det går bra nu

helgen. hmm. ja ska till london imorgon (surprise, surpriiiise) och träffa johanna och jennifer (surprise, surprise, hehe). men ja läre på oxford street och handla julklappaaaaar. så blir att åka in direkt när ja vaknar. inte ligga och dra sig i ett år. hehe. går nog braaaa.

sen försöker ja få tag på min kära mamma också så vi kan skypa nån dag! går också bra..


HAHAHAHAHAHAHAHA!

DET FINNS EN BOCKKOMITTE x) for bocken som satts upp och branns ner varje ar i gavle. det finns alltsa nat som heter bockkomitte!! sen finns det en man som ar "bockens presstalesman" x)x)x)x)x) doda mig x)

ja gillart

idag var jag ut och sprang. eeh, hehehe. det var lite jobbigt. ehh. hehe. liiiite. eller det var val inte saaaa jobbigt faktiskt. men det var kallllttt! ja har forresten halva inne pa barnpassning hos nagra mammor pa phoebes dagis. om dom nu skulle behova det nan gang. hehe. eller, dom sa mest att dom ville hyra mig till fodelsedagskalas typ. haha. "hej jag tycker det ar kul att leka kurragomma med ungarna utanfor dagis"

hehe

jag tror det kan hända att ungen slutar 45 minuter tidigare från skolan idag än vad jag tror att hon gör. om hennes körledare är sjuk. vilket kan vara fallet eftersom jag hörde en mamma säga det när hon gick förbi, tror jag iaf.. namnet lät bekant x) sååå, vi får väl se! får hon vänta 45 minuter eller inte?


update
kören var inställd, coolt, ja hörde rätt!

beauty and the beast

happ. trodde ungen skulle vara vaken by now jag.. ja vill ju titta pa skonheten och odjuret!

tontigt!

om en vecka fyller ja nitton. va tontigt att va nitton. meeen, om en vecka ar det ocksa nitton dagar tills ja aker hem over jul! det ar nada tontigt :D:D:D:D

waterbottle problems

tänkte uppdatera med att säga att alla bråkar typ. eller jaa. några i familjen har gjort slut. yngsta tjejen bråkar med sin kille som attan. öhm. föräldrarna är glada på varandra iaf. det är ju bra.

mamman har sökt jobb på en privatskola nu. skulle ju va coolt. bah; ne, mamman i min familj jobbar på en privatskola ;o hehe.

nu ska ja väl sova. förhoppningsvis tänker ungarna likadant och förstör inte mina två härliga mornar som ja haft med dom! skulle vara skönt att få en vecka som faktiskt varit rolig! behöver en sån vecka nu va.



FAAAAAAN! ja glömde fylla på min vattenflaska. bajs.

what a day!

happ. vilken arbetsdag jag har haft!

gick upp. chasade iväg ungarna till skolan. rätt bra morgon indeed. städade lite. sov i en och en halv timme. hämtade phoebe från dagis. kolla på film i en och en halv timme. nu är det snart dags att hämta jenni. wihoo vad effektiv jag känt mig idag! att gårdagen såg precis likadan ut gör det ju värre. fast igår tog ja ju faktiskt en dusch också!

imorgon hade ja då tänkt springa för att slippa känna mig värdelös veckan ut, meen, då smyger sig halsbajsont på mig. IGEN! ofc. bara för att britterna inte förstår att dom också faktiskt får vinter och skaffar riktig uppvärming av husen! bläääh.

<3



ja saknar..
..att vara jättotränade och springa tillsammans.
..att kolla på the simpsons
..att käka choklad medan man kollar på biggest loser
..att spela rummikub
..att vi nästan ser likadana ut när vi går ut   (heh)
..att vi alltid sitter typ på varandra även fast det finns typ fem soffor
..att vi är så lika, fast så olika
..min bästa vän

ja älskar att resa!

jaha. jag som trodde jag skulle få skjuts till flygplatsen när ja åker hem.. icke sa fucking nicke.. pratade om det idag, verkade ju inte som att det skulle hända. dom brukar alltid åka hela jäkla tiden och hämta en massa folk hit och dit på flygplatser. men dom kan inte skjutsa iväg mig en jäkla gång äh.. gaah. får nå fel. heathrow ska ja till åh. megaflygplatsen typ.. nice! aja. så kan det gå! får åka tidigt på morgonen helt enkelt.. kan ja ta tunnelbanan in på flygplatsen, det är ju faktiskt nice, billigt och bra!

bajs. hejdå!


on top of the world!

