinner med att bada ungarna nu. phoebe somnade sent. såå, kanske inte. ÅHNEJ! faaast, ja behöver ju duscha och tvätta håret iaf. såå, dom kan ju egentligen lika gärna få göra det ;) haha. i like.  ( hade ja batteri i telefonen skulle jag lagt in en bild på phoebe med bubblor i hela ansiktet, meen, mitt englandtillsverige- eluttag är i London at the moment, och jag glömde köpa ett idag, så min mobil är död... jag skulle få tillbaka det idag, men sam vägrar ju komma hem x) tror hon firar att det gick bra på arbetsintervjun, tummen upp för det iaf då (Y) )

i won't be alone after all!

vilken jobbig vecka jag har just nu. allt påminner mig om människor ja saknar och hemma och sverige (hur nu det går till).. usch. MEN! det struntar ja i nu och ser fram emot helgen!! :D för då vet ja att ja inte kommer vilja åka hem längre! hehe. förhoppningsvis blir det London hela helgen! jag vet att jag ska dit nån dag iaf :) så det ska bli kuuuuuuul!! :D

och nästa helg blir det london hela helgen också, och FÄLAKORV!! ååh. mums! måste få tag i claire dock.. så ja har nånstans att sova och slipper smita in på hotellet x) heh. jag facebookade henne, men hon har inte svarat och det var en vecka sen. tror inte jag känner nån annan som har ett liv och inte går in på fb 30 gånger i minuten. coolt.



det är roligt när inte katten kommer in. då sätter den sig och jamar utanför mitt fönster. lovely sådär mitt i natten!

-

det är jobbigt att sakna människor.

MÖÖÖÖMS!

åååh. ja längtar tills syrran och pappa kommer. jag har gjort en beställning på vilken mat jag vill ha ifrån sverige x) hahaha. ÅÅÅH! GÖÖÖTTT! typ, looslimpa, färilakorv, kinapuffar, faaaazer!!! MUMS! åååh. 10 dagar!!

uttråkaaaad.

jaha. fick precis reda på att jag  är ledig idag då. vad ska man göra dådå? primark kanske? jag skulle faktiskt behöva köpa ett uttag så jag kan ladda telefonen, sam har snott mitt till london... inte för att man köper det på primark meeeeen, hehehe.

nej, jag är officielt uttråkad. så kanske man skulle kolla på toy story 2 eller nåt. heh. eller nåt annat bra som disney gjort x) jag kollade på enemy at the gates igår, braaa film, ja älskar krigsfimer. dom är ju suuuper.

i helgen är jag tydligen ensam här också (förutom andyboy, men han jobbar natt så han sover hela dagarna iaf x) ) ssååååå, vad fan ska jag göra då? får leta upp nån som vill göra nåt. annars kommer jag ju bli uuuuuuttråkad. är så van med att det är folk överallt hela tiden nu så det är konstigt att vara själv. menmen, nåt kan man väl alltid hitta på :D

b&j

ååååh, pappan har köpt ben och jerry's till miiiiig :D:D:D:D gött!


moneymoneymoney

ska försöka mig på det här med att sova. idag har varit en heeelt onödig dag. den hade lika gärna inte kunnat funnits. typ så mycket har jag gjort idag x) men imorgon är en ny dag! då jobbar ja ju lite. sen måste ja säga till om pengar för i veckan, för det har jag inte fått, meeen, ja hatar att säga till om pengar. det känns så... fel. speciellt när ja nästan inte jobbar nåt x) då liksom, nej, ja har inte gjort nåt, men kan du ge mig pengar iaf?

jaja, ska träffa en ny au pair i veckan trorja, blir nog kul (:

usch. nu ska jag borsta tänderna och sova.


brighton pride 2010


brighton pride parade. rätt coolt, väldigt roligt, mycket folk och så :D


ehm. jaa. en tårta öppnade iaf showen :D





regnbågsmänneeeeeen.


hahaha. ibland finns det ju nåt som heter tajming!


och ibland finns det nåt som heter porrigt.

sen har jag tusen till bilder från paraden också, meeen dom får ni leva utan eftersom 1. jag är för lat och 2. hälften av alla bilder består av huvuden ungefär x) så blir det när man sträcker upp handen och hoppas på det bästa när man knäpper kort x)



