lucky day

phoebe använder blöja fast vi försöker få henne ur den. berättade det för dom på dagis igår. såå, idag satte dom trosor på henne när dom skulle byta blöja. men ingen sa det till mig. så jag tog henne till biblioteket och sen på vägen hem somnade hon.... sen.. var hon blöt x) det var jättekul!

min näsa kliar en masssaaaaa. hatar att vara förkyld..

jaa, idag fick jag värsta rycket och ville städaaa. så jag dammade och städade tjejernas rum. seriöst. undrar om familjen hört talas om damma förut. shiit, efter typ en hylla var vattnet lika smutsigt som det brukar vara efter hela mitt rum x) illa....

okej, nu tänker jag sluta skriva. hejdå!

my sister, ladies and gentlemen!


eleeemeeeent

mina fötter fryser. SÅHÄR mycket. inget element har ja i rummet heller. ja kommer dö i vinter x)

vaaaaaa?

najs att jag spenderar min fredagskväll med att hjälpa en SEXåring med sina läxor. HON ÄR 6 ÅR!! hon kan läsa, och skriva och plussa. hon ska skriva en egen berättelse om nånting. bah. vaaaaaaa? vad skrev jag i min blå bok att jag lärde mig i skolan när jag var sex... att vara snäll typ x)

plus rain

vilken häärlig morgon alltså. blev sen till skolan för att jenni bestämde sig för att få damputbrott.. (som verkar bli vanligare och vanligare nu för tiden) sen sa hon att hon alltid var sen till skolan, kan man ju hoppas inte kommer fram till föräldrarna x) men allvarligt, när hon får utbrott varje gång vi ska gå så finns det inte mycket jag kan göra.. men så skulle ja köpa koftor till henne för skolan, men då var det kö så jag hann inte göra det. så fick jag typ springa med phoebe till dagis. knuffa en treåring i barnvagn full med saker uppför backar. bra motion iaf.. sen när ja äntligen får gå hem. jaa. då har ja glömt handväskan på jenni's skola när jag skulle köpa hennes kläder x) så då får jag skynda mig tillbaka dit innan dom stänger grindarna x) JIPPI!!
plus att det regnade också!


jaja. imorgon ska jag träffa en ny au pair iaf. vi får väl se om lyckan ler mot mig då x) jag gissar på inte. men man vet ju aldrig! kanske på söndag också, vi får se om hon ville med. annars ska ja upp till london hur som helst och träffa johanna. vi ska på tate modern tror ja, fanns tydligen saker som gjorde att man ville spy. dit går vi! tyckte jag. så dit ska vi ;)

nu ska ja läsa ut min stora feta bok så ja slipper ta med den till london. byyye!


tänk att nån kan få en att må så bra fast dom är så långt bort



tidsskillnad och allt liksom.

nödvändig fakta.

mitt hår är sjukt långt. synd att jag måste klippa det..

jag har skjutit upp det länge nog nu..

det är jobbigt att blogga vissa dagar. helst vill jag bara sova just nu. meen, eftersom klockan är 9 minuter över åtta så kanske jag kan hålla mig vaken lite längre x) (kommer sluta med att ja somnar elva ändå) äter lite choklad så ja kanske får en sockerkick.. hehe.


vi gick då på grease singalong i söndags, ja, det var ganska tomt eftersom det varit hela helgen, så inte så många som ville komma på söndagen x) men det gjorde inte oss något! :D kunde vi vifta och sjunga och dansa så mycket vi ville! mina skor är så så så så så fiiiiiiina!!


såhär ser det alltså ut, man tittar på filmen och sjunger med i texten ;o så jäkla kuuuuuuuuuuul! haha, okej, det är bara jag och en handfull andra som förstår att det är roligt, lina är nog den sista som förstår iaf ;D men så dansar man och har kul helt enkelt :D


typ såhär kul. haha.


sprang ner i eftertexten, dom fattade inte hur kameran funkade så den försvann, jag blev ledsen, men sen kom reklam för grease- spelet upp. lyckan var gjord ;) måste ju visa vad cool jag är liksom :D


sen åt vi mat på "currygatan" typ.. bara en massa curryrestauranger. göööööött var det!!


