varde ljus

fick lite smått panik när phoebe bestämde sig för att leka med mina spotights i taket idag. eller jaa. knappen man använder för att tända dom. det är liksom inte en såndär trevlig grej som man bara vrider på för att höja och dämpa ljuset utan det är typ en känselgrej. och det är verkligen SKITSVÅRT att höja ljusstyrkan SKITSVÅRT säger jag! och phoebe lyckades dra ner den (tyvärr inte lika svårt) idag. såååå, jag har precis spenderat typ en kvart med att försöka få ljusstyrkan att höjas. irriterande som attan är det. för det enda jag lyckas göra hela tiden är att stänga av och trycka på lyset.... rätt irriterande ja. meeeen, nu efter många svärord och slag på den där jäkla grejen så kan jag se igen!

hööhöhö.

hela sverige verkar ju krascha när jag inte är där så jag kanske borde fundera på att åka hem en sväng och styra upp det lite ändå ;p tur att mamma och stefan iaf är sååååååååååååå kära. (citat från mamma). haha. det är ju bra iaf (Y) haha. men bröllopet verkar inte gå så fort fram ;) stefan skyller på husköp och mamma skyller på husköp och att jag inte är där. haha. meeen, det är ju kanske bra. jag vill gå till en bröllopsklänningsaffär ju :D haha.

vet inte riktigt vart det där kom ifrån. det jag skulle skriva var ju att jag köpte hårfärg idag. såå, jag gick och köpte det, sen när jag kom hem hade alla stuckit från huset. och jag hade noooo nyckel.. så jag tänkte att kanske bakdörren var öppen. nooooooooo. inget var öppet och jag fick inte tag på nån på telefonen heller.... så ett tag funderade jag på att försöka klättra in. men jag förstod snart att det nog inte var nån bra idé x) haha. så jag satte mig för att vänta i trädgården. så när dom kom hem så gick jag till framsidan och in. då ropar pappan: ååh, vi har precis varit ute en sväng och kom hem nyss. hahaha. jag bah: åååh, jahaaaa. okej då vet jag. haha. som att jag var cool och precis kom hem också och inte hade suttit i trädgården en STUND och väntat. hehe.

i'm weird, and i like it

ena ungen tyckte precis det var konstigt att jag skulle stanna här hela sommaren. eeeh. vad skulle jag göra hemma liksom? x) plus att jag jobbar två timmar om dagen här och får 90 pund i veckan för det. det får jag ju inte direkt hemma. oooooch, london är inte direkt 50 minuter bort hemma. så, jag tror jag stannar va. men tydligen är jag konstig. jag förstår inte riktigt vad det skulle vara för mening liksom. skulle bara kosta pengar och jag skulle inte ha något att göra ändå x) haha. såå, jag är gärna konstig och spenderar helgerna i london istället för i färila!

spegel spegel på mobilen

jag gillar telefonen jag fått låna av familjen. när man inte använder skärmen blir den som en spegel! :D hehe.

min nacke gör ont. jag ligger jättekonstigt och skriver at the moment. orkar inte flytta på mig riktigt. förresten, titta på the duchess. den var bra. hade jag varit en sån som grinar till filmer hade jag grinat. en massa. haha.


don't stop believers

jag glömmer alltid hur skönt det är efter att man har varit ute och sprungit. jag tänker alltid på vad jobbigt det är ATT springa x) men jaa, skönt vare. meeeeeeeeeeeeen, PRECIS när jag ska ut och springa vem tror ni tittar fram dådå? jo SOLEN of course. ovälkommen var den. det är liksom moln oich grått över heeeeela himlen. förutom precis där solen är. hela tiden när jag springer. jäkla sol!

nu har jag skrivit ut biljetterna för imorgon också x) haha. vi ska på inspelningen av don't stop believers tydligen. haha, hon som jag ska dit med hade fått biljetterna på mailen, sen kopierade hon bilden när den var liten tror jag och skickade den till mig så att jag skulle skriva ut x) blev lite fundersam när en liiiiiiiiiiiiiten liiiiiiten biljett kom ut. hahaha. typ ena hörnet av ett A4- papper liksom. bah, jahaaaa. haha. men vi fixade det. såå nu är vi all set.

ah just ja, augusti blir en månad FULL med london för min del också :D KUUUUUL!


wiho vad jag är duktig!

jag har köpt hårfärg idag!!! wihooo. såå, eftersom ingen är hemma och kan färga mitt hår just nu ska jag.... ta en springtur!! för det är fult och relativt kallt väder. så jag borde överleva. hehe. men jag vet inte riktigt var jag ska springa.. dom har inte direkt ett elljusspår här....

-

jag äääälskar att jag inte förstår mig på engelska vågar. inte tänker jag lära mig heller!!

dumförklarad


what's that?



it's cold in here.

det är kallt här idag. jag måste stänga fönstren för att 1. det är kallt och 2. för att hålla katten ute. mina fötter är kallaaaa.

idag spelade vi monopol, kentstyle. haha. (monopolet är med ställen från kent x) ) jag förlorade.... det var illa. banken gv mig till och med 500 pund i slutet. meeen, jag förlorade dom lika snabbt x)

jag tycker att min familj ska flytta till london förresten. för jag vill bo där då. meeeeen, jag har ju en superduperbra familj här. meen, nästa år :D (om jag inte har kommit på vad jag vill göra vill säga) heh. börjar förresten få lite ångest över det. det finns verkligen INGENTING jag vill göra, inget jag vill plugga eller jobba med. som jag kan komma på. inte ens nåt dumt typ... astronaut. ingenting. kanske blir bättre om jag slutar stressa över det. men ändå. det är jobbigt.  

