lovely

kvällarna är alltid värst. för då vet jag att jag måste gå upp klockan sju nästa dag x) ja vill liksom va hemma och arbetslös och sova till tolv då. haha.  och imorgon ska jag tvätta också. lovely!

HAHAHA


min syster i ett nötskal x) alternativ, svåra ord du kan du syrran!

tennisss

ojoj. det var skönt att sova en stund förut. va sååå trött. somnade medan ja tittade på tennis. vad har hänt liksom? men vafan. söderling mot nadal! sov tills jenni kom in och väckte mig för hon skulle göra ett quiz till phoebe. haha. sen gjorde hon quizet själv också x) phoebe gick efter och kollade på x)

ehm. nu ska ja väl gå ner. kolla om dom behöver nå hjälp. känna mig överflödig. fylla på min vattenflaska. och titta på lite mer tennis :D

tankspridd idag.

ååh. det tog ju liiite tid att få ungen att sova idag. kollade på film, läste bok. också precis när jag tänkte. fan, måste gå ut och gå med henne i barnvagnen. så somnade hon! hon var skitpigg typ en minut innan. men helt borta när ja hade läst klart boken. haha. (Y)

öhm. ja jag är som sagt trött som attan. sååå. det blir nog lite vila framför tv:n för mig nu. tills vi ska hämta jenni. vet inte riktigt när det är bara. hon hade tydligen gympa idag sa hon. men det hade hon ju igår? men det stod en lapp på skolan. det vet ja att det gjorde. om att ungarna skulle ha kläder med sig. men den glömde ju jag läsa riktigt imorse förstås x) får gå och leta runt i huset om det finns nån lapp från skolan. men först. lite vila.

½


tror ni jag saknar henne nåt eller? ja är liksom halv.

night out

ja just ja. ja ska ut i maidstone i helgen med några av barnen i familjen. kan ju bliiiii. intressant x) höhöhö. dom hade en kille i gänget som gillade att bjuda iaf. lät ju inte helt fel. haha. menee, jaa, kan ju bli lite pinsamt efteråt sådär. haha.

hahahha

HAHAHAHAHA. jag absolut ÄLSKAR när dom gör slowmotion på roliga saker i fotbollen x) portugals målvakt som blåser luft genom läpparna. lovely!

working 9 to 5

okej. javisst att jag ska vara "som en del av familjen" men ja tänker fan inte jobba till sex varenda dag. och jag tänker då inte bada dom själv nu heller. jag ska jobba till halv fem. INTE LÄNGRE!

pappan kommer liksom hem runt halv fem fem. men han sätter sig bara i soffan typ. och somnar x) hahahah. rät roligt att titta på när han försöööööker hålla sig vaken, men det funkar aldrig x) haha. sen kommer mamman hem, brarå tänker man. meeen, då har hon alltid nån som behöver lite extra hjälp med sig typ. så då sitter dom där i en timme ungefär. och pappan hjälper till lite. ja bah. jahaaaaaaa. har ja slutat eller inte? så ja får typ sitta kvar med ungarna tills dom är klara. men nu smög ja därifrån. så jag förhoppningsvis slipper bada dom x) haha.

it's raining men. hallelujah!

haha. idag har vi riktigt englandväder! så som jag föreställde mig att det skulle vara ;) imorse regnade det litegrann, så jag satte på jenni en regnkappa och phoebe i barnvagnen med vattenskydd över. meeeeen, ja tänkte ju inte riktigt på att jag inte skulle bli blöt. det droppade ju faktiskt bara litegrann. meeen, när vi hade lämnat jenni på skolan såååå. spöregnade det! och det tar typ fem minuter att ta sig tillbaka till huset. hmmmm. ja va lite blöt.

pete: hahahahaha, du ser ut som dom i videon till "it's raining men". kan vi inte få lite danssteg också? släng lite med håret vet ja.
hmpf..