sen fick man en liten choklad och typ varma våtservetter efter maten, lyxiiigt. haha. det var mintchoklad, jennifer hatar att förstöra smaken av maten ;p

jennifer; oh, it's minty.
jag; you dont like mint?
jennifer; it ruines the taste of the food!

haha, hon hatar när vi tuggar tuggummi efter maten också. ni förstör det!!

men jaa, det var singalonget.. ;p haha. gonatt


bläääädag.

gud. idag har varit en sån dag där jag är glad att ingen i familjen förstår svenska. fyfaaaaan, vad ungarna har varit... jaa, det var inte den roligaste dagen helt enkelt. men jag stack ut och sprang när ja slutat, då blev det bättre (Y)


the obvious choice

woooo. sing-a-longet var skiiitkul :D så ni vet. skriver om det imorgon om ja orkar ;p

haha, funderade nyss på vart jag ska kolla imorgon vilka som vann valet. det uppenbara svaret, facebook!


pancakes and strawberry

för många pannkakor för fort.. min mage spricker! ja som skulle köpa choklad och hårspray på tesco's nu. men jag kan inte röra mig.. aaaah. men gött var det. så jag var ju tvungen att äta alla.... typ 10 x) muuums.

new house

syrran skickade en massa bilder på nya huset som mamma och stefan köpt. tänkte lägga upp några, men ändrade mig. ni får en på det viktigaste rummet i huset!


ser ju trevligt ut! kan man titta på sig själv på toa!


tack för bilderna! jag tror inte riktigt du kommer bli en fotograf nån dag om jag ska vara ärlig, men tack ändå! och dy får skylla dig själv när du skickar med den här bilden x)

35 dagar!

ååh. det är helg. ååh. imorgon är det bara jag hemma typ. åh, jag ska sova. tills ja vaknar vid sju, sen ska jag tvinga mig själv att somna om och sova länge.

sen ska jag typ baka en kladdkaka tills emily kommer hem och tvinga henne att kolla på dear john med mig :D

på söndag är det grease sing-a-long. jag är SJUKT taggad. skulle haft mina lacktights så hade ja kunnat leka sandy :D men ja får försöka hitta nåt annat roligt att ha på mig istället (:

nu blir det film och sovaaaa!


om 35 dagar kommer jag girliiieeees :D

för det är ingen vanlig dag!



nej det är världens bästa väns födelsedag!! HURRAHURRAHURRA! happy birthday, som man säger här i england ;)

hoppas du har haft det SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra! och jag saknar dig och lööövar dig, men det visste du ju redan! PÖÖÖÖSSSSSSS!

ses snaaaaart, då fåru en fin present eller två! ;D


use your imagination

jag har liksom inte så mycket att skriva nu för tiden. ni får stå ut med att bloggen suger. men det enda jag gör är att typ.. göra ungarna klara på morgonen, ta dom dit dom ska, hämta phoebe, hon sover tills vi hämtr jenni, sen badar dom eller äter på en gång, sen är föräldrarna hemma. såå. det finns liksom inte så mycket intressant att skriva om x)

så, enjoy my boring blog. maybe i should start writing in english. then you wouldn't understand as easily and wouldn't think it was so boring, you could just imagine that I was wiriting a lot of interesting stuf!

facebook goes svengelska


borjar bli battre!

okej, det borjar ordna upp sig lite battre med resan nu. men gud vad jag hatar sant har anda....

titti har iaf bestallt resa nu :D:D:D:D

jävla skit

det här med resan blev plötsligt 1000000000 gånger värre. nu är jag så nervös och allt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. hoppas det ordnar sig...

sleep tight

sex veckor tills ja kommer hem typ :D är fortfarande äckligt nervös inför att åka överallt själv. usch! men det ska nog gå bra. väntar med att oroa mig tills jag måste helt enkelt. får jag min dator tillbaka också :D:D

ja älskar vitlöksbröd. man stinker, men det är så jäääkla gott! ska försöka att inte äta det på söndag när det är grease sing-a-long i london. haha :D man tittar på filmen och sjunger med i sångerna typ om ni undrar ;D ja är exciiited. hehe.