över 40 dagar!

jaa, för ungefär två timmar sen slutade jag för den här veckan då x) hehe. jag kommer vara sååå lat efter dom här veckorna!!! hehe. men då har jag inte phoebe om dagarna heller. haha. jag kommer bli uttråkad och lat!

jag måste verkligen färga håret också.. det är verkligen fult at the moment x) eftersom det har varit så soligt så har det blivigt alldeles ljust. vilket jag inte gillar. plus att jag har världens utväxt också. men det behöver vi inte prata om x) tittade precis på en bild från min typ första dag här. mitt hår har blivit LJUST. måste köpa hårfärg på söndag när jag ska till maidstone tror jag. och en nagelfil. och en massa annat om jag hinner. hehehe. hoppas dom har öppet bara, men det tror jag :D

btw så är det över 40 dagar sen jag träffade nån hemifrån. sjuuukt. och jag hatar att min dator är pajj så jag inte kan kolla på några bilder eller nåt heller. får nöja mig med att titta på fb x)

och gud vad dåliga program det är på tv:n den här tiden på dygnet.


orättvist!

varför är inte jag från nåt coolt land som sydafrika? orättvist. pratade med en tjej nyss som är därifrån. ja ba. cooolt att du är därifrån liksom. och det tyckte hon med!!! ofta jag skulle säga, jag vet! om någon tyckte det var coolt att jag var från sverige då x)

it's meant to be!



höhö. :D
btw. jag tror att alla som gillar maria montazami gillar allt annat också. det kommer alltid upp på rekommenderade sidor "Många som gillar Maria Montazami gillar detta"..

dirtyyyyyy

kan det bli nå bra väder eller så man vågar gå utanför dörren utan att ta med sig regnskyddet till barnvagnen? (haha, blev barvagnen först när jag skrev) irriterande ju. ska försöka ta ungarna till stora parken imorgon iaf. då blir dom trötta :D vilket är braaa. det enda jag tänker på om dagarna är typ hur jag ska få barnen att förbruka så mycket energi som möjligt x) haha.

imorgon är det... fredag? japp. shit, den här veckan har gått foort. konstigt, jag som har haft noll saker att göra. då brukar ju tiden aldrig gå fort ? meeen, imorgon är det iaf fredag. ska försöka få mamman att ta med mig till sin mamma nån dag så jag kan gå ut med hennes hund x) haha. jag är ju sorglig, meeeen, ja gillart helt enkelt. inte så roligt när man måste gå ut med en hund varje dag. men när man inte måste längre så saknar man det liksom.

nej. nu ska ja väl leta upp en film. tror det blir dirty dancing idag. kände för den nu. måste få vibbar från mamma eller nåt. byyyyyyyyyyyye

what's all the fuss about?

jag gillar att jag har personliga badare och hårtvättare :D hehe. jag behöver inte göra något ;D

ehm. igår var jag ju på karaoke. dom jag var där med var tråkiga och ville inte sjunga. meeen, det var en skitrolig gubbe som var där och sjöng en massa kärlekssånger typ x) haha. ni skulle sett minerna alltså. värsta, oooooooh, jag är heeeeet! hahaha. skitkul.

på söndag ska jag tydligen träffa en från bandet blue, som jag typ aldrig har hört talas om. haha. men en utav tjejerna i maidstone är typ besatt av dom så hon tyckte jag skulle följa med och träffa honom då.. så jag tänkte att jag skulle följa med och kolla what all the fuss is about. heh.


ÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖ

haha. okej. jag ahr lyckats fixa åäö. haha. meeeen, det är fortfarande ett engelskt tangentbord x) så jag ser inte vart nånting är x) och alla andra knappar. typ :()/& osv är där dom brukar vara på ett svenskt tangentbord. meeeen, dom är på andra ställen på det engelska tangentbordet x)x) sååå, jag kan inte kolla på knapparna när jag skriver för då hittar jag inget. får känna mig fram x)

ehm. jaa. det var var jag tänkte berätta. såg det precis så jag måsta skriva det x) nu ska jag käka luncccchhh

arg/glad

gud. jag ar saaaaaaaa hungrig. ocksa borjar det lukta mat. gash. ocksa skriver jag med dryga manniskor. sa ja blir annu mer forbannad.

tur att  jenni precis kom upp och gjorde mig lite gladare :D



update
nu har jag fatt mat i mig ocksa. och inga dryga manniskor. jag ar glaaad igen alltsa :D imorgon ska ja pa karaoke ocksa tror jag ;) heheh. ska nog bli rooooligt.

noooo t-shirt

maste nog ut och ga eller nat for att inte somna idag igen x) haha. man blir ju sa trott om man bara sitter och tittar pa tv eller sitter vid datorn. dooor ju snart. eller tja, somnar iaf.

skitsnygg kille som haller pa och fixar vagen runt hornet har iaf. hehe. och en annan snygg kille som haller pa och malar ett hus runt hornet ocksa. hehehe. och gor man det med troja pa?? neeej. heheehe.

jahaa. vad fan ska jag gor resten av dagen da?? har ju slutat nu x) stadade ju rummet igar.. ehm. och mitt hår har typ inte torkat sen jag tvattade det idag. sa det kanns lite jobbigt att sticka ut och springa eller ga eller na x)

gash. ja kommer bli uttrakad dom har veckorna x)

gonatt

ja undrar hur det kommer sig att nar jag ska ut och springa ar det alltid for sent, for regnigt eller for varmt. hmm. konstigt ;o

gash. jag forstar inte hur jag kan vara sa trott. sov till 8 idag. gick upp. tog hand om ungarna tva timmar, seeeeen somnade jag i typ tre timmar x) hehe. jaa, s jag forstar inte varfor jag ar trott.. men det ar jag.

jag har inte direkt nat att skriva. det ar trakigt har nu nar ingen ar hemma typ iaf... tyst och sa. ar sa van med att folk springer omkring hela tiden nu sa det ar konstigt nr ingen ar har :o  okej, nu ska ja sluta traka ut er. jag blir ju uttrakad sjalv av att skriva det har x) haha. GONATT!


harligt :D

gud. jag ar sa trott. ungarna har varit en PAIN IN THE ASS idag. verkligen. en promenad som ska ta 15 minuter MAX tog oss ungefar 40 minuter idag..... lite sur jag var i slutet x) haha. typ drog dom med mig..

meeen, nu ar jag ledig. hehe. skitnajs. ja kommer jobba ungefar tva timmar om dagen i sex veckor nu ;D forutom mandag onsdag fredag, for da ska jag bada ungarna ocksa. sa tva och en halv timme blir det da ;p hehe. naaaajs.

nej, nu ska jag titta pa film och sova eller na. heh. jag kommer fa sovmornar ocksa, inget mer ga upp sju inte :D halv elva borjar ja jobba ;)

london killed my feet

roligt att min statistik stiger nar ja skriver nat om london. hehe.

aaaaah, ja ar helt dod. seriost. jag har gatt och gatt och gatt och gatt idag. mina fotter skulle ja vilja kapa av. inte ar det battre av att jag var ute och dansade till fyra heller x) hehe. gash. ja ar verkligen trott.. det verkar som att det ar nagot bra pa tv:n, men jag orkar inte vanda mig om ch titta x) hahha.