HAHA! iaf, efter paraden så märkte jag helt plötsligt att alla gick omkring med rosa brandmanshattar. brandkåren var med och delade ut dom, men jag stod för långt bak för att kunna sno åt mig en. sååååå, vi såg den här kinesen/japanesen(?) som gick omkring med en och viftade som liksom "åh, jag vet inte vad jag ska gör med den här hatten, den är bara en pain in the ass, meeeen, ja håller väl i den då".. så vi förföljde honom för att se om han skulle lägga ner hatten nånstans x) hahahahhaha. ganska länge gick vi efter honom dessutom. haha. stackarn blev ju rädd. dessutom gick vi alldeles bakom honom och jag mässade "ge mig hatten, ge mig hatten, ge mig hatten!!" hahahaha. så han flydde ner på stranden, dit vi inte orkade följa efter. hehe.


så vi gick till parken istället där man kunde fortsätta pride- partyt. jag troooor dom sa att det var typ 130 000 människor där eller nåt. SJUUUUKT! och om man var riktigt slug kunde man få en massa.............


GRATISGREJJER! :D:D hahah. jag har ingen aning vad jag ska med en jojo, fyra visselpipor, tre nyckelgrejjer, en miljon pennor, en boll, ett armband, en liten fågelskrämmebrosch m.m. till, men vafan, det var ju gratis!! (det roliga är att här har jag gett bort grejjer till en tjej jag träffade på tåget hem också x) haha. gratisgrejjer i utbyte mot trevligt sällskap och alkohol :D )


i brighton har dom en sånhär cool pir, med typ karuseller och så där ute :D skitkul. och spelhallar och så. ganska coolt då, jag ahr alltid velat gått på en sån :D haha.


dom har också en karaokebar på piren! där fanns det många roliga människor x) ganska många uppskattade våra visselpipor också! haha. blås istället för att klappa, mycket högre, mycket lättare, inga onda handflator! jag råkade lämna min heliumballong (gratis of course) där inne också, hoppas nån hade roligt med den när dom sjöng!


efter allt det gick johanna och jag och käkade, drack lite mer, spillde lemonade över hela bordet, och hade det allmänt trevligt på en restaurang :D toan hade en stooor spegel, skitbra när man vill kolla outfiten!


sen gick vi till typ en spelhall. där man kunde vinna. eeeeh. dom här? en nunnesurikat typ. eeh. okej. meen, där körde vi såntdär bilspel när man sitter i ett säte och kör liksom, skitkul, jag vann! haha. och jag har inget körkort ;) haha. sen körde vi en dansgrej, det var sjuuuuukt kul. jag förlorade. mn ändå :D haha.


och ja just det. JAG HAR EN ROSA BRANDMANSHATT!! hahah. jag hittade en i parken, den bara låg där och ingen plockade upp den. så jag spraaaang dit och snodde åt mig den :D och jäklar vad jag har gjort mycket för den där hatten x) förföljt en kines. förföljt brandbilen, sprungit och pockat upp den från marken, hållt i den hela dagen så den inte ska blåsa bort x) OCHOCHOCHOCH! det värsta! när jag kom till london efter att ha varit i brighton och skulle byta tåg så gick jag in på en affär och köpte resegodis. sen gick jag och satte mig på tåget. jag fixade mina hörlurar, satte på lite musik och började äta lite chips. DÅ.. DÅ! kommer jag på att jag inte har nån hatt!!!!! jag glömde den inne i affären! det var typ sex minuter kvar tills tåget skulle gå. såå, jag sprang till affären x) (på andra sidan stationen typ) hämtade hatten och spraaaaang tillbaka x) hahaha. jag klarade det typ precis :D:D haha. sen fick jag hålla hårt i hatten när folk försökte få den av mig. NEEEEJ, sorry. sa jag då och typ flyttade den närmare mig x) sen var det en tjej på tåget hem som försökte stöta på mig. eh. hehe. och jag kunde ju inte bara säga, nej tyvärr, jag är straight, för jag hade ju hatten. det skulle ju varit lite fult. haha. såååå, jag typ tittade bort och fortsatte lyssna på min musik x)

jaja. sen kom jag iaf hem. väskan var tuuung på grund utav alla grejjer x) och idag har jag ont i axlarna. men kuuul vare :D

nu ska jag inte göra ett längre inlägg. för då somnar ni. och jag! byye.