HAHA. imorse satte sig phoebe på toan. och läste IKEAKATALOG! HAHA. det var nog det roligaste jag sett x) hon kände nog som svenska vibbarna ;)

idag har jag ätit kitkat. lite gott det var med choklad efter nån vecka utan det. JA, jag gillar choklad!

just me myself and I

det är drygt när man får hemlängtan. läser vad alla andra gör i sverige och så. då vill jag också hem och göra det. typ åka till sånghus och äta lunch med lina på gräsmattan och titta på stackarn som säljer jordgubbar i år. trust me, inte kul! hehe. aah. hade en helbra dag fram tills typ 5. för då blev jag så irriterad på att ingen hade kommit hem än. jag ska egentligen sluta runt halv fem och jag var helt slut och ville bara ifrån ungarna i en sekund x) sen kom pappan hem, men satte sig vid tv:n och gjorde absolut ingenting. så då måsta ju jag fortsätta ta hand om ungarna. gaaah, fick nästan nå fel.

meeen, mamman kom hem så jag kunde få lite alonetime. det var ju najs. så nu har jag duschat och sitter och torkar håret i fläkten x) ååh. underbara fläkt. murray spelade bra idag också (Y)

nu väntar ja väl mest på mat. aah. starving.

fast ännu mer

ooh. jag hade ju inte behövt vara så nervös inför idag iaf :D gick ju skitbraaaaaa. phoebe hade varit uppe sen halv sex x) så hon var pigg och glad (Y) jenni va trött, men helt okej :) så jag hade en ganska enkel morgon faktiskt :D resten av tiden har gått galant också. lekte lite med phoebe, gav henne lunch, läste lite, också somnade hon. najs. så nu ligger hon och sover och jag ska väl göra lite lunch till henne som hon kan ta med sig till playschool :)

sen ska ja nog springa iväg på tescos medan jag är själv (!) och handla lite. dra igång mitt lilla kylskåp kanske och köpa nåt gott ;) synd bara att barnen når det.. haha. ALLA mina saker ligger verkligen på hyllor just nu för att j&p inte ska få tag på dom x) kamera, mobil, plånbok, smycken. etc.etc. hehe.

ja saknar mina vänner förresten. typ SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket. fast ännu mer!

i am a fan of the fläkt

ååh. jag älskar verkligen min fläkt. det är SÅ skönt!

jaa, blir väl att gå upp sju imorgon igen då. härligt.. jag vill ha sommarlov, eller "vara mellan två arbeten" och bara få sova hur länge jag vill! tänkte ju göra det idag, meen, det fick jag ju inte ;p

ååh. fläkten räddade min kväll. det är verkligen jätteskönt x) ni fattar inte hur varmt det är här. och inte har dom nån pool eller typ sjö i närheten heller. såå, det är bara att svettas på typ x) det är ju varmt när man är utomlands (i ett exotiskt land) också, men då har man ju oftast en pool eller nåt. gaah, ja svettaaaaas. hehe. (ja, jag ska sluta klaga på att ja svettas.. nån gång.) kommer väl klaga på att det är molnigt och kallt snart också ;o

ööhm, ja ska ta bilder och lägga upp nån dag också. meeen, ja har inte riktigt haft lust eller tid i veckan ;) men det kommer :D

ja gillar helgerna har jag kommit på också. för då slipper ja ungarna när dom är som grinigast på morgonen x) också är dom glada resten av dagen. och jätteglada på kvällen :D hehe. synd att det inte är då jag ska ta hand om dom bara x)x)

imorgon måste jag gå på tescos. mina ben torkar ju ut utan lotion.

det är jobbigt att inte veta vilka tv- kanaler som är bra. då får man titta på pocahontas istället.