WOAOOAOAOAOAOAAOAOOAOAOAOAAOOAOAAAA! så känner jag mig idaaaag!!!
jag vaknade nämligen upp imorse och kände mig..... FRISK! förutom lite ont i halsen så kände jag mig FRISK! för första gången på en evighet känns det som, inte en massa slem i halsen, inte hosta, inte kramper, bara lite ont i halsen! nu ska bara det försvinna så är ja ju on top of the world!

så ja firade med att städa mitt rum och tjejernas rum. så nu är det fräscht igen :D

WOOAAAAAA!


nu slipper ja vara så här kul..


...när phoebe vill va såhär kul!

last weekend!


helt normalt i london. iaf en gång om dagen när dom byter vakt utanför buckingham!


det är ju nääästan så att ja var på premiären, nääästan!


aah, där har ja faktiskt varit! hur awesome är jag? medan ja var där var det en tant som smetade en massa grejjs i pannan och noppade ögonbrynen, sen kom vi tillbaka en timme senare, då stod hon fortfarande kvar där och blåste sin jacka torr. jag funderade på om hon hade tvättat den i handfatet. hmmm.



jaa, jag vet att det är helg imorgon igen! men bättre sent än aldrig eller?

mad hair day!


mitt tredje.


hur fan lyckas man få tre stora sår på samma finger??
ett från när ja täljde en pinne    (haha)
ett från när ja skar äpple
ett från när ja skar bagel

ja är sämst. haha. plus att ja nyss tog en dusch. det gillade mitt sår jättemycket! men ja tror inte det är så djupt, så det läker nog snart!

plus att ja mår bättre nu!! typ inte sjuk alls! får väl se hur det är imorgon, men nu är det bra iaf :D kanske får sova inatt till och med!

i'm sick

idag är jag värre än igår. jag är så lycklig.
imorse tog jag starka tabletter för att ja hade så ont i magen och ryggen. utan nån mat i magen. hehehehehe. hög typ när man skulle få iordning ungarna.
när vi skulle gå kom jenni på att hon måsta sitta och skita i 20 minuter. sen kom phoebe också på att hon måsta skita. ja, jag skiter i om ni tycker det är ofräscht. det tycker jag med! usch. sen fick vi springa till skolan. jättebra när man är typ hög på medicin, svettades och flåsade som en gris. heh. blä.

men, nu har jag nån timme innan ja behöver göra nåt mer iaf. så ska kolla på en film eller nå tror ja. jag gillar att det inte är så jobbigt att jobba iaf x) även om man inte mår bra så kan man faktiskt göra det. jaja, nu ska ja kurera mig!


saknar min vovveeee


ps. vet ni att man inte kan säga "i'm sick" här. då betyder det att man spyr.. skitdrygt, jag tycker ju det betyder att man är sjuk så ja säger det hela tiden, då blir alla helt hysteriska och tror ja spytt all over. haha. jaja, hejdå!

ungefär så.

kan faktiskt skylla mitt dåliga bloggande på sjukdom nu! eller nä. det kan jag väl inte. men det gör ja ändå.

ja kan inte prata på morgonen. vilket är väldigt hjälpsamt när man försöker få iväg ungarna. halsen är full i äckelslem och blää. och idag har jag kramp.. i typ magen, bröstet, ryggen, benen. JÄTTEKUL! kommer i vågor och bara dödar mig. typ. nää. men det känns så. mår inte så bra med andra ord. men, biter ihop och så. är nog borta imorgon! om familjen kunde få sina ungar friska nån gång kanske jag kunde få bli frisk åh..

haha. idag vare crazy hair day på phoebes dagis x) bild kommer! (nån gång) ja är en såå bra frisör ;)

aah. nu ska ja väl kolla lite vampire diaries och krampa i magen.


ungefär så glad är jag idag. saknar mina tjejer gör ja åh. en månad, en månad, en månad!


veckans bästa..

.. att det är helg snart! fyfan vilken jäkla vecka. fy. fan.

jaa. om det är nån som vill hämta mig i gävle 01:40 söndag den 19 december är ni ju helt välkomna att göra det! så ni vet liksom!

såhär tycker jag om vädret idag.


har man varit i england för länge då?

haha. jag tog en tupplur idag. också drömde ja nåt då, också blev jag helt förvirrad när folk pratade svenska med mig i drömmen, det var helknäppt, jag fatta typ inte vad folk sa. hahaa.

radiatoorrr

gud, mitt rum är svinkallt. svinigt kallt.. tur ja har mina feeeta strumpor :D varmt och skööönt.

alltså. mitt element är helt knäppt. det är avstängt hela dagarna, alldeles kallt. och nu är det helt plötsligt skitvarmt och försöker brännskada min arm. tror det att det kommer kunna värma upp mitt rum på en timme eller? puckoelement!