have patience

försöker fixa ett inlägg om pride grejjen igår. men, många bilder att lägga upp plus mycket att skriva gör att det tar lite tid. blääää. ja hatar att lägga upp bilder x) och inte blir det bättre av att jenni springer in och ut ur rummet och vill att jag ska göra en massa saker heller x)

brighton pride parade 2010.

kommer det ett inlägg om imorgon. kungligt vare. gratissaker i mitt <3


tandborstning, shopping och andra trevliga saker ;)


hahahhahaaha. tjejerna borstade tänderna i mitt rum imorse. så skulle ja ta en bild på jenni, då springer phoebe fram och gör det här x) hahaha.


mina fötter var varma, ja behövde andra skor. 2 pund på primark. naaajs! dom går väl antagligen sönder innan ja kommit ner för trappen nästa gång jag använder dom. men ändå x)


klääääder. fråga mig inte varför jag har köpt tre kjolar sen jag kom hit. men ändå. den söta rosa saken var på rea. halva priset. jag var tvungen!! 


haha. mitt nattlinne var lite söööönder. därför ja måsta köpa mitt gulliga lilla blommiga nattställ på bilden ovanför :D primark is the shiiiit.


alltså ser ni den lilla pricken vid mitt öga? det är typ en miiiinifinne eller nåt. skitdryg.


haha. vilket fluminlägg.. x) (för mina inlägg brukar ju vara strukturerade och så)
men ni fick ju iaf några bilder istället för bara text :D

i don't understand

förstår inte varför rakhyvelskärsår ska blöda så jäkla länge!

det ser ut som att den sparkar, men det är nog bara maten

undrar hur en människa kan vara så MÄTT! guud, ja ligger här raklång i sängen och dööööör. jenni tyckte till och med att jag såg gravid ut x( haha.

guud. ja måste nog typ ut och gå eller nåt. fast det är ja för lat för. ja kommer väl ligga här och äta choklad x) haha.


<3<3<3<3<3

mitt kylskåp är återigen prackat med choklad, druvor och yoghurt. and i LOVE it!

<3

jag har stor lust att gå och köpa nåt med choklad på. guuud ja. men det regnar. fast ja har ju ett paraply. guud ja.

i'm good, really good. hehe.

det är ganska coolt när man får känna sig bäst på engelska här. var ute och shoppade med två av döttrarna för några veckor sen (okej, sjukt att jag har varit här så pass länge att jag kan säga att nåt hände för några veckor sen) och då kom en man upp och frågade nåt som jag inte riktigt hörde, så jag tittade typ på en av tjejerna så hon pratade med honom istället.
men när vi var på tv- inspelningen var det jag som fick prata med en kille istället, för att italienska tjejen inte fattade så hon tittade på mig och ville att jag skulle prata med han. ganska coolt kändes det då :D hehe. och han typ sa; jaha, så du är inte från england eller? till henne, men inte till mig ;D höhö.

jag måste köpa en present till jenni. hon fyller år. vad köper man till en sexåring som har typ.. allt hon behöver för det hon gilllar att göra? x)


wihooooooo

jag har tjatat om det ett antal gånger, skrivit inlägg om det, köpt vad jag behövde för att göra det. och nu gör jag det ÄNTLIGEN!

jag färgar håååret!! ;D


:(

jag vill ha min dvd tillbaka :( också vill jag ha digestive med choklad på. MUMS! och pizza med bea. och fazer. och färilakorv. och lithell's korv. och mina vänner. och min hund. och min familj. och en timmes total ensamhet. seriöst. utan en människa runtomkring. gud vad skönt det skulle va. tänk att mumsa på en fazer medan ja går med hunden i skogen och efter en timmes promenad träffar ja alla jag tycker om. det skulle va grejjer de!

men pride parad i london på lördag låter ju inte helt fel det heller ;)