-

aaaah. nu har jag lekt liiite med designen :D men nu blev det för varmt. hehe.

can you help meee?

hmm. ledig idag då. MEN, nio kom en liten jenni in och väckte mig: sara, can you help me put my belt on?
........ har du inte en mamma eller pappa som kan göra det? x) och sen var jag ju pigg.. så då var det bara att gå upp. såå, nu funderar jag på vad jag ska göra med min lediga tid. ska nog gå och handla och kanske ta en liten springtur sen.. hm, undra vart man kan springa. kommer väl få springa runt kvarteret för att inte komma vilse x) haha.
okej, jag ska då inte gå eller springa nånstans på nån timme iaf. sprang iväg med barnvagnen till emily nu för phoebe hade somnat när dom gick omkring i stan x) var ute i typ fem minuter. det räckte. ååh, sitter och fläktar mig med en bok at the moment x)


fick "lön" igår :D det va najs. haha. och på kvällen så läste jag bok för jenni och phoebe, också somnade phoebe i mitt knä typ, det var ju rätt gölligt :D mindre gulligt att hon dreglade över hela min arm, menmen. hehe.

öhm. nu hade jag visst inget mer att säga.. hejdå


midsommar?

jag vill också fira midsommar! med lina och jordgubbar och glass faaaaast. myggorna kan ja nog leva utan ;) vet ni hur SKÖNT det är att inte behöva tänka på att man måste typ ha stora långa byxor på kvällen för att inte bli biten över hela benen! freaking AMAZIIIING!

haha. idag har varit en jäkligt bra dag faktiskt! phoebe har varit på SÅHÄÄÄÄR bra humör. lovely! jenni har varit suuuuuur. men hon har bara sovit när hon va hemma.. så det gjorde inget x) hehe. ehm, ja ja spelade ju wii då, det va kuuul! :D hehe. ja var då skitdålig, men de var ju kuul. lite bowling och så, inte en jäkla strike fick ja. höll ju på att få nå fel x) också glömde ja att det var folk som kollade, så jag svor en massa på svenska x) sen kom ja på mig själv. just det, jag skulle ju bli en bra förlorare ja! det går ju bra x) hehe. äsch, egentligen är jag VÄRLDENS BÄSTA FÖRLORARE! eller what do you think Lina? ;o

öhm, sen pratade jag en massa med sam, en utav döttrarna. så det kändes bra. inte lika som att jag var en outsider i familjen liksom x) hehe. så hon skulle ta med mig ut nästa gång dom skulle ut ;p fast hon sa att maidstone hade ganska... speciella människor på klubbarna... haha. så vi får väl se hur det blir x) heh.

ja kommer ju inte kunna några disneysånger på svenska när ja kommer hem. går runt och nynnar på den från djungelboken, va nöjd med allt som livet blabla.. fast på engelska. mycket bättre på svenska btw. alla disneysånger är bättre på svenska! ;o 

ni får ursäkta att ja skriver lite mycket. men mamma vill väl veta allt antar ja. titti också.. haha. och då äre bättre att bara skriva det en gång här. får dom läsa det bara ;)

ja just ja. ja äter typ bara kött over here. lyckas nästan gilla det också. men det är ett litet nästan. blääää. tur att dom vet att jag inte gillar kyckling iaf x) höhö. äckelpäckel.

swedish meatballs

ojoj. phoebe har varit glad hela dagen! det var ju sköönt :D jenni är trött som attan, men hon är inte liiiiika illa som phoebe när hon är trött. :) haha. vi har spelat wii idag x) det var fan kul det :D haha. ja var inte så duktig x) men det är man väl aldrig första gången ;) 

phoebe och sam gör chocoloate chip cookies nu. MUMS!  jag vill ha köttbullar också, ja vet att dom har några i frysen. hoppas det blir det till middag idag :D hehe. andrew har sagt att vi ska äta det nån dag iaf :D möms.

och ah just det, vem fan äter fiskpinnar och ketchup?