 




tycker det är lite roligt att jag hittade elementet för typ en månad sen. (alltså när jag varit här tre månader) tyckte det var sjukt konstigt att jag inte hade nåt element i mitt rum. men sen var det ju där! var ju gömt bakom en stol! heh.


nej, jag hade faktiskt inget bättre för mig än att lägga upp tre bilder på mina fötter och mitt element. så kallt är det!

give me!

hatar vintern när det blir så mörkt så fort. inte har dom nå lysen ute direkt heller. såå, om ja inte vill springa mitt i stan så måste man springa mitt på dan (haha, rimrim). palla det då x) jag vill ju springa nu ja. inte tio på morgonen..  aah. sen vill man ju inte springa när det spöregnar heller ifs.. men ändå. fyfan vad jag har frysit idag, regnat och blåst och allt. blää. höhö.

så, idag ville jag åka utomlands ännu meeeeer.


geee miiiiiiiig!

rain, wind, cold

skriver val ett sant har trakigt fult inlagg fran familjens dator igen da. bara for att jag har trakigt. hehe. gud vilken mandag, regn, vind, kyla och arenden att gora, vilken harlig kombination! det ar sana har dagar man onskar man kunde sitta under regnskyddet i barnvagnen med phoebe... men, det positiva ar ju att pasta broccoli ar supergott och snart ar det dags for harry potter 7!!!!! wohoo

come on.

tydligen är det bombhot hemma. man hittade en obevakad väska som hängde på polisens dörr och då är det nog en bomb där! ja lovar, bombenheten kommer ha kommit från stockholm för att hitta en upphittad väska med typ näsdukar i som nån hängde där för att det inte var några poliser inne...


så, nu hoppas jag att det inte är en bomb för då kommer jag antagligen anses vara den värsta människan i världen! men come on!


i wanna go abroad.

gud. jag är så sjuuukt sugen på att åka utomlands! okej, fel ord att använda kanske. men till ett land med stränder och sol och party liksom! SÅHÄR sugen! så nu blir det att spara pengar så ja kan ta en sista minuten nån gång :D synd att det suger att åka utomlands på sommaren, annars hade ja kunnat gjort det mellan jobbet och plugget. till nästa vinter kanske x) haha. nej usch. jag vill åka, NU!

eating problems

min käke är verkligen jobbig sen jag ramlade med moppen och slog i den. (haha förresten) den låser sig när man ska käka ibland, jobbigt när man försöker öppna käften också går det inte x)

tänkte bara upplysa om det såhär på kvällssidan.


dom här går ju dock alldeles finemang att äta utan att behöva anstränga sig!

i'm not gonna comment on that

dom hade nyss värsta bråket här hemma. härligt! sådär precis innan vi skulle äta också. så alla satt där sura och gav varandra elaka blickar. också satt jag där och kastade i mig maten så fort som möjligt.. heh. härlig stämning var det! så jag sprang upp på rummet så fort jag var klar. usch, man kan ju liksom inte säga nåt då.. men jaa.



gud. kom att tänka på vad pappan sa häromkvällen vid middagen x) vi åt ris med nån sås på, också vet jag inte varför, men jenni gick och spottade ut det, och så såg pappan det. "jag tänker inte kommentera vad det där såg ut som". då sprang alla också från bordet x) haha.



roligaprylar.se

är nog världens bästa hemsida för presenter och så. eller bara skitkul att sitta och titta på. man vill liksom ha allt!


pillra dig dit själv

idag har jag gjort absolut naada. förutom att kolla på sex and the city. jag saknar london. haha. för nu har jag kollat på hela serien av s&c...

ikväll blire väl samma sak typ, tänkte gå och köpa lite lördagsgodis och mysa, vill ha goda mackor och goda kakor, synd att det inte finns några i england, speciellt inte goda mackor. bara rostbröd. jaa, det blir lite tråkigt efter ett tag. man kan inte mixa upp det direkt. också borde jag egentligen städa, men det är ju också tråkigt.

såå, ska väl hitta nån film att titta på. typ, sleeping beauty. hehe. just det, nyss kom jenni upp på mitt rum och sa att vi måsta gå på apoteket för en utav hennes systrar som bor i london. bah. eeeeh, finns nog apotek i london jenni! neeeeej, VI måste gå. eeh. neeej. också kollade jag på receptet. ofta jag tänker/kan hämta ut p-piller åt henne x) haha.