nu ska jag titta på film och sen sova, en ny dag imorgon. ska vi tydligen baka jag och tjejerna. lovely! dom hjälper till såååååå mycket!! x)

gonatt

enjoy!

blä. ja hatar att planera inför resor, boka och hålla på. speciellt när man måste ta tåg överallt liksom. typ planera villken tid ja måste åka till flyplatsen för att hinna med allt innan flyget och när man kommer fram vilket tåg man kan ta då. och sen är det billigtbilligt att åka en buss till flygplatsen, men då måste man tänka på att det kan vara trafik och bläääää. ja tror familjen får boka åt mig. haha. eller iaf säga; såhär ska du göra, åker du dom här tiderna blir det skitbra! okeeeeej, kan ja säga då och vara glad.

OCH TITTI FÖLJER MED TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu hoppas ja bara vi kan stanna hos claire dom dagarna vi är där (: skulle vara brilliant!! så jag skrev till henne nu för att förvarna henne x) och om vi inte kan stanna där så finns det fortfarande tid att boka vandrarhem liksom.

okej, jag är ett kontrollfreak. ja vill liksom veta ALLT, helst två år innan. hur när var! jaja. ordnar nog sig. nu fick ni ett skitroligt inlägg. enjoy!

take care

haha. tror inte pappan i min familj tycker jag sköter om datorn tillräckligt bra x) kom hem nyss och skulle in på datorn, då har han varit och rensat mitt minne för internet.. x) haha. han mobbade mig förut för att jag inte brukar göra det och då går datorn långsammare. hahaha. tyckte det var lite roligt. men man vill ju inte rensa, då försvinner ju allt man tittat på förut, skitdrygt ju! men han är ju snäll som vill att jag ska ha en snabbare dator iaf! hahaha.

english breakfast!

vaknade upp till en riktigt engelsk frukost idag! när jag kom ner var det bacon, ägg i alla dess former, bagels och så framdukat på bordet :D ganska bra sätt att starta dagen på om jag får säga det själv! hade precis egat i sängen och tänkt på att jag skulle äta värsta stora goda frukosten idag också, så behövde ja inte ens göra den själv! ;D

nu ska jag göra mig klar för londooon. vet inte riktigt vad jag ska våga ha på mig dock. ser skitfint ut just nu, men man vet ju inte hur det ser ut i london, brukar typ alltid vad grått där. sen litar jag inte ritkigt på det engelska vädret av nån anledning ;p men om ja tar på mig lite, så packar ja mer lite mer i väskan. blir nog kanon det. mina fiiiiiiina converse åker också på :D:D of course liksom. (är inte så att jag inte har nåt annat val heller)



here i cooome

what a night

hahahahahahahha. träffade en annan au pair idag. hahahahha. döda mig vilken tur jag har med människorna ja träffar här x) hahaha.

jaja. när ja stod på stationen och skulle åka hem började en kille och hans tjej att bråka. och helt plötsligt dunkar hn hennes huvud i väggen och så. vad fan gör man då liksom. skitläskigt ju. men det var andra människor runtomkring och så så jag kunde bara titta bort och låtsas som inget x) sen när ja kom tillbaka hit så börjar två killar slåss på parkeringen. vad faaan liksom?! one fight a day please!! så ja tänkte ringa polisen, men det var redan folk som pratade med dom, så då gick jag iväg.. fort x) så när ja går längs värsta mörka vägen (just då var den jäkligt mörk) kommer en utav killarna som slogs och springer om mig. liiiiite rädd (läs skräckslagen) ja blev då då x)   (paranoid som jag är tror jag förstås han ska vända sig om och skjuta mig eller nåt) men nu r jag hemma. sitter i min säng och ska sova nu. imorgon, londdooon :D nästa vecka ska jag på grease sing a long ;D wihooo

aaah. vilken jäkla kväll. tur att mina converse var fina iaf.


avatar


okej, det är väl typ bara titti och moster som kommer fatta den här bilden. men titta vad som precis landade på min avatarfilm! haha. ser ni den lilla tussen där? ser typ precis ut som en ganska vitkig sak som är med i filmen. heh. ganska roligt tyckte jag.

kärlek


köpte mina äälsklingar idag. 36.99 pund alltså 400 spänn ungefär. wihoooo!