sucess in a small way

idag är det faktiskt lite bättre med värmen, det är ifs fortfarande lika varmt. men solen ligger iaf inte på heeela tiden. öhm, phoebe har faktiskt varit duktig idag ;o hör och häpna, hon har faktiskt inte sagt åt mig att go away nånting :o coolt. hon blev lite sur ett tag, men det var för att hon var trött. SUCESS! faaaast, ja tror ju det kan ha liiite att göra med att mamman är hemma x) men skit samma! haha. längtar fortfarande inte riktigt till nästa vecka hur som helst x) men nu har ja iaf fått lite mer knep på hur jag kan få henne att göra saker, typ äta lunch och gå på promenad och så. så hoppas det ska gå ganska bra iaf! x)

ehm. vad mer. ingen midsommar i år då. vad är det liksom? klart man måste fira midsommar :o får nog gå på affären och köpa lite jordgubbar och glass sen. så det blir lite midsomrigt iaf ;o

nej. nu orkar ja inte skriva mer. alldeles för trött.


horkanalen

hahaha. kollar på nån engelsk kanal. så kollade jag lite snabbt vad den hette, så tyckte jag det stod HORE. x) haha. fast det stod more såg ja sen ;p hahah. va lite kul.

klagoinlägg då.

åh men unge. SLUTA GNÄLL OCH SOOOV! ååh. dom går och lägger ungarna vid halv nio typ. också gnäller dom till elva. sen så somnar dom. alltså, får nå feeeel. tur att inte ja behöver göra nåt när dom ska sova bara x) hahaha. skitdryg är dom..

åh gud. är lite nervös inför nästa vecka. vet inte riktigt hur jag ska få ungarna klara på morgonen all by myself x) menee, på nåt sätt ska det väl gå. i värsta fall får ja väl släpa phoebe med mig, (den yngsta) för hon är GNÄLLIG på mornarna. meeeen, som sagt. DET BLIR NOG BÄTTRE.. efter ett taaaag.

aja. ni får stå ut med ett klagoinlägg här. ja måste få ur mig lite innan ja ska upp imorgon x) gash. mornarna är alltid jobbigast. gnällgnällgnäll. meen, DET blir nog inte så mycket bättre skulle jag gissa på ;o får väl bara vänja mig helt enkelt.

manner park

ååh. vi gick till parken idag. skiitmysigt vare där :D varmt som attan, men mysigt :) hade inte med mig nån kamera så ja fick inga bilder, men får ta det nästa gång istället ;o

öhm. phoebe hade värsta humörsvängningarna i morse x) ena sekunden skulle jag göra ditt och datt. och sekunden senare vare: go away!
haha. jaja, sen så gjorde hon illa sig när jag höll emot en dörr för att hon skulle sluta slå i den. också sa hon att jag hade slagit henne x) gash. den ungen.. liksom. ena sekunden är hon skitgo, och sen är hon helt psycho.. jaja, blir väl bättre det kanske x) men det var iaf skitmysigt i parken :D då var hon glaaaaaad hela tiden :) förutom när det kom hundar x) hahaha. hon är LIVRÄDD för ALLA djur. lovar. när det gick en hund typ 20 meter bort i koppel sprang hon till mig så att jag skulle plocka upp henne.. hehe.

menee. nu ska ja väl finisha min lunch och titta lite på tennis. kommer ju vara ett tennis/fotbolls freak när ja kommer hem x) liksom både wimbledon och world cup.. lovely! höhö. nu spelar murray iaf. får se om han vinner ;p


var det nån som sa fotboll?

men gash. okej, jag vet att man inte ska klaga på värmen nu efter den jäkla vintern. MEN, måste det gå från 30 minus till 30 plus? fan döden ju. sitter helt stilla på mitt rum med fönstret öppet och svettas som en gris typ.