jag akte tunnelbana helt sjalv idag. det var lite laskigt. maste kopa kort sa det inte blir sa dyrt bara. men ja lovar. det var vart att betala varenda penny for att slippa ga langre!

gonatt iaf. berattar val mer imorgon om ja har na att skriva om det. vet fortfarande inte nar jag borde ga upp imorgon dock. staller klockan pa atta och hoppas pa det basta tror jag! ska ja upp tidigare kommer det nog in en liten phoebe och vacker mig har jag en kansla av ;d

drar till london!

tror aldrig jag har gatt genom det har huset utan att mota nan, men nu, helt plotsligt var det helt dott! alla ar borta, ja vet inte var, dom bara forsvann :o haha. jag blev sa chockad att jag glomde ta med mig mobilen upp ocksa. var ju den jag skulle hamta nar jag fyllde pa vatten. haha.

snaaaaart. aker jag till london. ja hoppas ja hittar hon jag ska traffa x) jag vet att hon ar 1.70 lang, har brunt har och ska ha en stor vaska. och tydligen ska vi motas vid infogrejjen. hoppas ja hittar den x) haha. annars har ja ju nummer till nagra fler i london ocksa ifs. men anda ;p

meeen, nu ska jag hamta mobilen och packa klart min najsa vaska som jag kopte igar :D jag hittade en! efter manga om och men.. den ar inte lika stor som jag ville ha. men den ar cool. ser ut som "hej det har ar min favoritvaska och jag har haft den skitlange sa den ar lite sliten men den ar cool anda"

kameran foljer med. kan handa att det blir nagra bilder.. om jag orkar lagga in dom har. hehe.

princess sara

haha. idag var vi pa jennies "examen" i kyrkan. ocksa var det skiiiittrakigt.. saa, jag borjade fantisera om att jag gifte mig med prins harry i kyrkan istallet x) liksom, va?! x) hur brittisk ska jag bli? haha




och varfor inte prins william liksom, ar ju han som ska bli kung!

excited!

aaah. ja gillar helgerna har i england. :D aker nog till maidstone imorgon och shoppar lite, en stor vaska behovs som sagt. sen tankte ja kolla pa nat nytt tills claires (en av dottrarna) maskeradgrej pa kvallen :D tror jag ska ga som en utav vampyrerna i twilight med emily sa jag behover egentligen inget speciellt. meeen, det kanns ju inte lika "slosigt" om man koper det till nat speciellt :D (ja, jag har last for manga shopaholic- bocker nu, hehe) men nat for att gora oss lite blekare skulle ju behovas. seeen, blire utgang pa kvallen :D och london pa sondag. hmm, det blir nog kul x) kom ja pa nu. men ja ska inte aka forrens typ 12. saaaaa, ja hoppas ja overlever x) haha.

ehm, ja ar excited :D

haha. sam provade precis en "alice i underlandet" outfit. hennes kille, pete. tittade pa den (den va lite kort tyckte han) och var bara helt: nope, you're not going in that. i'm putting my foot down!
men ja tyckte det sag bra ut. om hon hade pa sig ett par leggings bara sa skulle det bli perfeeect!

a bit messy

hahaha, jajustja. ja fick en bild av phoebe idag ocksa. hon sa, du kan fa den har bilden, it's a bit messy, so it's your room.. hahahhahhahahhhahahaa. x)

hornet

dom fangade nan jakla "geting" liknande sak idag. hornet tror jag det heter. som tydligen ar skiiitgiftig for manniskor. och tydligen ar den jatteagressiv och sticker allt och alla eller na. saaa, nu har jag stangt mina fonster!!! skitlaskigt ju!

phoebe har aaaaalskat mig idag ;) hon ville sova i min sang ocksa.. hmm, pass pa den tror ja va! ja har bart omkring pa henne sa mycket sa min axel ar alldeles cp. eller naa, det var nog fran nar ja hjulade, men det blev ju inte battre av att bara omkring pa henne x) hehe.

blir jobbigt for katten nu nar mitt fonster ar stangt. haha. hur ska hon komma in nu?

imorgon far vi hit tva guinea pigs ocksa. haha. och dom ska ta med mig till mammans mamma for hon har en hund. haha. sa kan ja ga ut med deeeen. hehe.

meen, gonatt nuda.


eh. gonatt

alla ar tydligen trotta och irriterade idag. hmm. jag ar nog gladast och piggast typ x) haha.

london pa sondag!! can't waaaait.

men nu ska jag sova. for innan ja far london ar det jobb i tva dagar. sen maidstone pa lordag och shoppa lite trorja. gonaaattt

en liten bildbomb

har tagit tummer ur arslet och lagt in bilder pa datorn! wihoooo. nu ska ja bara lagga in dom har ocksa. ahjustja, skulle ju tagit bider pa huset ocksa. meeen, det har jag inte gjort. ni far noja er med dom har sa lange..


det har ar da phoebee. sa jakla sot ar hon :D (lagg marke till de lila vaggarna)


jenni, hon ar ju ocksa ganska sot da, nar hon inte ar gnallig ;p hehe. (lagg marke till den lila mattan)


ahjo, phoebe gillar att dansa balett! x) jag har en video som jag gaaaarna skulle visat x) men ja pallar inte. haha.


den har ar bara till dig mamma. sahar ser ungefar ALLA vagar ut haromkring ;)


har ar en bild fran maidstone nar ja traffade tjejerna fran tjeckien och hon fran italien ocksa. najs dag. har jag berattat om den an? tror ja inte. men jaja, det tar vi nan annan gand. hon narmast (italienska tjejen) tyckte iaf jag skulle bli modell bara for att alla i italien gillar ett sant utseende som vi svenskar och sa har typ x) hoho. (tomte, jag vet)


och ja just det. JAG KAN FIXA HAR!! hehe.


annars, sa hade jag lite bilder pa manor park ocksa, men dom var sa daliga sa jag pallar inte lagga upp dom x) den har datorn ar forresten knapp, knappare an min som ar trasig typ x) meen, ja vanjer val mig. hehe.

aaah, ja jobbade bajsigt lange idag, blev lite smatt irriterad nar pappan kommer hem och borjar leka med deras wii istallet for att ta hand om ungarna. och eftersom ja va lite trott och hungrig (!) sa blev ja lite sur. hehe. meeen, nu har jag sluta iaf.

haha, sam (en av dottrarna) ar lite rolig.
sam*forsoker oppna ett smorpaket, det gar inte bra* : can you try and open this, please?
jag oppnar det pa en sekund.
sam: oh, you see, that's why you take care of phoebe and I don't.
och idag skulle tjejerna och hon mala hennes gamla skor tills en maskerad: hmm, akta skosnorena, forsok undvika att mala dom.
jag: kanske skulle ta ut snorena?
sam: aah, smart!
plus att hon har noll talmod med dom nar dom gnaller x) haha. meen, ja gillar henne anda :D haha. det ar bra nar dom gnaller mot mig och hon kommer och sager till dom (Y) hehe.

jaja. njut av bilderna. ja ska ata mat!