?

måste ALLA som bor runtomkring här vara ifrån tjeckien? verkligen?

godmorgon!

har ett utslag på handen som typ kommer och går som det vill. nu ville det komma igen, kliar som attan! och man vet ju, när det kliar ska man inte klia tillbaka. ha! jag fattar inte riktigt vad det är. men jobbigt är det.

tänkte ut och springa idag. kanske. tycker vädret ser ut att vara helt okej iaf. såå. kanske.. antagligen inte.. vi får väl se. först frukost iaf. kan ja se hur det ser ut ute också. jag förstår inte varför, men jag har liksom sånt glas som man brukar ha på toaletten för att ingen ska se in i mitt fönster. det är knäppt, bra när jag ska byta om, haha, men knäppt.

hejdå!


ja, jag är kanske lite trött

haha. jag såg precis att jag har ett förstoringsglas på datorn x) hahaha.

i'm alexandr

haha. om det är någon där ute som är en stor sex and the city nörd så fattar ni vad jag menar nu.

när ryssen som carrie träffar läser poesi för henne, PRECIS så låter jag när jag läser för phoebe och vill att hon ska somna x) haha. hahahah. rätt roligt.

jaja, blir nog en helg i west malling i helgen. vet inte. skulle ju va najs att åka till london. menee, nä ja vet inte. blir kanske det ändå eftersom jag snart har kollat klart på sex and the city x)

jaja. pöss hejdå!


titta vilken sötnooos



det är synd att jag inte kommer kunna ha hund när jag kommer hem eftersom;
1. ja kommer inte ha råd och inte tid
2. jag hade planerat att bo med lina. lina + hund = hahahhahaha.

annars hade ja skaffat mig en egen liten sötnos. en hund som är känd för att inte skälla ;o

jag saknar oss


jag älskar att ha min stora dator igen!

jag älskar inte att jag precis slutade. en timme sent. på grund utav pappan som gav ungarna mat innan badet. not the way to go! såå, ja är slut och vill bara ligga här och titta på sex and the city. och jaa, det är vad jag tänkt göra också x) niice.

gud. vad den här veckan gick fort. fortfortfort. haha. vi fick iaf hem en bok som dom har på phoebe's dagis. och så skriver dom typ lite saker hon sagt och gjort för att visa på utveckling och så. lite roligt när man hör sina egna meningar där x) "come on, we need to do this quickly, it's time to go!" var en.. hehe.


jag saknar att ligga och sova i skolan. inget sånt när man börjar universitet inte. men när man är au pair, haha, här får man allt sova på jobbet! hehe. jag kommer nog sakna det också! haha.

how should i know?

ger upp på utbildningsfronten nu. vet inte vad jag vill!

det jobbiga är att jag vill liksom veta, för min plan är ju att börja plugga till hösten när ja kommer hem.. och det kommer inte gå om jag inte vet. så jag får fortsätta titta. skulle vilja jobba med adoption kom jag på idag, coolt faktikst, men sen ville jag ju blir brandman för nån vecka sen också så.. haha.

hahaha

var nyss och sökte runt lite på utbildningar och så. så hittade jag en "kurs" föräldrar kan gå x)



haha. okej, jag sket i om jag var hemsk nu x) men det var ju föööör roligt x)


lack of prickar

kommer ni ihag den creeepiga pappan pa skolan som jag berattat om forut? jaa, iaf sa ar det en gubbe som verkligen ser ut som att han varit varsta gangstern forut iaf som flortar med mig x) haha. idag gjorde han det igen, jag dog nastan, bah, lat mig va! men det var inte det jag tankte saga, har jag berattat om nar han skuttade over staketet dom har utanfor grinden vid skolan? x) hahaha. det var pinsamt. kom jag och gick och skulle ga in, da hoppar han over staketet och typ landar nastan pa mig.. haha. trodde jag skulle do x) jaa. det var val det jag hade att saga, det var hemskt. forlat for my lack of prickar.

twenty nine. vingt-neuf. tjugonio.

va fula inlaggen blev nar man skrev i det har. jaja. tankte bara beratta att jag, ensam, ager 29 par strumpor. hahaha. 29. 29. for en enda person. nar man har hur lite plats for klader som helst. 29. haha. kanske inte var sa kul for er som for mig. men om ni sag va lite pats ja har for dom. sa skulle ni ocksa forsta. haha. hejda.