plus att vi tog phoebe till lekparken idag. sådär mitt på dagen. i solen.... GUD. vaaaaaaaarmt. också kan ja inte ta en dusch nu heller medan phoebe sover, för dom har luft i ett utav rören, så det låter som attan när man drar på vattnet i vissa duschar. och jag vet inte om det gör det med min, så jag vågar inte chansa. så jag sitter här i typ shorts och linnet uppdraget över huvudet x) haha. hoppas ingen kommer in x)

idag spelar ju england då. så alla är värsta uppspelta. inte jag riktigt. för det betyder väl antagligen att middagen blir ännu senare än vad den brukar vara x) hahhahaha. det var ganska kul idag. så hade jenni fått nåt papper från skolan som ja läste på. så stod det typ: 25 Juni; ingen skoluniform. ååh, coolt! tänkte jag då. får man vara lite originell liksom. också läser jag vidare: klä ut er till eran favorit fotbollsspelare!!!!!!! VA?! vafan. man tittar på fotboll. spelar fotboll. PRATAR om fotboll . och klär ut sig till fotbollspelare tydligen. give me a break.. x)

nöden har ingen lag

det var mysigt idag innan middan. så kom phoebe upp till mig med en film. så vi satte oss i sängen och tittade också kom jenni och myste efter ett tag också :)

annars har ju phoebe hatat mig idag typ x) fråga mig inte varför xO jag fick inte bära henne hem från skolan. det skulle andyboy göra. jag fick helt enkelt inte göra nåt x) men hon skulle allt fixa mitt hår ;o så jag fick bära en JÄTTEkissnödig jenni hem från skolan så att andy kunde bära phoebe. haha. det var rätt kul. hon höll verkligen på att pinka på sig. och det första jag gör när jag tar upp henne är att få henne att skratta x) SMART TJEJ!

jaja. sen har det typ varit fotbollfotbollfotboll. döda mig! först kollar dom på fotboll. sen kollar dom på eftersnacket. sen pratar dom om det i en timme till efteråt... och värre blir det väl imorgon. för då spelar ju ENGLAND dårå. så en utav ungarna ska till och med vara hemma från skolan för att se matchen x) puckon. haha.

blame it on the au pair

hmm. ja har nå kliande utslag på handen som vägrar försvinna. lina får nog lägga till det till sin bok, "saras sjukdomar" höhö.

öhm. idag sååå. har ja inte gjort nå speciellt. gick upp sju. tog jenni till skolan vid 9. lekte med phoebe tills nyss. då tog vi en promenad så hon somnade ;) andyboy har visat mig hur allt i köket fungerar x) bah, neeej, hur fungerar en micro? men jaja x) det var ju snällt. heh :D nu måste ja bara få nån att visa mig hur tvättmaskinen fungerar så är det bra sen :D

och jag trodde ju att jag skulle typ vara ensam hemma varje dag med ungarna BARA. men alla är ju typ här hela tiden x) det är lite jobbigt. det känns liksom som att folk bara tittar på vad ja håller på med och tänker att ja gör fel.. haha.

tjaaa. va kan ja berätta för att liva upp det här tråkig inlägget x) eeh, det är skitirriterande när alla går med skor inne hela tiden, strumporna blir ju värsta skitiga. också kan ja ju berätta att jag redan har lyckats göra illa den ena ungen två gånger så hon grinade och blev sur på mig x) haha. fast den ena gången var det faktiskt hennes fel! men hon skyllde på mig :o

it's a tricky business. finding the right path.

ååh. ge mig lite sööömn! var länge sen jag gick upp sju på morgonen. utan att ta en liten tupplur på kvällen ;o men man ska väl vänja sig vid det åh.. får börja sova när phoebe sover på eftermiddagarna när jag är själv här hemma ;)

ehm. har väl inte så mycket att säga om dagen. lämnade av jenni vid skolan. kommer ju ALDRIG lära mig hitta här x) vägar precis ÖVERALLT. shit. också finns det en massa genvägar som går på konstiga ställen som man ska försöka hitta åh. går ju bra på morgonen när jenni ska dit, för hon vet ju vägen x) värre blir det nog när man ska hem själv x) hahaha. meen. ska väl gå efter den här veckan åh ;p