!
och här är mina not so mycket älsklingar som jag klampat omkring i sönder i en månad eller två.. dom åker in the bin! (haha, ser ni vänstra skon eller? den har heelt ramlat av från sulan.)

det kan ju inte bara vara jag som stör mig?


nipplereplacement surgery

okej. ja sitter och läser bloggar typ och har tv:n på i bakgrunden. också helt plötsligt säger nån; I'll make sure they'll replace your nipples.   hahaha. vaaa?!

you only live once

ohoohh. kommer gå pengar för stackars sara i helgen. MÅSTE köpa nya skor imorgon. röda eller blå converse. röda eller blå?!?! haha. lät som värsta politiska dilemmat. rösta rött eller blått liksom. för dom som inte fattar det då. alla är ju inte så politiskt engagerade som jag!  (tur att jag måsta söka på google för att verkligen se om det är färgerna, hehe.) 

eh jaa, tillbaka till pengafrågan. converse, 40 pund, alltså halva min lön typ. sen hittar man ju alltid nåt mer. sen 7.25 pund för att åka till london på söndag (probably) (och jaa, det är skitirriterande, 25 pence liksom. döda mig! hatar mynten i england) och där ska man ju ha mat och.. dricka. hehe. och sen kollar man ju alltid på bio med jennifer och johanna x) så tio pund där. ååhååhhh. sen var min lön slut för länge sen. haha. men vafan, det är ju inte som att jag sparar till nåt direkt. man lever ju bara en gång liksom.


do you wanna see MY big ben?

sleep

wihooo. jag är fortfarande vaken! lyckades! meen, nu blir det big bang theory och sen ska jag sooova!

too tired

jag skulle ju ut och springa, det var tanken.. sen la ja mig i sängen. vilket resulterat i att jag har ätit lite choklad och nu är jag stendöd. stendöd. varför säger man så egentligen? sten. är det för att den är... äsch, ja kom inte på nåt. är för trött. det är konstigt iaf. ja menar, man kan ju lika gärna säga.. nej, ja kom inte på nåt bra där heller. säger gonatt bara helt enkelt!

ojj x) nu såg jag att klockan var halv åtta här. hahah. kanske inte läge att somna än. måste nog ta en dusch, eller kanske en promenad. men det är ju så tråkigt utan musik... jag vill ha mina hörluraaaar!

glue is not sticky enough

idag är england... regnigt! mina fina skor är numer heeeeeelt förstörda. dom ramlade seriöst sönder på vägen tillbaka. så går det när man limmar ihop dom. jag MÅSTE köpa gummistövlar. det är rätt kul ändå, hemma blir det höst när det är kallt och löven ramlar av. här blir det höst när det regnar x)

igår blev jag kallad lady och mommy förresten. NEJ, jag är väl ändå ingen lady? dom kan väl iaf säga "woman" eller nåt sånt. nej, laaaadyy. känner mig gammal. och NEJ till alla här, jag fick INTE jenni när jag var tolv och phoebe när jag var femton! men jaja. jag är glad iaf. för nu får jag äntligen sova. (jag håller mig vaken till minst tio på kvällarna, trots att jag vill lägga mig åtta x) ) sååå. see you... när jag har nåt vettigt att säga. jag måste föresten vara väldigt upptagen med något på lördag. annars har familjen bjudit med mig till brighton på nåt racegrejj. hmm. VÄLDIGT upptagen. någon?


klurigt..

det är lite jobbigt att phoebe just somnade, och jag ska hämta jenni om en halvtimme och då är det meningen att vi ska ta ett bad. phoebe brukar då sova i minst två timmar när hon väl somnat. hmm. får det inte riktigt att gå ihop..

kanske hade varit smart att hålla phoebe vaken tills vi badat och ätit. meeen, hon kanske vaknar när vi hämtar jenni! jag lever på hoppet!