my morning

tankte egentligen skriva om min morgon nu. men det kandes som att det skulle bli langt och ointressant. men ni kan ju lata fantasin floda med dessa sma punkter. 1. Jenni somnade 10 - 11 igar kvall.. 2. Jenni tror hon ar sjuk nar hon ar trott. 3. Mamman gillar att inte svara nar man ringer. 4. Phoebe gillar att inte beratta for mig nar hon bajsat. 5. Sara gillar inte att springa till skolan. tjaa. ungefar sa.. kan ju uppdatera ocksa att det ar harligt med t-shirt ute i november! :D och jeans ar nastan for varmt! goooooo england! forresten lina, i jul maste vi kolla pa nullah!

tomtefar is coming to tooooown

wohoo. ja kan blogga fran stora datorn! vilket betyder att jag inte har nagra prickar for mina bokstaver. men skiter man val i! ska jag skriva allt pa engelska kanske? eller vad tycker ni?? jaa. jag funderade precis pa hur jag ska fa med allt jag vill ha med mig hem over jul.. hmm. halva min vaska kommer ju vara full i pasta broccoli. det ar varldens godaste grejj typ. pasta, med ost och broccoli. pa pase! hehe. till och med pastan ligger i redan ;p inte bara en sas har inte! prima grejjer! men ja, back to the point. sen kommer det ju vara julklappar. i massor. och sen har dom en maaasssaaa julgrejjer som jag tror mamma skulle giiillla. och eftersom hon redan har allt fran svenska butiker redan ungefar. sa ville ju jag vara en snall dotter och kopa lite till henne. plus att det ar sa jakla mysigt att titta pa julsaker :D och sen ska ja ha plats med klader ocksa. hmmmm. jaja, har ju handbagage ocksa. far val ta pa mig allt ja vill ha med mig om det krisar x) ar ju kallt i sverige sa! kunde ja inte lagga in na bilder bara for att ja kunde blogga da! jaja. man tager vad man far!

tio. TIO!

klockan är typ tio. ungen som alltid är sjukt trött och jobbig på morgonen är fortfarande uppe.. men lycka till imorgon sara! JÄTTEKUL!

titti in london

jaa. tänkte försöka få upp ett litet inlägg om när titti va här. bilder i massor.
hatar. att. ladda. upp. bilder.


when in england you have to drink english cider. det är skitäckligt, om man jämför med svensk cider iaf :D titti ääälskade det x) hehe. man måste gå på engelsk pub också och dricka det. dom är faktiskt riktigt nice.


också åker man ju tunnelbana of course. det är rätt onajs. svettigt och så. ja tycker inte om den.. titti verkade ju gilla den iaf :D


här är vi på bussen. den gillar vi. gillagilla. speciellt om det är dubbeldäckare och man får sitta längst fram. det är bääst. även om man tror man ska krocka med bilen framför hela tiden x)


titti with the london eye.


and with big been. tog ett tag att hitta nå bra ställe där att knäppa kort på. för högt, man ser liksom inget. men här blev de braa.


the millenium bridge. eller som man också kan kalla det, harry pottterbron!


hahaha. "tänk om den faktiskt gick igenom, fan va lycklig ja skulle bli"


efter en dag med shoooopping är det trevligt att bara sitta och titta på folk. titta vilket fint hårband titti köpte. jag fick låna det, mycket vackert!


titti ville inte åka heeem. så vi tog en hejdåstarbucksvarmchoklad.

sen åkte hon heem :( och jag stack och sjöng karaoke :D hehe.

jaja. palla blogga. hejdå!

men halllåå

men hallåå. ja lever!

en vecka sen ja skrev nå såg ja x) menee, veckan har ju varit computerless liksom. också har ja inte orkat x) bloggpaus vet ni. haha.

meen, nu är ja tillbaka hemma iaf, eller hemma, jaa, west malling, tjejerna blev glaaaaaaaaaaaada att se mig :D det var nice, spraaang genom rummet och hoppade på mig typ x) såå, dom var söta ett tag, nu är det back to normal. haha. dom är söta, menee, jaa, nu måste ja ju jobba x) igår, så var ja värsta inställd på flera timmar helt själv som ja alltid brukar ha när dom är i skolan och så, så gjorde iordning ungarna och gick till skolan, så är det INGEN SKOLA! dööööööd åt insect dagar ( som jenni kallade det ) inset antar jag att det va. men det var väl okej. idag va ja själv, jippiiiiiiiii! städade och tvättade och jaa. typ det x) imorrn ska ja iaf på karaokeeee i maidstone. skippar nog headbangandet, va på karaoke i lördags också. nacken mådde inte bra på söndag x)

meen. nu kanske ja ska sluta skriva innan ni får läskramp. byyyye.


haha. den är så fuuuuuuuuuuuul x) mene, jaa, träffade ju syrran i veckan också då. hahaa


RSS 2.0