JO, dom dricker ALDRIG nåt till maten. fattar inte grejjen. dricker ju aldrig nååt! måste köpa mig en vattenflaska tror jag så jag kommer ihåg att dricka på dagarna. men till middan vill man ju dricka. annars torkar man ju ut. men neej, så det är typ bara jag som sitter där med mitt glas och dricker x)

HAHA. just ja! jenni frågade vad jag vill jobba med sen. så då sa jag att jag inte visste. då frågade hon vad mina vänner gjorde x) hahaha. "vad gör lina?" "eeehhm." *vet inte vad jag ska svara* "hon städar toaletter" x) hahahah. med fönsterputs!!!! "och vad gör titti?" "eeehm, hon tatuerar" "TATUERAR HON? riktiga tatueringar?" "jaaa" "DET vill du väl ändå inte göra?" hahahaha. rätt roligt, väluppfostrad flicka ;) hon gillade jessikas jobb bäst iaf ;p hon ville nog också helst jobba på supermarket om hon fick välja x)

sleeping beuty

nu ska jag nog ta och sova. upp sju imorgon för att ta jenni till skolan. sen vet jag inte riktigt vad phoebe ska göra, om hon ska på lekskola. men andy ska ju visa mig x) så det blir nog bra.

det är jobbigt när det är kväll och man är trött. då vill man hem. ligga i sin egen säng och somna till en film man sett fyrahundra gånger. men nu ligger ja här i mitt lila rum och kollar på gamla (i sverige) desperate housewives-avsnitt iställe. ska snart gå och lägga mig på riktigt. sååå.

good night!

på andra sidan havet

wohooo. jag har internet igen ;)

resan ner gick bra. men JÄKLAR vad nervös jag var när jag skulle hoppa av det där jäkla planet. gud. men det gick bra, vi hittade varandra och så ganska lätt. så nu sitter jag här. i mitt LILA rum. jag lovar precis ALLLLTTT är lila x) golvet. sängöverdraget, gardinerna. väggarna. ALLT! höhö. men tjaa, går väl det åh x) ungarna jag tar hand om är jättegulliga, vi har lekt typ heeeela dagen x) typ affär och hund och ägare och sånt x) men just nu är dom trötta och griniga och bråkar litegrann.. men annars går det bra. ehm, det är lite läskigt att dom har så många äldre barn. ja som tänkte att jag skulle få leka lite vuxen liksom så blev jag typ minst istället x) höhö.

på resan ner var det en gubbe som satt och kittlade mig på armen med sin t-shirt hela tiden.. det var lite drygt x)

öhm, till veckan ska hennes son visa mig hur allting går till typ. deet blir nog, roligt x) han är typ 20 och ska visa mig hur man byter blöja. lovely x) hahaha. men det går väl de åh x) ja får komma på några samtalsämnen tror ja x) hahaha.

menee. nu ska jag väl gå ner och kolla om dom tänker göra nån middag eller nåt x) gash. dom äter ju aldrig här för fan x) ett tror jag vi åt lunch. sen tog jag en banan vid halv sex. nu är klockan sju och jag är hungrig och hoppas dom gör mat snart x)

har för övrigt aldrig känt mig såhär dålig på engelska nån gång x)

för er segproppar och andra latmaskar

jaa. för alla segproppar som har missat det åker jag alltså till england och jobbar som au pair imorgon då! 18:50 går flyget från skavsta till london gatwick. och där ska en gubbe stå med en bild på mig och en bild på barnen och ta emot mig x) GLASÖGON PÅ!

ett år är det tänkt att jag ska vara borta. JA, du läste rätt. ett helt jäkla år. kul ska jag ha åh! kom och hälsa på! och om ni säger att ni ska komma. kom också då va! eller om ni tänkte åka till england iaf, skriv en liten rad så hittar vi på nå kul ;D

barnen är 3 och 5. jenni och phoebe heter dom :) fråga mig inte vem som är vem. för i have noooo idea x) sen har dom ju 6 andra barn också. men dom är äldre iaf. så dom ska jag inte ta hand om.