INGEN DROM!!!

okeeeeej, att katten hoppade in genom mitt fonster var INGEN DROM!!! den skramde precis skiten ur mig nar den kom in.. aaah, hjartat skeeenar! sager ju att man ska ha hund. guud.

jaja, vad jag skulle skriva var att badet gick bra. snabbt tyckte jag, inte andyboy som ville in och duscha x) haha. ahjo, london pa sondag tror ja. naaajs skulle det vara.

pratade med titti idag ocksa <3 aaaaaaah. skynda dig hiiiiit unge!


ja jag hatar ocksa att jag inte har nagra svenska bokstaver

badkvall... skulle vart igar men da slapp jag. meeeeen, idag slipper jag inte. herligt. meen, det har ju faktikt varit varmt idag sa det blir nog skont med ett litet bad ;) speciellt nar jag har nan som skrubbar ryggen pa mig ;D hehe.

(ar irriterad over att jag inte kan skriva höhö - utan att kopiera ö:et fran nanstans - for man kan ju inte direkt skriva hoho, ja ar val ingen tomte vafan.)

maste aka till maidstone nan dag tror jag. halsa pa mina tjeckiska vanner och min italienska van (innan hon sticker hem igen) hon var verkligen sjukt rolig x) haha.  hon ska byta familj, hon berattade att hennes hostparents har sex vaaaaarje natt. i rummet bredvid hennes x) hahaha. (inte darfor hon ska byta familj, men anda, rooooligt tyckte jag, inte hon)

i helgen kanske ja ska till london igen ocksa. skulle vara najs. gillar den staden skaaaaarpt. men vi far see. skulle vilja aka dit lordag och sova dar. maste nog kolla om niall och claire har na plats ;o

plus att ja maste fa pappan i familjen att fixa telefonkort till mig. han har sagt att han ska gora det i typ... veckor.. meeen, det har han inte gjort an. och jag skulle vilja ha det kortet, for tror det ger liiiite battre tackning har an vad jg har med mitt kort..... hehe.

meeen, ska val se om ungarna ar redo an. nan smart person satte ju pa en film nagra minuter innan vi skulle bada. smaaaaart. saa, ja kanner mig liksom inte fri an. bara som att ja vantar pa dom. menmen, svettisarna maste bada hur som helst ;p

vad gor man?

tankte bara slinka in och uppdatera er om att min dator ar officiellt sonder. puckodator. saaa, inga svenska bokstaver langre. blir kul for er stackare som laser har x)

och varfor har ja alltid bara weirdos efter mig? han fran igar med gaykatterna och gubben pa skolan.. faaast, ja tror gubben pa skolan har fattat dissen nu. haha. jaja. vad gor man?

gar btw skitsegt att skriva nar man for det forsta inte har svenska bokstaver (aao fast med prickar). pluuuus, att det ar en liten dator jag har nu. sa det blir fel hela tideeeen.

bajs. jaja, nu ska jag val sova en stund. ar forresten stekhett in england again. parken imorgon blire nog. najsnajs.


hur gick det till?

okej. rätt sjukt. killen (han är lärare btw x) ) frågade mig några frågor. typ. om en låda (?) x) och träffade spot on på min personlighet. hur fan gick det till?

hahaha

tappade datorn i golvet. den kraschade. vägrade funka. min familj lånade ut en annan till mig. puss på dom för det! sen fixade dom MIN dator!!! ännu mer puss på dom för det!!! haha. nu pratar jag med en kille jag träffat en gång om det är cheating om en tjej som har en kille går ut, blir full och hånglar med tjejer. också pratar vi om homosexuella katter. haha.

HAHA. UPDATE! han trodde katterna var gay för att dom inte hade sett en tjejkatt på länge. haha. så han "lånade" grannens katt och satte alla katter i samma rum under en natt x)x)x) för ingen vill väl ha en homosexuell katt? x) haha. störd är han! haha

ja suger. jaa.

okeeej, efter att ha tittat lite tror jag inte jag ska prova mig på londons underground by myself första gånge(r)n(a) x) fattar nada. haha.  meeeen, man lär väl sig. nöjer mig just nu med att ja åkte 10 minuter själv på tåget till maidstone igår x)

bluuuue

hatar när jag inte haft glasögonen på mig på hela dagen. pain in the head! menmen. ja fick iaf RIKTIG korv (frankfurters som dom säger) med ketchup när ja kom hem :D

skriver om maidstone imorgon btw. här är iaf ett smakprov x) ;D


maidstone.

maidstone idag dååååå. dom jag ska möta skulle tydligen vara försenade. så jag tar ett senare tåg. meeen, ja kommer fortfarande fram typ 30 minuter innan dom.. så jag tänkte spendera den tiden på hm eller nåt annat engelskt ;) höhö. måste köpa hårspray! och en väska. vad är det för dumhuvve som bara tar med sig en väska på typ 10x10 centimeter. DUMT! såå, en väska och hårspray. och kanske nåt mer fint ;D

btw. vi har två sara här. så jag vet inte riktigt vem dom pratar med när dom ropar sara ibland x) rätt drygt! såå, jag brukar inte svara tills dom kommer in i rummet. haha. vi försökte komma på ett sätt att skilja på oss igår. gick inte så bra. jenni tyckte sara a och sara s. men palla det då tyckte vi andra. x) mamman tyckte sister sara och sara. men då lät hon som en nunna x) haha. jaa, ni kan ju förstå att vi inte kom på så mycket x)

-

lite sorgligt att ja missar färilaveckan åh. tradition liksom!

jag saknar




och fäla-korv. men det fanns de ingen bild på (?!)

