nagon som vill anstalla mig?

fran och med om tre timmar och en kvart ar jag arbetslos.. det kanns. vet inte, bade laskigt, jobbigt, och spannande. nu kan jag gora vad jag vill liksom! ta ett skitjobb bara for att tjana pengar, ta korkort, plugga, jobba i ett nytt land eller prova pa en massa olika arbeten bara. vet inte riktigt vad det kommer bli. men det funderar jag val ut sen.

nu vill jag bara aka hem. landa, kanna efter vad jag vill gora. for jag kom in pa en utbildning jag har kollat pa. men eftersom jag inte trodde jag skulle komma in har jag tankt ut andra saker som jag tankt gora. och nu vet jag inte.

men, det loser sig nog! forst och framst ska jag fokusera pa att fa ner alla mina saker i handbagaget! onska mig lycka till!

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

härlig sista gång i london. såg till att säga hejdå till big ben och alla andra trevliga saker ;p nu är det bara en vecka kvar typ. helt sjuuukt.

jag längtar verkligen verkligen verkligen inte efter myggen. kan höra dom, när man går och lägger sig. allt är tyst och skönt. sen! bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! 

längtar inte!

men jag längtar efter min familj och mina vänner. så det får jag försöka se fram emot! hehe.

bajs för den här gången!

RSS 2.0