eeeeh. dom bor i en liten stad (?) som heter west malling. typ 40 minuter utanför london. vet inte om jag gillar det eller inte. att bo utanför istället för I london alltså. men ja tror det här blir bra! kanske ja har nå pengar kvar när jag kommer hem till och med x)

tjaaaa. nu hade jag väl inte så mycket mer att skriva om dom. äre nå annan intressant fakta ni vill ha får ni väl fråga då! :D

like a river

hade en trevlig avskedsmiddag med världens bästa människor. ja kommer döööö imorgon när jag ligger helt ensam i min engelska säng. det ska bli SJUKT kul, det vet jag att det kommer bli! men just nu känns det bara som att jag vill slänga boardingkortet i älven. uschuschusch! jag vill ta med mig dom i resväskan och gömma dom under en planka i mitt rum. eller nåt sånt.

men just ja. inget negativt här i bloggen nu! kul ska det bli! egentligen! i hjärnan vet jag det, men hjärtat lyssnar ju inte alltid på det förnuftiga.. gud. imorgon sitter jag i west malling nu.. ojoj. och jaaa jag SKA uppdatera bloggen... när jag har något intressant att skriva ;d



min andra halva, hur fan ska det gå utan dig? <3


inget sånt här blir det i sommar heller :(


bästaaaaaaaa!


tomttomttomttomt i hjärtat blir det utan er <3


jaa, ja kommer sakna min hund också. ser ni vad söt han är eller?


queen of packing

ojojoj. jag tror resväskan är finished nu. den är tung, men inte för tung! :D känns som att jag kan ha packat LIIITE mycket. west malling ligger ju ändå bara 40 minuter utanför london... blir nog ganska många resor in dit käns det som ;o men man vill ju ändå ha lite kläder att välja mellan innan man har vågat sig in till the city (:

jaja. rummet är en fet röra nu iaf. grejjer ÖVERALLT! kläder och papper och skräp och saker som borde ligga i kartonger tills vi ska flytta till hus. eller vi, dom! men som sagt, allt som borde ligga i kartongerligger istället över hela rummet. hmm. får nog städa lite. plus att ja måste gå och handla och göra en masssaaaa nachos tills ikväll. för ikväll blire avskedsmiddag med dom allra bästa!  också måste jag nog duscha. och packa klart väskan som ska med in i planet.. ja, ni hör ju. ja har ju ingen tid att sitta här heller!


a red suitcase

det här kommer nog bli två jobbiga dagar. usch.. nej, nu blir det packning!

man kan ju säga att jag börjar bli nervös

gud. jag börjar bli lite nervös nu. känns som att jag kommer glömma en massa viktiga saker när jag packar och så. PLUS att jag fick reda på idag att det bara är mannen i huset som ska hämta mig på flygplatsen. ja trodde det skulle vara mer än en person som skulle komma. vad ska jag prata med honom om i 40 minuter då? :o jaja. det blir nog bra det åh. gud vad läskigt det kommer vara att ligga där i sängen själv på kvällen. när det är helt tyst och jag inte är hemma liksom. inte ens i rätt land... LÄSKIGT!

sen hoppas jag verkligen att HAN hittar MIG också! för jag kommer verkligen inte hitta honom x) med min syn också kommer jag vara nervös (läs livrädd) och bara irra omkring. usch. ja vet precis hur det kommer bli x) sen kommer han komma fram till mig och fråga "are you sara?" också säger jag väl antagligen "ja" x) också kommer han tro att jag är värsta irrhönan som kisar jämt och ständigt. hmm. kanske får ta på mig glasögonen innan ja hoppar av flyget...... SMART sara!