a lovely bath

gash. inatt kommer jag nog sova gött, kom hem typ halv ett inatt. badade med tjejerna nyss. hmmm. det var ju.. ehm, mysigt? x) haha. nej. men rätt najs ändå. dom fick skrubba min rygg och så x) haha. sen om dom gjorde nåt dumt vare bara att säga; om ni inte slutar går jag upp! haha. skitbra!

ja hatar verkligen dryga människor. speciellt såna man inte förstår vad dom pratar om ibland. så blir jag bara sur för att dom dissar nånting (som dom inte vet ett skit om) som jag gillar. men håll käften istället.

ajustja. musikgrejjen igår som pete's musikbolag höll i var riktigt najs btw :) var tre band som var bra, och ett som. eeh. inte riktigt var min stil x) men jag tror vi kom hem runt halv ett för att pete måsta stanna och hjälpa till att packa ihop. såå. jag kommer nog som sagt sova ganska bra inatt! hehe. men det var najs :D haha. sen fick han en sticka x) det var rätt kul. och sam skulle ta ut den. och han var värsta mesen x) haha.

aja. nu ska jag väl göra nåt viktigt. bye.

headache and music

gash. ungen var sjuk idag åh. har huvudvärk efter att ha tittat på barnkanalen hela dagen x) träningsvärk i benet lär ja ha åh efter att hon somnade på mitt ben och jag satt i en liten konstig vinkel. eller nå. meen, hon fick ju sova iaf. skulle jag behöva åh. så jäkla trött. förstår inte att man kan bli så trött av att göra absolut ingenting. menmen. ikväll ska jag iaf få komma UT UR HUSET! jippiii. lyssna på lite musik. tydligen några drinkar? är lite osäker på den. känns lite konstigt att va bakfull när man ska ta hand om barn x) meeen, vi får väl se hur det blir...

jag måste gå till tesco's också. kitkat:en är slut! meeeen, det kan man ju inte göra med en sjuk phoebe dåå. så det får väl bli i helgen. ska fan pallra mig ut på en springtur då också. om det är fulväder vill säga. men bara därför blir det väl antagligen 30 + igen..

ah just ja. har hittat en tjej som bor i maidstone också. hon kommer (of course) från tjeckien. vad ÄR det med kent och tjeckien egentligen? x) dom verkar dra sig hitåt iaf x) haha. meeen, det blir nog bra :D

ehm. blev lite deprimerad. haha

gud. man blir ju skitdeprimerad av att läsa deprimerade människors bloggar. om jag börjar vara så och göra er deprimerade. kom till england och fråga va fan jag håller på med då. fan hemskt ju. gash. bah: mitt liv suger. ingen gillar mig. jag har ingen, ingenting. Meeen. jaa? och vems fel är det. ryck upp dig och gör nåt åt det då istället för att göra andra glada människor deprimerade. eh. haha, jaa jag vet inte riktigt varför jag skrev det här inlägget. meen. så äre.

gonatt eller nåt.

är så jäkla trött så jag vet inte vad. men jag har ändå inte gjort nåt idag x) så jag vet inte riktigt varför jag är trött.. hehe. meeeen, jag hoppas fortfarande att det inte typ är magsjuka eller nå som phoebe haft. vi tror att det kan vara en glass som hon åt på the toddle waddle. hoppas på det jag då.

justja. undvek the criminal idag. väägrade titta åt hans håll x) höhö.

ber till gudarna idag

phoebe är sjuuuuk. najs. hon började spy typ halv tre imorse. sen blev hon bra vid typ halv fem. sen började hon spy igen imorse runt halv nio. mysigt! sen har hon hållt på att spy nån gång till. meen, tror det är bättre nu. hon ligger och sover i min säng nu! x) så ja la en filt under henne utifall hon skulle må dåligt igen. hmm. hoppas inte jag blir sjuk bara! jäkla pappan och tappa bort dosan så vi inte kunde sätta på barnkanalen nere i tv- rummet :o men nu sover hon ju iaf.. får se om hon mår bättre sen. hopefully!

ja just ja! jag fixade jennis hår imorse!!!! blev riktigt bra faktiskt :D:D duktig ja! var riktigt stoooolt över mig själv :D efter att alla retade mig igår så måsta jag ju visa hur bra jag faktiskt är ;)

imorgon ska jag på nån musikgrejj i maidstone också. med typ en av döttrarna och hennes kille (han håller typ i det eller nåt.. tror jag x) ) såå, det ska bli kuuuul. :D

nej. nu ska jag nog krypa ner bredvid phoebe. be till gudarna att hon inte får för sig att spy på mig, och somna en stund kanske ;)


i'm THE hairdresser

bevisade för familjen idag att jag är totalt okapabel att fixa ungarnas hår x) jäklar att jag inte tog en bild. haha. meeen. let's just say it was bad! gjorde en tofs som blev riktigt bra. sen skulle jag göra andra sidan. ehm, då rörde hon på sig en massa så den tofsen hamnade typ mitt på skallen x) sen så ville hon ha tre tofsar så den där bak satte jag helt enkelt i mitten så blev det lite triptraptrull feeling över det hela..


toddle waddle

okej. jag har verkligen INGENTING att skriva idag. vi gick på en toddle waddle. vilket betyder att vi gick omkring i regnet och letade efter bilder på insekter.. lovely. sen fick phoebe en isglass och vi gick hem. såå. sov hon hur länge som heeeelst. så då sov jag också ett tag. sjukt trött, ja tack. heh.

det kändes precis som att jag skulle ha nåt exciting att skriva om. men det hade jag visst inte.

alltså. jag håller på och funderar på en sak. jag hade en "dröm" häromnatten. fast jag vet inte om det var en dröm. var sjukt verklig isf. "drömde" att en utav katterna kom in genom mitt fönster på natten för att, tjaa, inte vet jag, ingen annans fönster var öppet. så jag vaknade och släppte ut den genom dörren. kommer ihåg det sjukt väl. meeen, det skulle ju vara lite konstigt eftersom alla alltid sover med fönstren öppna och jag bor på andra våningen.. hmmm. jag försökte få lite hjälp av jenni i frågan. hon tyckte jag var knäpp x)

nu vill jag sova lite till. meeen, jag är starving och vill inte missa middagen. vilken serveras mellan 7 och 9. så kan hända att den kommer snart!

stop it!