-

okej. jag längtar tills den äldsta börjar skolan igen. gash. gnällig är hon. hela tiden. idag så skulle jag göra lunch, så jag gick in till henne, visade påsen och frågade om hon ville ha det till lunch. först vände hon bara sig om, sen typ nickade hon och sa yeah. seeen, när hon får maten, äter hon en tredjedel, SEN börjar hon spotta ut maten, typ ta en tugga, spotta ut, ta en tugga, spotta ut.   så jag sa men sluta spotta ut maten. då typ fräser hon, men jag ville inte ha det här! jag sa nej också ger du mig det ändå! ................................................................................................................... va?! ååååh.. sen säger hon, jag sa det väldigt tyst: nej. MEN SÄG DET SÅ JAG HÖR DET ISTÄLLET DÅ SÅ FÅR DU NÅT DU GILLAR! okej, jaa, jag är irriterad idag. jag vill åka hem och vara arbetslös tack.

jag dödar allt tekniskt i min väg

jävla dvd. jag skulle ju titta på the duchess.

tredje gången gillt, eller hur vare?

gud. trodde precis att jag hade haft sönder dvd-spelaren på nåt sätt. fick nästan panik. meeen. om man försöker tillräckligt många gånger går allt ;)

ah just ja. igår när jag kom hem och tände lampan så var det någon som hade varit och rört den igen!!!!!!! jag fick damp. meeen, thankfully, så behövde jag bara tre försök innan ja fick upp ljuset. annars hade någon varit död nu.

skojar du med mig. nu fuckade dvd:n upp sig igen. men det sk nog kunna fixas. hoppas ja!
förresten. allt tekniskt som kommer nära mig nu för tiden verkar inte vilja fungera. häromdagen fick min mobil spel och började sluka batteriet. men det gick över. få se om den hr skiten går över också. vafan. det funkade ju nyss!!!

empty seats

helvetet bröt lös idag. jag undrar hur ett spel kunde urarta så mycket. heh.

jag har funderat på en sak. alltid när jag tar det sena tåget hem är det typ tomt på hela tåget. MEN, folk går alltid igenom typ heeeela tåget innan dom sätter sig. jag menar. ALLA SÄTEN ÄR TOMMA! liksom va? ville du klämma in lite extra motion såhär på kvällskvisten kanske?

alla har varit på riktigt dåligt humör idag btw. griniga barn, grinig sara, griniga alla.. trötta och så. hoppas det blir bättre imorgon. så att nån kan färga mitt hår x) haha.


primark

hoho. igår köpte jag en bh fem par trosor ett paraply ett skärp och en ring för 260 spänn. jag gillar primaaaaaaaark!!!!!

haha. förresten, primark är som gina här. alla har det, alla älskar det. (fast primark är lite större, lite billigare, lite sämre kvalitet)


hur man gör män uncomfortable

1. Gå till primark.
2. Köp en MASSA BILLIGA underkläder.
3. Stoppa ner alla i väskan.
4. Låt en man söka igenom väskan i säkerhetskontrollen.


det går bra nu..

guuuud. träningsvärk!!!!! min rumpa, mina lår. haha gud. jag ska aldrig vänta så länge med att springa igen x) hahaha. det gör verkligen ont!! haha.

ungarna har bestämt sig sig för att det är en "följ efter sara överallt och riv ut alla hennes saker och släng dom överallt" - dag idag.. jätteroligt. och jag måste verkligen börja lägga ALLT på hyllorna. ska rensa av dom någon dag så jag kan slänga upp mer grejjer där...... typ tuggummi, telefoner, papper, nagelfil. ALLT. haha.

och nu är dom inne i mitt rum och ska leka alice in wonderland med mig medan jag försöker städa skriva här, gör mig iordning tills senare osvosv........ haha. det går BRA!

haha. kom precis på att vi ska gå från maidstone ut till där tv-programmet spelas in också. stackars mina ben x)

wallander

har hjälpt mamman rätta prov. jag emily och andyboy satt där. dom i typ över fem timmar. jag i typ en halvtimme x) men ändå. haha. sorgligt liv man har såhär en lördagskväll x) dom visade wallander för en stund sen btw. jag blev excited och sprang ner och berättade för alla att dom visade en svensk deckarserie på tv:n. sen kom jag på att wallander är dåligt. då vare inte så coolt längre. haha. men det var rätt kul. jag satt vid datorn och tittade inte på tv:n, sen tyckte jag, faan va konstigt dom pratar på tv:n så jag vände mig om och såg wallander där x) haha. hej jag tycker mitt modersmål låter konstigt. hmm.

RSS 2.0