nej. trore blir sängen nu. upp och säga hejdå till moster och kusinen imorgon. sen blir det packning för hela slanten. också äre det ju avskedsmiddag på kvällen också (: usch. kommer nog bli en jobbig dag imorgon :o ja kommer bli nervös och ledsen som attan. jaja. så är det när man ska vara lite smått äventyrlig (för att vara mig iaf) och flytta till ett annat land. en annan familj. nej usch. nu blev jag nervös igen. jäkla skit. hejdå!

getting ready for takeoff

håller på och tvättar allt som jag ska packa imorgon just nu. det blir alldeles alldeles för mycket x) träningskläderna kommer ju ta upp halva väskan... och mina skor är borta??? vart är dooom?? måste nog fråga mamma sen.

sen om jag hunnit tvätta tillräckligt mycket ska jag iväg och titta på en bebbbiiisss :D gölligt.

jag har fått små prickar på handen som kliar så jag tror jag ska dö. ser ut som att jag har böldpest eller nå.



här är förresten jenni och phoebe som jag ska ta hand om i england :D 3 och 5 är dom (: söt som attan åh!

dancing down the road

jäklar vad jag har fått saker gjorda idag inför resan! :D varit och köpt datorväska och kamerafodral i hudik. köpte presenter till ungarna och småsaker tills england också. sen så skrev jag ut mitt boardingkort. JAG ÄR IN CHECKAD PÅ FLYGET NU! efter mångamångamånga om och men kan jag lova! x)

MEN!!! inte fick jag nån hjälp att komma ihåg att jag skulle skriva till familjen inte! ;p så jag får väl slänga iväg ett mail nu då kanske. blir nog fin engelska! x)


hjälp!

kan nån bara påminna mig om att skriva till min familj imorgon också? måste ja göra!

waking up in a strangers bed.

åh gud. det börjar verkligen närma sig nu. när folk vill träffas "för sista gången på ett tag" suger det till i magen kan jag lova. det är faktiskt bara en onsdag en torsdag en fredag och en lördag kvar i sverige.

en onsdag som ska spenderas i hudik med att köpa alla sista saker inför resan. och göra en massa ärenden i ljusdal.
en torsdag som ska bestå av tvättning av alla kläder som ska med till england.
en fredag som kommer bestå av packning packning och åter packning.
en lördag som spenderas i en bil och på ett flygplan. en lördagnatt som spenderas i en (förhoppningsvis skön) engelsk säng.

jaaa. shit. en engelsk säng. med engelsk frukost och engelsktalande människor. hur ska en nyvaken sara kunna prata fin engelska då?

packa och så. vart finns tiden?

ojojojoj. snaaaaart! så sjukt så jag vet inte vad! idag började jag packa lite smått. måste ju göra det ordentligt nån dag. känns lite läskigt. kommer säkert glömma en massa viktiga saker. typ laddare och kort och pass eller nå x)

men moster och gustaf är här <3 så jag har inte riktigt tid att packa och sitta här och såå. men det ska nog gå det också. hinna med en avskedsmiddag/fest/kväll ska jag också (: med mina girls. det kommer bli usch. ja kommer sakna dom så jag vet inte vad! pööss på er.  

sen har jag en fet lista med saker åh göra. hmm. viktigast är att skriva ut boardingkortet iaf. SKA jag göra imorgon!

hejdå

ny blogg då!

jaa. känns lite sorgligt att inte dela blogg med min andra halva längre. men det skulle ju kanske blivit lite förvirrande med en kossa i england och en kossa i sverige/spanientreveckor. så. we stand alone.

jag har FÖRSÖKT fixa en liten ny design ikväll. men nu ger jag fan upp. fick ju upp en header iaf. den ni!

om sex dagar flyttar jag till england. west malling ser GRYMT mysigt ut!! :D

hejdå
/sara


(HAHA, jag är så van att blogga med lina så jag skrev automatiskt att det var mitt inlägg)


RSS 2.0