kan den läskiga mannen på skolan sluta blinka åt mig eller?! x) ja håller ju på att dööö! x) haha. idag frågade han "you're alright?" också och blinkade typ. sen försvann han innan ja hann svara. haha. ja dööör. hämta dina tre ungar och åk hem förfan! sluta blinka! ja måste försöka ta en smygbild på honom nån dag x) han ser liksom ut som. a criminal. ungefär. en gammal criminal. but a criminal. haha. sen hejar han på sina barn och då ser han inte lika läksig ut riktigt. men ändå x) innan han håller sina döttrar i handen ser han ut som att han skulle kunna vara kriminell. meeeen. ja saken var ju det då. SLUTA BLINKA!


a day in the city

tänkte skriva lite om min lilla tripp till london i lördags. om datorn vill samarbeta och ladda upp mina bilder vill säga. iaf så var det en helt sjuuk dag x)



och varför sitter jag och laddar upp en bild på picadilly circus när internet är knäppt för undrar ni nu. och det undrar jag med. men iaf. åkte in till london då på lördag. johanna (gamla svenska au pairen) hämtade mig på stationen också skulle vi träffa hennes vän vid picadilly circus. också på vägen dit pratar vi ju BARA svenska då. också stannar ett gäng spanska turister oss och frågar var oxford street ligger x) hallå???? sveeeenskar här?! ifs visste johanna. men ändå. knäppisar.

hahahaha. sen gick vi och köpte lite gött att äta från tesco's och satte oss i en park och pratade och hade det allmänt mysigt. DÅ kommer den här lilla tanten då. lägger ut en liten tidning och sätter sig fem centimeter bakom johanna ungefär x) hahaha. så försöker hon prata med oss. ganska.. konstigt blev det x) så jag och johanna började prata en massa svenska så att hon skulle gå. och till slut gjorde hon det. men hon satt typ PÅ johanna och höll på x) hahaha. skitroligt var det iaf.


sen gick vi omkring lite. kollade på eclipse igen x) haha. meen, klockan var fem och dom skulle titta på den och jag hade ingen lust att åka hem vid fem redan. såå. vi kollade på filmen och sen skulle vi gå och äta. så vare ju fullt överallt of course. MEN så kom vi till den här lilla restaurangen/cafeet. så dom hade plats ute och pasta och pizza. skitbra tänkte vi då. ahjo visst x) konstigaste restaurangbesöket jag varit med om x) typ servitriserna stod och glodde på oss och såg skitsur ut. så ville johanna och jennifer ha vatten bara. och då brukar man ju få en tillbringare typ., neeej. dom fick små glas med typ två munfullar vatten i x) haha. så johanna skulle gå in och hämta mer vatten. så fick hon varmt! x) hahaha. så hon fick gå in igen och ursäkta sig själv typ och säga att hon inte ville ha varmt vatten. hahha.

ah justja. sen kommer dom in med pizzan och sen: oh, and here's your ketchup.
hahah. what? x) vi åt pizza och typ jacket potatoes. haha. vem fan skulle ha ketchupen liksom? x) haha. aja. underhållande var det iaf. verkligen länge sen jag skrattade så mycket på en dag. hehe.

 
haha. hade ingen bättre bild riktigt x) men efter middagen köpte vi lite gött igen och satte oss i parken igen och chillade. pratade och skrattade och så. och DÅ. helt plötsligt. kommer en plastpåse och blåser mellan huvuden på johanna och jennifer x) hahaha. okej, man skulle vart där för att det skulle vara roligt. meeen, det var verkligen skitkul x) sen rullade plastpåsen omkring lite överallt och så x) kul. hehe.

menee. sen blev det kallt. så vi gick till stationen och jag satte mig på mitt lilla tåg hem och hoppades på att inte somna och missa min station x) hehe. var väl hemma runt tolv halv ett nån gång. hatar verkligen att gå omkring i mörkret själv. meen, jag överlevde :D och kul hade ja. tjaa. sen hände det väl inte så mycket meeer. såå. byye.

grapeeees

spanien vann då om nån missat det. lär ju vara gaaaaalet för titti och jessika som är där nu :D dö inte av alkoholförgiftning eller nå va!

vi åt på en spansk restaurang kvällen till ära. man slapp betala om spanien vann. vi betalade och åkte innan för vi pallade inte stanna x) haha. hade kunnat spara 40 pund. mene, jag betalade ju inte så mig spelar det ingen roll x) haha. ska försöka fixa ett inlägg om när ja var till london igår typ imorgon också. måste hitta kameran bara. tror att jag kan ha lämnat den på köksbordet nere. vilket kan vara rätt riskabelt! men ska väl leta den imorgon. TVÄTTA ska jag göra då också. måste ja komma ihåg. det är bra om phoebe är sur eller nå. säger man bara. "vill du hjälpa mig tvätta?" så blir hon exciiiited x) vet inte riktigt varför. men hon tycker tydligen det är skitkul x)

ja måste gå och köpa mer kitkat också. min är slut. haha. eller så gör jag inte det. och lever på mina typ fem druvor jag har kvar. fan, ja måste köpa druvor. och då kommer jag inte kunna hålla mig från kitkat:en. jäklar. vet ni hur GOTT det är eller? :o om man har den i kylen så den är alldeles kall. MUMS. nej just ja. druvor vare..

it's been a weird day.

ja MÅSTE berätta om det imorgon. har lite bilder också faktiskt! ;) menee. nu blir det lite sömn. för ja är helt sluuuut. haha, var länge sen jag skrattade såhär mycket på en dag kan jag bara säga.

i desperat behov!

ja måste köpa hårspray.

som jag har längtat!

duuuusch står på schemat kan jag lova! 31 grader har det varit heeela dagen. hur hare varit i sverige? satt ute och läste i solen i fem minuter. sen klarade jag inte längre x) då blev det att sätta sig framför fläkten igen. så nu blir det en dusch, sen eclipse. sen sömn, sen london. sjukt kul :D

lina. jag har börjat läsa shopaholic-böckerna ;) eller. ja har läst typ 20 sidor x) men ändå! :D

känns onödigt att duscha när man ska gå omkring sen igen. meeen. äsch. skönt ju. haha. kul att man blir svettig av att gå lite. x) ja lovar. koookar fan. pappan tyckte alla skulle dricka varmt the. för det skulle tydligen jämna ut kroppsvärmen så att man blev svalare x) knäppis tyckte vi allihop x)

haha. usch. en utav papporna på jenni's skola värsta blinkade åt mig idag x) ja höll på att dö. haha. så värsta stannade han och lät mig och phoebe gå över vägen innan han åkte sen också x) också gav han mig värsta leendet. så då dog jag ännu mer x) och sprang hem med phoebe typ x) hahaha.