(var också jobbigt att jag fick skriva det här inlägget två gånger eftersom jenni har snubblat över internetkabeln så den vägrar sitta fast riktigt i datorn och ramlar ut med jämna mellanrum... utan internet, ingen blogg.)

my morning

jag är ledig. i typ en och en halvt timme till. men ändå. härigt ju. vet inte riktigt vad jag ska gör med min nya frihet. jag har städat lite. kollat på tv. ätit frukost. funderar på att gå ner till tesco's och köpa lite choklad för att fira. fast jag har ju b&j i frysen kom ja på.. hmm. eller ska ja ut och gå, eller städa klart? eller vad ska jag göööööra?! problemproblem! ;)

jaa, stressig morgon blev det iaf. jenni vägrade vakna och båda vägrade äta frukost fort. så det blev ingen tandborstning och jag glömde jenni's läxa hemma x( kommer ja få höra sen! och jag kan inte gå dit med den heller direkt. för det är grindar och skit runtom så jag måste typ plinga på och få dom att öppna också måste jag ta mig in i hennes klassrum och allt. sååå, jag hoppas att dom inte behöver den allt för mycket. hon har brukat lämnat sin bok hemma iaf när vi inte har hittat den. så det borde inte vara nåt större problem. vi får väl se hur det blir. ahjo, sen när vi äntligen var klara och skulle gå, då får phoebes äppeljuice för sig att den ska börja rinna ut överallt. så bord, lunchbox, hennes pass och allt blev fullt i äppeljuice! hääärligt. skyndade mig att torka upp det och sen stack vi. och just det, till råga på allt skulle jag då ta med mig dom jäkla marsvinen till skolan, så medan jag torkar upp juice försöker jag lirka ner dom i lådan sin... kul!

jaa, där har ni min morgon. nu ska jag fortsätta fundera på vad jag ska göra med min frihet!

chocolate dreams!

åh gud. på söndag. då ska jag sooova. gud. jobbigt att gå upp. men som tur är har tjejerna varit (ganska) duktiga och snälla idag iaf (y) bakade världens godaste muffins gjorde vi åh. mums! om dom inte har planerat att jag ska åka med på nån jäkla båt i typ oktober så blir det en vecka med chokladbak för mig och emily!! gud va gott!

skulle kunna gå och lägga mig nu ja. meen, klockan är ju bara åtta x) så jag tvingar mig själv att vara vaken lite längre. kanske kollar på the duchess om det inte är nå bra på tv:n.. hehe.

imorgon blir det drinkar i maidstone. sen lördag äre london som gäller :D can't wait! älskar helgernaaaa!


eller skriva ett brev, skulle det bli bra? ;p



the horror

blev ett snabbad ikväll. så jag hoppade inte med i flickorna. vilket resulterade i att jag måste duscha håret själv! ingen huvudmassage eller nåt får man!

sen blir det iaf sängen. hårt att vara en arbetande kvinna kan jag lova!

PS! jag efterlyser min mor! hon verkar ha förlorat förmågan att gå in på internet. så jag tycker att hon kan skriva ett mail hur det går med huset och benet och allt! såå, om vi inte är inne samtidigt innan du ser det här så kan vi väl panera nåt eller så får du skriva ett mail och skicka bilder! syrran kan visa dig hur man gör, eller kanske stefan till och med. you never know! jag tycker att du ska komma så fort som möjligt också, min rygg är INTE att leka med. inte lika trevligt att ge sig själv massage, kan man ju sluta när det gör ont..

jag efterlyser min bästa vän också. hur länge tror du jag tänker sitta och läsa dina bantarinlägg? MSN unge!
och min andra bästa vän ofc. men du är iaf lite bättre!

see ya!

åååh.

det är badkväll. jag är sjukt trött. jag har ingen choklad. ååhneeej. hoppas på att göra nåt kul i helgen. åååhjaaa.

RSS 2.0