jaja. dusch nu.


and any man who knows a thing knows he knows not a damn thing at all.

ikväll äre ecliiiipse. haha.
Hello, this is taylor lautner from the twilight saga, you're listening to spotify.
haha. vilken tajming det va! jaja. haha. lite excited jag är då! haha. som en liten unge som ska på sitt första disco eller nå. haha. x) känner mig lite nördig. men det är ja fan åh så x)

ehm. har inte berättat för jenni att jag inte ska komma på hennes körgrej dock. ehm, hoppas hon är för trött för att bry sig x) hehe

det är cirka trettio grader här idag förresten. vilket resulterar att jag inte går utanför dörren. sitter framför ac:n. luften från den luktar btw fisk idag. varför?! skitsnuskigt ju. så ja luktar väl fisk just nu antar jag. säkert phoebe som la i lite fisk där igår efter maten. hmm.

men nu ska jag gå och se om lillskiten har vaknat. skulle inte gissa på det. men. ja har väl en massa play-do och skit att städa undan annars.... lovely!

going to bed

min mage gör oooont. hatar "the period" (mitt d har fått nå spunk och vill inte fungera ibland, skitirriterande!) jag har ooont. eller just nu göre inte ont. det kommer liksom i vågor. ibland får ja värsta attackerna. som när vi satt och åt middag, haha. det gjorde ont. höhö.

plus att ja blir sur dårå. också skriker ungarna nu. får ju nå fel. tur att jag har ett eget rum som jag kan va sur och äta kitkat på x)

nu ska ja väl typ sova eller nå. bajsigt trött. as usual. nighty

it's too hot

varmt. jag som hade tänkt ta mig en springtur. igen.. funkar inge bra det här. ja vill ju liksom inte gå upp sex på morgon bara för att springa en sväng. neej, sååå illa är det faktiskt inte. men, ja känner att kitkat:en som finns i mitt kylskåp at the moment kommer försvinna ganska snart. och då skulle det vara bra med en liten springtur x) men ja kommer verkligen ö om jag försöker mig på en i det här vädret. tänkte steka lite ute idag. jag klarade ungefär 30 sekunder innan jag rullae in i skuggan igen x)

jag har kört slut på phoebe idag iaf. hon har sovit i tre timmar typ :o trampolinen, that's the thing! :D och nu kom jenni hem, käkade lite, ja läste lite böcker, nu tror jag hon har slocknat åh (y) bra jobbat idag alltså ;)

haha. när ja hämta jenni i skolan så satt det värsta snygga killen i en bil och väntade på nån när vi gick förbi. också tittade han på mig. ja bah: åååh. höhö.    seeeen, kom ja på att jag inte har tvättat håret på tre dagar, jag hade inget smink på mig, och typ lortkläder. hmmm. kände min inte lika åååh längre då x) haha. menee. tja. skiter man väl i.

jaa, mitt sparande som jag planerade att börja med kommer nog inte funka så bra märkte jag idag x) haha. jag la undan en massa pengar på ett hemligt ställe! för att ja skulle spara dom då. seeen, kom jag på att jag skulle ju ha en liten dyr helg i helgen. såå, det var ju bara att plocka fram min lilla gömma igen och halvera den typ x) haha.

jaja. ska sluta babbla nu. see ya later.

akkm

druvor. kitkat och yoghurt med digestivechoklad i mitt kyklskåp. ja är lycklig. druvorna går åt som druvor i saras kylskåp. vilket är rätt fort. kan ju bara inte låta bli, när dom ligger där. så goda och mumsiga typ en meter bort. behöver liksom bara sträcka mig lite så är dom där. gash. tur att det inte är kitkat:en jag pratar om. ja måste ju ransonera den! faast. dom är väl slut om nån dag iaf. men ändå!
HAHAHA. såg precis hur fult det såg ut när ja skrev DOM.
HEJ JAG HETER SARA OCH ÄR KITKATMISSBRUKARE

nej, faktiskt inte. man får dom faktiskt i ett fempack!

varför sover jag i mjukisbyxor och under täcket när det är varmt?
varför skriver jag ett helt meningslöst inlägg om mat(godis) ?

gonatt helt enkelt.


i didn't have a bad day

riktigt bra dag idag faktiskt :D allt har flytit på bra. phoebe har varit glad. och blev hon sur fick jag henne att bli glad ganska fort. så de va naaajs. ja har ätit och pinkat typ 209872359 gånger idag. vet inte riktigt varför. bara allmänt sugen och pinknödig antar jag. weird. va på tesco's. fyllde frysen med choklad. så ja är glad!

haha. okej, världens konstigaste reklam, (eller vad det nu var) på spotify;
hello, i'm taylor lautner from the twilight saga and you're listening to spotify.
slut på "reklamen". ehm, jahaaaa. gör jag? verkligen?
(fortfarande excited tills fredag, men vafan lautner. vis magmusklerna i en tidning istället om du vill ha pr)


ja dör också. mest för att ja saknar min andra halva och så. meeeeen, min andra halva berättade nåt sjuuukt stört nyss. ja dööööör!

bad day - daniel powter <3 ½

london calling

minstingen somnade på min hals idag. det var ju... bekvämt. så jag fick slingra mig ur utan att försöka väcka henne. x) gick faktiskt! hehe. men nu skulle hon gärna kunna få vakna. för vi måsta hämta upp jenni snart kom ja på.

på lördag ska jag nog till london! :D naaaaaaajs. ska träffa joanna (deras förra au pair) där och så skulle vi umgås lite med hennes vänner också :) blir nog bra va. londonlondonlondon. känns som att jag har en bra helg framför mig ;)

ojj! måste sluta. jenni skulle ju hämtas vare ja!

puss!

förresten så har jag den gulligaste kusinen i hela vida världen. åh vad jag saknar lillskiten min!




(ja, jag vet, jag är en så stor bloggerska att jag måste censurera mina bilder!)

the most disgusting person alive.

badkväll ikväll. ja gömmer mig på rummet tills det är över x) på fredag ska jag se eclipse om nån missat det. excited, ja! meeen, det är ju en hel lång vecka tills dess då... nice.

imorgon ska jag gå till tescos och köpa choklad. mumsigt värre. tänker draaaa med mig phoebe om hon vägrar gå. verkligen draaaaaaaaa. hej jag är chokladberoende. har ju inte ätit choklad sen i... typ onsdags eller nå. ge mig!     gash. ja är verkligen den snuskigaste människan alive at the moment. haha. ja tänker inte säga varför, det är fan äckligt x) hehe.

mitt jäkla utslag som jag har haft på handen i x antal veckor börjar försvinna också tror jag (Y) det gillar inte riktigt solen, då blir det fult x) men annars äre ganska bra nu. höhö.

nej. nu ska världens äckligaste människa ta en dusch, krypa ner i mjukisbyxor (fråga mig inte varför ja sover i mjukisbyxor när det är 29547230975 grader varmt i mitt rum på natten), hämta en film, sakna choklad, och sova lite eller nå. kanske ska försöka kolla på ratatouille en hel gång. har inte funkat dom tre sista gångerna x)


talking ugly today

haha. guuud vilken seg dag det har varit idag x) bara legat och degat typ hela dagen. tittat på dålig tv och så. hehe. och nu blir det nog sängen snart. får ha båda barnen hemma imorgon eftersom jenni är sjuk. najs dä, får ja kolla på film och läsa böcker hela dagen bara ;) sen ska phoebe till playschool också. så hon kommer vara på bra humör :D

joanna, deras förra svenska au pair är här nu också :) hon ska visa mig lite dittan och dattan. hon har tydligen startat en massa au pair grupper och ordnar möten mellan au pairer och sånt. så det låter ju bra (: ganska skönt att prata svenska. men det låter skitkonstigt när dom runtomkring pratar engelska x) låter vi värsta fult. haha. andyboy sa det. jane (mamman) kom in och frågade om han förstod vad vi pratade om, då sa han att vi pratade för fult för att han skulle vilja lyssna typ x) hehe.

meen. nu blir det sängen! kanske kommer bilder om nåt tag från igår btw. tror sam skulle lägga upp dom på fb ;)

a night out

vilken jäkla partynight.. shiiit. åh, mitt huvud snurrar fortfarande, ja vill ha marabou choklad och fazer och pasta. vi delade på tre flaskor vin, dom hade en vän som gillade att bjuda och en plastapa dök upp från ingenstans. hade inte med mig kameran, så ni får visst inga bilder. men vi kan ju säga att det va rätt najs. hoppade ur taxin tjugo över fyra imorse. lagade lite mat. mums va gött det va! sen satt vi och åt och pratade tills.. halv sex? sen vare sööömn! nu mår ja lite illa. jävla vin. hata vin! snart ska deras förra svenska au pair komma hit tror jag. det blir nog najs :) ska hon visa mig allt bra (Y) på fredag ska jag se ecliiiiipse. can't wait.

åh, ja ska få prata svenska med någon. känns ganska bra. jobbigt att prata bra engelska när man är bakfull.

byyye


partynight

mina fötter värker efter en heldag med shopping. nu ska dom snart få värka lite till efter en hel natt med party. och det kommer nog bli riktigt party som det låter iaf! sara och sam som jag ska ut med verkar ju helt crazy. höhö. men det blir nog najs! inte riktigt järnvägsstil blir det nog tror jag x) haha. också får man ju köpa alkohol här i affären när man är arton då, tänkte, coolt, kan ja ju köpa själv. så glömmer jag id-kortet. fail. så nu fick dom köpa åt mig iaf x) haha.

och va ska man ha på sig då? haha. tog inte direkt med mig partyoutfits när ja skulle hit för att ta hand om en tre och en femåring x) men, strumpbyxor är ju med så dom får piffa upp min outfit ;o

jaja. nu ska jag väl trycka i mig en massa mat så ja slipper bli så full och skämma ut mig x) haha. see ya later. eller nån gång iaf.

ja just ja. ja har hittat ett annat twilightfan i familjen ;) så vi ska boka biljetter till eclipse!!!! naajs. vi typ skuttade upp och ner för att vi var så excited :D hahahha. nördigt men sant!

helgen är ju rätt uppskattad

öh. blädag idag. men nu är det helg!!! naaajs. imorgon ska ja ju då ut i maidstone x) ja är lite nervös. känns skitknepigt att gå ut med dom i familjen liksom. haha. meneee. ska väl gå det åh. har ju inte direkt nån partyoutfit med mig heller. men ja får väl slänga ihop nå ändå. måste åka på primark nån helg ;) höhö.

öhm, ja som sagt. bajsdag idag. tror inte phoebe har sovit nå bra inatt. plus att hon inte har ätit nåt idag typ heller. SUR har hon varit. inte när vi var i parken. men heeeeela tiden annars. ja ville bara säga en massa fula ord på svenska som hon inte skulle förstå. men det var folk runtomkring och dom kanske skulle undra vad det betydde x) så jag avstod. tänkte dom ganska mycket istället.. haha.

ja är lite avundsjuk på jessika och titti då som är i spanien på bartenderkurs då! :D fan va kul dom verkar ha :)

weirdooos

åh vad drygt det är när nån duschar. kan dom inte bara pysa ut lufthelvete ur rören? x) bäst är det på morgonen typ halv sex när nån ska upp till jobbet och duschar innan. lovely!


haha. dom tycker det är jättekonstigt att jag äter ketchup till pasta här. också äter dom ketchup till kyckling, kött, fiskpinnar etcetc själva x) haha. mamman skrattade åt mig när jag sa att ketchup var gott till pasta x)


jag vill...


... ta studenten igen och igen och igen!!


... ha crazy partynights med tatuerarn.


... gosas med min hund när han sitter i hundgården.


...schteeeeka på nore med två fulingar ;)


...äta en MASSA fet god mat på ergüns :D (pizzorna här är inte lika najs)


...ut och springa med lina och se henne stretcha fult x)


...spela en massa dumma kortspel! haha.


... och så vill jag ju vara här också. hmm.

swedish köttbullar

rätt okej dag, ungen har haft några utbrott men hon sover nu x) så det är luuugnt. hoppas hon sover tills ja ska hämta jenni x) så är hon glad resten av dan! höhö.

öhm. tjaa. finns väl inget intressant att skriva. ja gjorde köttbullar idag. kändes svenskt och bra! hehe. sen har jag tvättat och svettats. älskar mysbyxor förresten. bästa plagget ever.

haha. jag är verkligen sämst på att få p att göra saker btw x) ja tävlar alltid mot henne så hon ska göra det x) haha. funkar iaf! :D


tänk när det var såna grader ute. kanske ska sluta klaga på min värme x) höhö. 

RSS 2.0